Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

otworzylam okno na cale, mam nadzieje, ze jak sie nawdycham swiezego powietrza to mi przejdzie.. byle bym sie tylko nie przeziebila, bo w samym staniku smigam po domu, tak mi duszno
klucha09 a co to za film??:-)
mam nadzieje, ze znajde bez problemu, a jak nie to bede musiala zmolestowac mezusia, zeby mi poszukal
hi hi
Wiem ze to okropne i w ogole ale nie ma to jak mentolek ran do kawki
W domu nigdy nie palilam bo moj M. by mnie zabil ale poza bardzo chetnie.Studia,praca troche nerwow,imprezki i nie bylo jak rzucic.W ciazy tez pare razy pociagnelam wiec klucha nie jestes sama
Teraz to pomijajac zdrowie juniorka,to po prostu byloby mi glupio wyjac faje!troszke mnie drazni dym ale chyba bardziej dlatego ze nie moge zapalic.Poza tym mysle ze polowa mojego ciazowego utycia wiaze sie wlasnie z walka z nalogiem.Jesli chodzi o alkohol to nawet nie umoczylam w nim ust.Troszke martwi mnie fakt ze w lipcu(od ktorego jak wiadomo liczy sie ciaza) bylam na 2 wyjazdach pracowniczych i powiem ze bawilam sie lepiej niz swietnie
;-) i w sumie to kompletnie sie zalalam-szkoda gadac:-(

jestem kompletnie nieprzygotowana
sto stron od wczoraj

ale jeszcze z 1,5 roku trzeba wytrzymać,na szczęście wielką alkoholiczką nie jestem,to przeżyję