reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
klucha09 ja jak robie szaszlyki to zawsze wiecej, zeby na drugi dzien jeszcze byly;-) takie z lodowki na drugi dzien tez sa pycha i to bez podgrzewania
ale skoro ci zostalo i chgcesz sie podzielic to ja bardzo chetnie
hi hi
a ja tam sie ciesze, ze mi piersi przestaly wkoncu rosnac, choc slyszalam, ze podobno jak nabiora mleka to sa jeszcze wieksze.. ze mnie sie wszyscy smiali, ze dlugo dlugo brzuch mi nie rosl za to piersi strasznie.. jak to mowil moj tata najpierw byly moje cycki, pozniej dlugo dlugo nic i ja

a ja tam sie ciesze, ze mi piersi przestaly wkoncu rosnac, choc slyszalam, ze podobno jak nabiora mleka to sa jeszcze wieksze.. ze mnie sie wszyscy smiali, ze dlugo dlugo brzuch mi nie rosl za to piersi strasznie.. jak to mowil moj tata najpierw byly moje cycki, pozniej dlugo dlugo nic i ja

Mnie rosną głównie cycki... rozmiar poza rozmiarem... Jestem tak potwornie śpiąca że nie daję rady
Idę spać... doczytałam wszystko
...Kolorowych snów.
A jak mi robiło się duszno w nocy to doktorka powiedziała żeby dodatkową poduszkę wziąć(bo spałam bardzo nisko) mi pomogło
.Pa Pa

A jak mi robiło się duszno w nocy to doktorka powiedziała żeby dodatkową poduszkę wziąć(bo spałam bardzo nisko) mi pomogło

to dobrze na cere wplywa:-)no wiesz co takie marnotractwo. pol jogurtu???
Kochana, ja przeszlam z 70 A na 80Dmalutka szaszlykow zostalo chyba z 10 wiec i na jutro beda
co do cyckow to tez slyszalam ze beda wiekrze jak je mleko wypelni, ja juzmam moich dosc, kochalam swoje malutkie b a teraz jest d wiec ciezko

M sie mnie zapytal dzisiaj, skad mi sie takie lapska zrobily...kurde, waga caly cas taka sama, a ja coraz bardziej napompowana jestem

Zbieram sie powolutku, jade po nowe tape'y...dzisiaj nawet rozsadna godzina, 21.30;-) na kolacyjkie mielismy makaronik z brokulami i sosem knorra, ale se pojadlam:-)
a muj kochany pan zrobil mi niespodzianke i zgral z internetu piosenki fasolek itp wiec siedzimy i sluchamy.
no to teraz jestesmy tak samo intelligentne;-) skunkanka wczesniej bylam 75b t;-)eraz tak jak ty 80d
a bedzie wiecej...

no to teraz jestesmy tak samo intelligentne;-) skunkanka wczesniej bylam 75b t;-)eraz tak jak ty 80d

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Cześć pisareczki, oj płodne jesteście, ale miło się czyta :-)
a ja nie zjadłam dziś żadnego pączka :-(, byliśmy w tej mojej cukierni z dzieciństwa a tam pani o 16 zamyka, bo mówi że już nic nie ma :-
-(. Może jutro nadrobię, jak tylko będę miała takiego smaka jak dziś. A sztuka w bagateli super, coś na wzór "To nie tak jak myślisz kotku" czy jakoś tak z Kotem, Figurą.
Witam nową kwietniówkę.
Gratuluję dobrych wieści z wizyt.
też polecam, można sobie samemu dogodzić przyrządzając pyszny sok, ja z mojej sokowirówki korzystam codziennie
Dziś puszczam pralkę z drugim (na pewno nie ostatnim) praniem dzidziusiowym, z pierwszym się już uporałam i wszystko uprasowałam :-)
a ja nie zjadłam dziś żadnego pączka :-(, byliśmy w tej mojej cukierni z dzieciństwa a tam pani o 16 zamyka, bo mówi że już nic nie ma :-
Witam nową kwietniówkę.
Gratuluję dobrych wieści z wizyt.
A mój mężuś zrobił mi niespodziankę i kupił sokowirówke z blenderemŻeby Zuzi robić soczki i zupki :-):-):-) Oczywiście nie obyło się bez sprawdzenia czy wszystko działa i właśnie popijam świeżutki sok z marchwi z dodatkiem jabłka
Mniiam mniiiam
też polecam, można sobie samemu dogodzić przyrządzając pyszny sok, ja z mojej sokowirówki korzystam codziennie
Dziś puszczam pralkę z drugim (na pewno nie ostatnim) praniem dzidziusiowym, z pierwszym się już uporałam i wszystko uprasowałam :-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
ja miałam 80 B, a teraz 85 C, muszę pouzupełniać staniki, a kupujecie tak na oko na potem, czy się wstrzymujecie i dopiero po porodzie?
reklama
aha83
kwietniówka '09
Patrzcie, ile stron mamy naskrobanych - ciekawe, czy 1000 osiagniemy w weekend:-):-) przy tym tempie pisania wszystko mozliwe;-)
Myślę , że 1000 to dla nas bułka z masłem

nio nic poki co zostaje mi cierpliwe czekanie na wizyte;-)
malutka jeszcze raz ci powiem spokojnie, już naprawdę mało nam zostało,wszystko bedzie oki :-)
Nadii to super , że z niunią wszystko okiKochane udało mi sie iść na USG,wszytsko ok, pomiary też

To robisz się dziś na bustwo :-) fajnie Ci, ja uwielbiam jak mi ktoś coś z włosami robi, taki relaks, że szok

ale mojemu psu sie na przytulance zebrało
przyszedł poprzytulał sie musiałam go pomiziać, wycałować i dopiero sie położył pieszczoch jeden;-)
Ewelyn ale Ci zazdroszczę, my naszgo pupila w Polsce zostawiliśmy, jest pod opieką mojego W. rodziców. Ale tak strasznie za nim tęsknie, że szok :-(Oj bo zaraz będę płakać....... bo tak ciężko mi się zawsze z nim pożegnać..... i teraz jak byłam w PL to jak się pakowałam to się położył przy walizkach a ja wyłam jak bóbr , że nie mogę go zabrać , ale narazie tak musi być :-(
to ja mam marne 80c jeszcze takie naciągane a miała 75b![]()
A ja miałam 75C a teraz mam 80D więc spore, ale teraz jak brzuch większy to się nie rzucają już tak w oczy

Podziel się: