reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
moj synek obrocil sie glowka i wazy 2200 spory, wg tego usg termin przesunol sie na 10kwietnia, mam fajne zdjecia mlodego wieczorem usiade na dluzej to powklejam:-)

no coz nie zastrzelimy sie tylko dlatego ze lubimy palic,nie?a
aniolku czyli zostawilas mnie na dobre 20.04,tak? a myslalam ze bedziemy przec razem:-):-):-):-):-)

bluebell powiem ci, ze ja tez troszke poszalalam zanim dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy:zawstydzona/y: tzn akurat alkoholu nie pilam, ale lykalam nurofen forte i tigerka i kawe pilam litrami:zawstydzona/y: kurcze jak wyszlo, ze jestem w ciazy stresowalam sie jak niewiem co.. mam nadzieje, ze nie zaszkodzilam juniorowi tym:zawstydzona/y:
aniolek20k nio to czekamy na zdjecia:tak:

jak tak sobie mysle co bym zjadła to golone z zimnym piwskiem, a przed chwilą widziałam cudne zdjęcie faworków i nie miałabym nic przeciwko żeby je zjesc hihi

bluebell jak 20 to my bedziemy przec hihi choc lekarka straszy mnie,że na pewno urodze szybciej, ale sie zobaczy...

oooo to nie jestem sama!! a golonka jak dla mnie fe!nigdy nie lubilam,choc uwielbiam niezdrowe zarcie!do piweczka to chetnie zebereczka! z grila na przyklad

reklama
Do góry