reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

ja mam biustonosze 2 powiększające sie i mam nadzieje ze nie bede musiała nic kupować do konca chociaż z moim tempem porostu piersi to pewnie zostane przy tych dwóch:-D

reklama
ja miałam 80 B, a teraz 85 C, muszę pouzupełniać staniki, a kupujecie tak na oko na potem, czy się wstrzymujecie i dopiero po porodzie?

Ja właśnie dziś oglądałam i tak się zastanawiałam nad kupnem, ale chyba poczekam jeszcze troszkę :tak:
Na 100 kupię sobie przed porodem ze 2 tak na oko, ale myśle , że za dużo to się nie da pomylić :rofl2:

nio,wlasnie wstalam na wspolna i zaraz ide znow spac bo caly ten tydzien wstaje o 5.30 do pracki.I ten snieg mnie dobija,jakim cudem sie jescze nie wywalilam?moje piersi tez zmalaly.Wyskoczyly jak filip z konopi w 1.trymestrze a teraz zmalay i sa jak zawsze --okropne:baffled::no:
ja juz od wczoraj na te szaszlynie mam chcice dlatego poprosilam o recepture a tu widze juz cale bb poszaszlykowalo;-)
Malutka nie marw sie o brzuszek-mnie boli wieczorkami-to norma.Teraz coprawda mniej bo duzo spie w dzien po pracy.Lezenie jednak pomaga,szczegolnie na plecy.Gratuluje dobrych wiesci z wizyt.Aha niezla kluseczka Ci rosnie pod serduchem:tak::tak::tak:Ja tez juz bym chciala znac wymiarki juniora bo w sumie to nic o nim nie wiem.W swieta wazyl 656.Chcialabym zeby byl duzy i dorodny.A dzis w pracy przezylam szok.Pracuje w duuuuzym biurze i tam nie sposob kazdego znac.A dzis w windzie okazalo sie ze jedna laska tez w ciazy rodzi pare dni po mnie.Bylam w szoku bo jest taka chudziutka.Szok.
Jak myslicie,czy to ze utylam 5kg a nie widac tego po mnie znaczy ze te kg poszly w brzuch?Moze to synek tak przygrzal:-D Powiedzcie ze tak,plis;-)

bluebell ja tez naleze do tych duzych pan znajoma ma tydz po mnie termin i wyglada jak by sie najadla, a druga rodzi tydz przedemna i tez ma polowe tego co ja.
co do stanika to ja sie jeszcze wstrzymam i poczekam kupie przed porodem

ja tez stanika jescze nie zmieniam,zobacze co bedzie potem.Nie chce na razie wywalac kasy na rzeczy w sumie teraz niepotrzebne

nio i ja juz na dzisiaj wkoncu uporalam sie z dzidziusiowymi ubrankami:tak: 2 pralki uprane i powieszone.. reszta czeka na jutro, bo nie mam tego juz gdzie wieszac:dry: choc cos mi sie wydaje, ze jutro tez nie upiore wszystkiego do konca, tyle tego mam.. kurcze taki maly baczek i ma wiecej rzeczy niz ja z mezusiem razem wzieci:-D hi hi pomine fakt, ze opcja prasowania wszystkiego z dzisiaj mnie przeraza:zawstydzona/y:
jesli chodzi o kupno stanikow to ja juz wsumie musze sie wybrac na jakies zakupki i uzupelnic ta czesc garderoby.. staniki 80d juz sa troche "przyciasne":dry:
a mnie wlasnie moje psice doprowadzaja do szewskiej pasji:wściekła/y: adhd je zlapalo i lataja jak popieprzone po domu i halasuja jak niewiem co:wściekła/y: na zabawy im sie zebralo o tej godzinie.. i jeszcze mnie zaczepiaja, zeby im misia rzucac:dry:

babki czy wasi m tez przynosza prace do domu?????????????// juz mam tego k*** dosc

ja też mam tego serdecznie dość, mój ma niestety taką pracę, że w dzień jeździ, a jak już objeździ co miał objeździć, to potem musi to wszystko powklepywać do kompa, także masakra, ale ma w planie zmienić na inną, mam nadzieję, że szybko bo jak dziecko przyjdzie na świat to też chciałabym żeby się maluchem zajmował, a nie tylko pracą, więc albo zmieni, albo awantury gwarantowane :zawstydzona/y: bo tak się nie da i on zdaje sobie z tego sprawę

reklama
Do góry