reklama

Kwiecień 2009

reklama
M. odebral mi wyniki badań, teraz po tej glukozie wychodzi że mam cukrzycę, próbuję się dodzwonić do diabetologa... do tego jeszcze mam anemię....masakra... we wtorek wizyta u ginki

z faworków i pączków nici

klucha09 a co to za film??:-)
manja trzymaj sie kochana, juz nie dlugo do konca:tak:
a ja sie wzielam za czyszczenie pralki i teraz niezafajnie sie czuje.. chyba nawdychalam sie tego wybielacza, bo w momencie mnie glowa rozbolala:dry: otworzylam okno na cale, mam nadzieje, ze jak sie nawdycham swiezego powietrza to mi przejdzie.. byle bym sie tylko nie przeziebila, bo w samym staniku smigam po domu, tak mi duszno:zawstydzona/y:

Czesc Laski!!!
Kamile nie wiem jak bedzie u Ciebie ale ja jak rozliczalalm sie za Anglie to jescze musialam do tego dolozyc 100zl:-( Mialas piekne zareczyny!!!
Caro popieram Cie co do Playa.Ja tez powiedzmy jestem expertem w tych kwestiach ;-) bo takze "robie" w telekomunikacji.Rozumiem te chwyty marketingowe ale jak sie przyjzec z bliska ofercie to szkoda gadac :szok:
Madzia Singh szkoda ze sie tak zalatwilas ale najwazniejsze ze nie ma to nixc wspolnego z niunia.
Bubasku
odzywaj sie czesciej.
Jesli chodzi o uzywki w ciazy to bardzo mi brak papieroskow :baffled: Wiem ze to okropne i w ogole ale nie ma to jak mentolek ran do kawki :sorry2:W domu nigdy nie palilam bo moj M. by mnie zabil ale poza bardzo chetnie.Studia,praca troche nerwow,imprezki i nie bylo jak rzucic.W ciazy tez pare razy pociagnelam wiec klucha nie jestes sama :sorry2:Teraz to pomijajac zdrowie juniorka,to po prostu byloby mi glupio wyjac faje!troszke mnie drazni dym ale chyba bardziej dlatego ze nie moge zapalic.Poza tym mysle ze polowa mojego ciazowego utycia wiaze sie wlasnie z walka z nalogiem.Jesli chodzi o alkohol to nawet nie umoczylam w nim ust.Troszke martwi mnie fakt ze w lipcu(od ktorego jak wiadomo liczy sie ciaza) bylam na 2 wyjazdach pracowniczych i powiem ze bawilam sie lepiej niz swietnie:tak:;-) i w sumie to kompletnie sie zalalam-szkoda gadac:-(

bluebell slyszalam ze takie imprezowe dziedzi sa super i daja imprezowac:-D ja niestety znajac siebie wroce do palenia, ale ja chyba lubie palic. cholerka zle to brzmi wiem:no:

Klucha ja też paliłam i brakuje mi tego strasznie tak mi się palić chce momentami, że szok ale dzielna jestem jak się dowiedziałam, że w ciązy jestem to więcej papierosów nie kupiłam :-) a co do tego , że zanim się dowiedziałas to sie napiłaś hehe ja też w sobote byłam na imprezie babskiej no i alkoholik się polał trochę nie powiem, w niedziele zrobiłam test i dwie krechy !!

auliya piękny film chętnie bym go sobie obejżała

nie przepadam za pączkami........ale powiem Wam, że ślina mi cieknie i jutro będzie wielkie obżarstwo

kurde jak bym miała za miesiąc urodzić to chyba troche mi nie bardzo :no: :no::no::no::no: jestem kompletnie nieprzygotowana

reklama
Hej,trochę Was poczytałam,ale nie dam wszystkiego rady:szok: sto stron od wczoraj:baffled:
A tematy:piwo,papierosy,pączki,piwo,papierosy,pączki...cz to naprawdę wątek dla ciężarówek:confused::rofl2:
Pączków mi się nie chce.
Piwa nie cierpię.
Papierosów nigdy nie spróbowałam,za to jak widzę palacza to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera:dry:
Ale winka czerwonego to bym łyknęła,albo martini:-p ale jeszcze z 1,5 roku trzeba wytrzymać,na szczęście wielką alkoholiczką nie jestem,to przeżyję:-D
Chłop mi dowiózł wreszcie najmniejsze ubranka po M,muszę zajrzeć co tam jest.
Nie mógł znaleźć i się wściekał.Przywoził mi tu zresztą przez tydzień różne kartony,z różnymi rozmiarami (zawsze podpisywałam rozmiar,wiek,porę roku).A dziś przywozi te najmniejsze,pudło podpisane jego pismem.Napis wiele mówiący "ciuchy Mikołaja za małe":-D
Na razie.Pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry