K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo nie wiem na co się w kolejności mentalnie nastrajać.po zabkach jest przyklejenie sie do rodzicow i zwiedzanie swiata...:-)
czyli albo wyrusza w swiat i za zadne skarby nie chce spac wtedy kiedy trzeba albo przykleja sie do rodzicow i nawet siku bez dziecka nie da sie zrobic:-)

Ja Was proszę, niezłe wizje:-):-):-) My na razie przerabiamy to, co Pedro nazwał dyskoteką

Od jakiegoś miesiąca, czyli odkąd zaczęło się ząbkowanie. Pobudek każdej nocy około 5-6 i wiercenie na maksa. Na szczęście pobudki na picie i smoka, ale wstać trzeba. Dobrze, że mam w nocy obok męża i ostry łokieć. Raz dwa i mężulek wstaje do Julci

Żeby nie było: franca skończona to ja nie jestem i też wstaję. Tyle, że nie za każdym razem

Stresuje mnie to trochę, bo do pracy wracam

O innych atrakcjach przez Was wspomnianych na razie nie chcę myśleć zwłaszcza, że chyba idą następne zębuchy - Jula nie chce jeść. Oprotestowała nawet jej ulubiony kisiel i banana z jabłkiem. Po prostu niespotykane

Cóż robić??? Czekam. były kolki, masakryczne problemy z kupą. Potem jakiś miesiąc spokoju i zaczęły się zęby. Taki lajf:-):-):-)