reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hihi ale piekne krechy!!!!!!!! Moja jest niewiele slabsza niz Twoja na tescie u gory. Tez jest rozowa :-D[/B]

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Witam i od razu zabieram się do przetrzepania paru pup;-)
Wiadomo, że człowiek woli nie nastawiać się na tak, aby się nie rozczarować, ale nie pozwalam na czarne myśli typu: ciąża biochemiczna lub czy z moimi oczami coś nie tak bo druga kreska słaba.
Jak są dwie krechy to są.Ja miałam bardzo grube ale to dlatego,że zrobiłam test 9 dni po spodziewanej miesiączce.Moja przyjaciółka miała ledwo widoczną kreskę (jej mąż nic nie widział) a dzidzia jest. Nie wmawiać no tu małym fasoleczkom, że pewnie ich nie ma, bo się pogniewają ;-).

Dzieki kochana za zastrzyk pozytywnego myslenia. Ja juz jestem przyzwyczajona do rozczarowan, wiec dlatego jestem zdystansowana i teraz.

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Oby, oby. Jutro mam @ termin wiec dlatego wole sie nie nakrecac. Dobrym znakiem jest to, ze nie dostalam plamien. Ostatnio dostawalam plamien dzien, 2 przed @. Betka sie nie przejmuj, mysle ze w duchu juz sama wiesz ze bedzie pozytywnie. Ja stawiam na 100 hcg :-D Kto da wiecej? hihihi

Ostatnia edycja:
Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

Mnie tam jajniki zaczynają napierdzielać coraz bardziej. Po tym BRO zamiast się unormować to karuzele teraz mam.
Ja tam coś czuję, że w weekend będę mogła pić. Tylko przez te starania z formy wypadłam. Dwa browarki i szeleścić będę na forum.

Mnie tam jajniki zaczynają napierdzielać coraz bardziej. Po tym BRO zamiast się unormować to karuzele teraz mam.
Ja tam coś czuję, że w weekend będę mogła pić. Tylko przez te starania z formy wypadłam. Dwa browarki i szeleścić będę na forum.
Ja zanim zaczelam brac to mialam strasznie dugie cyckle nawet co 45 dni a ostatnio dostalam juz @ w 26 dc

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

No to pieknie :-D:-):-D Dzialajcie, dzialajcie i nie bedziesz musiala sprawdzac droznosci jajowodow. Teraz sie na 100% wyluzujecie, bo do tej pory pewnie zastanawialiscie, co jest nie-tak.;-) Super wiesci z al'a rana :-D

P.S. Julitka i Hanka, to jestesmy umowione na popijawe w weekend :p:p:p

Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

no to dobrze ze badanka nie sa złe. Więcej luzu i będzie ok;-)wiem ze trudno wyluzować:baffled::zawstydzona/y:

ja to juz dzis się żegnam..bo się nakręcam negatywnie...ze to nie fasolka a ciąża biochemiczna, ze testy kłamią itd....

A Kaprycha Ty to sie w weekend napijesz...MLEKA co najwyżej;-) a na mleko to się ze mna możesz umowić;-):-D
jaj uż się winska ochlałam na całe 9 miesięcy:tak:

buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry