reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka mm jakie pyszne :-p

Kurde moja mama miala przyjechac i nie przyjedzie myslalam zeby jechac autobusem ale ten wozek taki ciezki ze strach :wściekła/y: juz chce spacerowke :wściekła/y:
Przystanek mam blisko moze bym go na reku wziela ale kurde snieg pada niechce mi sie w domu siedziec niewiem co robic tak na reku z malym dziwnie troche :eek:

reklama
Witam
Buźka dla solenizantów

mała mi się awanturuje, bo chce pączka.:baffled: praktycznie wszystko by jadła co my, ale przecież nie może.

byłam wczoraj na siłowni. kobieta dała mi wycisk :-)

Witam
Kinia ja juz dalam troszke paczka,ze srodka.Dziamal troche :-D:-Dsmakowal mu ale pozniej to biszkopta juz a ja paczusia w spokoju dokonczylam:tak:dzis pewnie bedzie to samo:baffled::sorry2:

WszykiegonajlepszegodlaSzymka i Tymka:-)

100 lat dla Krzysia z okazji 1szych urodzin:-):-)ROSNIJ ZDROWO

happybirthday1yl7.gif

WITAM JESZCZE RAZ;-)
http://www.paczekdlaciebie.pl/176607
U nas nocka bez zmian,cos jest nie tak.Wierci sie,nie moze usnac:no:spal znow ze mna a mimo to budzil sie:baffled:

Widzialyscie??a jednak!!
Seksskandal z nastolatkami - ojcostwo 13-latka to kłamstwo dla pieniędzy?- Onet.pl - Wiadomości -19.02.2009

Ostatnia edycja:
Dotkass dzięki że napisałaś kiedyś o kierunku spania. Wczoraj jak maruda przebudziła sie 3 raz, postanowiłam położyć ją w drugą stronę i pomogło. Spała tak od 23 do 4:szok:

Keyko to nie ja pisałam :zawstydzona/y:, tzn też o tym słyszałam, ale czy ma to znaczenie??? nie wiem u nas Ami tak śpi teraz i jest różnie, zależy od dnia, który upłynął i innych czynników...kurcze nadal czekam na tego "łowcę snów" :sorry2:, a że nie ma znaczenia przynajmniej na Ami to wiem, bo dziś spała od 20:00 do 4:00, a kiedy indziej budzi się co godzinę :tak:

Dotkass oj jest co do obgadywania jakies akty zaswiadczenia szok normalnie :sorry2:
to sie odstresowalas ja jestem ciekawa jak bede miala prawko czy M bedzie wykorzystywal to heh :sorry2: chociaz on nie jest zwolenikiem PIcia czasami raz a pozadnie
wogole za rowny tydzien mam egzamin boje sie brr :-p

Nie przerażaj mnie, my kościelnego, ani bierzmowania nie mamy...już widzę spojrzenie księdza :baffled:. Powodzenia...dasz radę z egzaminem napewno :tak:

Witam
Buźka dla solenizantów

mała mi się awanturuje, bo chce pączka.:baffled: praktycznie wszystko by jadła co my, ale przecież nie może.

Mam to samo, z tym, że ja pączki "wcinam" conajmniej raz na tydzień, bo Babcia kupuje często, a my z Ami na kawkę często chodzimy do niej :tak:, ale babeczkę z serem dałam jej spróbować i uwielbia...mniam...mniam...mniam

Ami chwilę pospała, ale udało mi się wytrzeć kurze, jeszcze muszę odkurzyć, znów domowa siłownia, bo Ami boi się odkurzacza i muszę nosić ją na jednym ręku, dzięki czemu biceps mi się wzmacnia, a drugą odkurzam :sorry2:

Klaudia jak tylko zobaczy ze odkurzacz idzie w ruch to na niego wchodzi:szok::-D a kiedys sie bala i nie moglam odkurzacz wogole przy niej.:sorry2:
Kwiateczek paczus pyszny :tak::-p

Kurcze a ja dzis mialam pobudke o 6tej rano,ale to sie mojej Vanessce spac odechcialo i zaczela gadac ze mamo jiuz sie wyspalam i obudzila mi Klaudie.Dalam jesc ubralam i wsadzilam Klaudie spowrotem do lozeczka a Vanessce wlaczylam bajki w tcv i poszlam jeszcze spac ,drzemalam do 9:30.

[/quote]

Dzis w rozmowach w toku prostytutki pracujace w ciazy.....ciekawe z kim w ciazy?
wlasnie patrze:no::no::no:widzialam latem taka na trasie.brzuch juz do porodu miala a jak wracalam juz nie nie bylo:szok::szok::szok:jak ktos moze leciec na taka:szok:zboczki normalnie:no:a ona to ...:wściekła/y::wściekła/y:

U nas odkurzacz to samo jak u Ciebie Iwonka:-D:-Dkiedys byl placz a teraz mi wylacza,ciagnie kabel,lata za mna jak piesek:-D:-D
Lece bo jedziemy do Polskiego sklepu:-p:-p:-p

10000000000000 CAŁUSKÓW DLA SOLENIZANTÓW:tak::-)

Moja mała tylko 3 razy dzisiaj wstała przed drzemką i usnęła:tak: No i śpi już 1,5 godziny:szok:

Moja za odkurzaczem tez lata. No ale ona zawsze lubiła głos z odkurzacza. Kiedyś przy nim zasypiała a teraz gania za nim:tak:

Co do tych prostytutek to szok. Dziwię się facetom korzytsającym z takich usług.

Ja pączków jeszcze nie jadłam ale jade dzisiaj do swojej babci i tam pewnie będą. Tylko że ja nie za bardzo mogę je jeść:-(

WszykiegonajlepszegodlaSzymka i Tymka:-)

100 lat dla Krzysia z okazji 1szych urodzin:-):-)ROSNIJ ZDROWO

DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ 1000 BUZIAKÓW:-D
a ja od 3dni na diecie:tak: wczoraj A.przyniósł pizzę i nie zjadłam nawet kawałka:szok: jestem z siebie dumna:-)
a o tłustym czwartku całkiem zapomniałam i dobrze bo nie wiem czy odmówiłabym sobie pączusia:dry:
u nas znowu śnieżyca,uwielbiam zimę i to właśnie taką ze śniegiem ale tu czasami mam już jej dość:tak:
byle do wiosny:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
cześąć kochane pamiętacie mnie jeszcze?

My nadal brak neta ale jestem do niedzieli u mamy więc korzystam :-)

u nas w ciągu miesiąca wyszły 4 ząbki i mały ma dziąsełka na 4 już popduchnięte, kupek ostatnio znowu więcej, mały chodzi trzymając się ściany albo łozka, puściuł sie tylko raz ale na 2 sekundy, je juz prawie wszytsko a pączka to pół zjadł dzisiaj ze mną, jak Maja je jajecznice to małemu tez sie jakiś kęś dostanie i nic mu nie jest. Jedynie frytek i totów mu nie daję, ale staram się żeby jadł jedzonko odpowiednie dla jego wieku. Maja je troszke więcej ale nadal niewiele. Psikusuje na maksa ale co tam, w końcu dziecko.

Kurna ja chcę wiosnę

Do góry