reklama
aha83
kwietniówka '09
ja miałam 80 B, a teraz 85 C, muszę pouzupełniać staniki, a kupujecie tak na oko na potem, czy się wstrzymujecie i dopiero po porodzie?
Ja właśnie dziś oglądałam i tak się zastanawiałam nad kupnem, ale chyba poczekam jeszcze troszkę

Na 100 kupię sobie przed porodem ze 2 tak na oko, ale myśle , że za dużo to się nie da pomylić

nio,wlasnie wstalam na wspolna i zaraz ide znow spac bo caly ten tydzien wstaje o 5.30 do pracki.I ten snieg mnie dobija,jakim cudem sie jescze nie wywalilam?moje piersi tez zmalaly.Wyskoczyly jak filip z konopi w 1.trymestrze a teraz zmalay i sa jak zawsze --okropne

ja juz od wczoraj na te szaszlynie mam chcice dlatego poprosilam o recepture a tu widze juz cale bb poszaszlykowalo;-)
Malutka nie marw sie o brzuszek-mnie boli wieczorkami-to norma.Teraz coprawda mniej bo duzo spie w dzien po pracy.Lezenie jednak pomaga,szczegolnie na plecy.Gratuluje dobrych wiesci z wizyt.Aha niezla kluseczka Ci rosnie pod serduchem

Ja tez juz bym chciala znac wymiarki juniora bo w sumie to nic o nim nie wiem.W swieta wazyl 656.Chcialabym zeby byl duzy i dorodny.A dzis w pracy przezylam szok.Pracuje w duuuuzym biurze i tam nie sposob kazdego znac.A dzis w windzie okazalo sie ze jedna laska tez w ciazy rodzi pare dni po mnie.Bylam w szoku bo jest taka chudziutka.Szok.
Jak myslicie,czy to ze utylam 5kg a nie widac tego po mnie znaczy ze te kg poszly w brzuch?Moze to synek tak przygrzal
Powiedzcie ze tak,plis;-)

ja juz od wczoraj na te szaszlynie mam chcice dlatego poprosilam o recepture a tu widze juz cale bb poszaszlykowalo;-)
Malutka nie marw sie o brzuszek-mnie boli wieczorkami-to norma.Teraz coprawda mniej bo duzo spie w dzien po pracy.Lezenie jednak pomaga,szczegolnie na plecy.Gratuluje dobrych wiesci z wizyt.Aha niezla kluseczka Ci rosnie pod serduchem

Jak myslicie,czy to ze utylam 5kg a nie widac tego po mnie znaczy ze te kg poszly w brzuch?Moze to synek tak przygrzal

bluebell ja tez naleze do tych duzych pan znajoma ma tydz po mnie termin i wyglada jak by sie najadla, a druga rodzi tydz przedemna i tez ma polowe tego co ja.
co do stanika to ja sie jeszcze wstrzymam i poczekam kupie przed porodem
co do stanika to ja sie jeszcze wstrzymam i poczekam kupie przed porodem
aha83
kwietniówka '09
babki czy wasi m tez przynosza prace do domu?????????????// juz mam tego k*** dosc
Klucha a myślisz, że co mój teraz robi

malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio i ja juz na dzisiaj wkoncu uporalam sie z dzidziusiowymi ubrankami
2 pralki uprane i powieszone.. reszta czeka na jutro, bo nie mam tego juz gdzie wieszac
choc cos mi sie wydaje, ze jutro tez nie upiore wszystkiego do konca, tyle tego mam.. kurcze taki maly baczek i ma wiecej rzeczy niz ja z mezusiem razem wzieci
hi hi pomine fakt, ze opcja prasowania wszystkiego z dzisiaj mnie przeraza
jesli chodzi o kupno stanikow to ja juz wsumie musze sie wybrac na jakies zakupki i uzupelnic ta czesc garderoby.. staniki 80d juz sa troche "przyciasne"
a mnie wlasnie moje psice doprowadzaja do szewskiej pasji
adhd je zlapalo i lataja jak popieprzone po domu i halasuja jak niewiem co
na zabawy im sie zebralo o tej godzinie.. i jeszcze mnie zaczepiaja, zeby im misia rzucac

jesli chodzi o kupno stanikow to ja juz wsumie musze sie wybrac na jakies zakupki i uzupelnic ta czesc garderoby.. staniki 80d juz sa troche "przyciasne"

a mnie wlasnie moje psice doprowadzaja do szewskiej pasji

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
babki czy wasi m tez przynosza prace do domu?????????????// juz mam tego k*** dosc
ja też mam tego serdecznie dość, mój ma niestety taką pracę, że w dzień jeździ, a jak już objeździ co miał objeździć, to potem musi to wszystko powklepywać do kompa, także masakra, ale ma w planie zmienić na inną, mam nadzieję, że szybko bo jak dziecko przyjdzie na świat to też chciałabym żeby się maluchem zajmował, a nie tylko pracą, więc albo zmieni, albo awantury gwarantowane

reklama
Podziel się: