olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
witam dziewczyny, jestem jakas "ciemna" powiedzcie mi jak wstawic zdjecie pod imieniem (np. tak jak ma Julitka).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana wejdz w swój profil, potem masz napisane dostosuj profil, wejdz tam i po lewej stronie bedziesz miala edytuj avatar :-):-):-) i wstawiasz jakies zdjęcie :-):-):-) Powodzenia :-)witam dziewczyny, jestem jakas "ciemna" powiedzcie mi jak wstawic zdjecie pod imieniem (np. tak jak ma Julitka).
Katarzynka1979 ciaza to nie choroba i spokojnie mozesz latac samolotem..ja bedac w ciazy lecialam do usa i nic sie nie dzialo..jesli dobrze sie czujesz to lec...a gdzie chcecie leciec az 16godzin??Kochana lataj ile chcesz bo jak bobas sie urodzi to na poczatku juz tak latac nie bedziecie;-)
Katarzynka1979 fajnie Wam ze tak daleko sobie lecicie to pewnie wakacje co??
co do lekarza ja bylam chyba w5tyg ciazy i lekarz nie byl pewnie na 100%ze to ciaza....wiec w sumie nie wiem kiedy najlepiej isc??