• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Malutka,już Ci pisałam,że miałam tak samo,a na następnej wizycie było ok.
Po za tym sama piszesz,że było w normie.Będzie dobrze.
Normy zresztą są do bani;-) wyobraź sobie,że mój zdrowy,przemądrzały,wygadany prawie czterolatek,który sekundy w miejscu nie usiedzi,waży tyle ile jego rówieśnicy ważyli na roczek:szok:
Mało nie sfiksowałam przez dłuższy czas,o nerwach i badaniach to tu by można było książkę napisać.Po prostu nie wszyscy muszą być "w normie",to tylko cyferki,dające jakiś tam statystyczny obraz.

reklama
Ale dzisiaj naskrobalyście:tak::tak: Ja jestem przerazona, bo wy wszystko juz poprane:-( a mój mężuś dopiero w przyszłym tyg bedzie malował sypialnie i po remoncie musze zrobic miejsce na ciuszki Oliwierka. Aż sie boje zacząć prać bo tyle tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, ze do porodu ze wszystkim zdąże:tak:

nio nic poki co zostaje mi cierpliwe czekanie na wizyte;-) nerwy przed pewnie beda, nio ale to akurat chyba kazda przezywa przed odwiedzinami swojego gina.. zobaczymy co powie, ale wszystko musze przyjac na klate;-) kaze isc do szpitala to pojde, zeby tylko synusiowi nie zaszkodzic, wsumie tak juz niewiele zostalo, ze pewnie jakos wytrzymam..
wlasnie wcinam biteczki i sie zastanawiam czy nie isc po dokladke:tak:

Malutka nie przejmuje się, mój synuś też jeste maluci ale lekarz mnie pociesza, że nie mozna się przejmować bo jeszcze ma czas aby nadrobić:tak::tak::tak:Więc sie nie denerwuj na zapas, a poza tym nie każda kobieta rodzi słonie;-) ja dopiero zaczne sie denrwować jak mały przestanie przybierac na wadze.

kurcze przesadzilam z tym jedzeniem:zawstydzona/y: objadlam sie jak niewiem co.. ale wkoncu to byly biteczki od tesciowej, pyyyyycha;-):tak: musze powiesic pierwsza partie ciuszkow i nie moge sie ruszac:dry:

reklama
Kochane udało mi sie iść na USG, :-D wszytsko ok, pomiary też, jedyne czego nie sprawdził lekarz to waga, gdyż aparat usg jest nowy i pierwszy raz go obsługiwał i nie mógł znaleźć tej funkcji, no cóż, najważniejsze, że wszystko inne ok, wszystko zgodne z czasem trwania ciąży, aaaa i co najważniejsze niuniu zmieniła pozycję - położona jest główkowo.:rofl2:

A mój mężuś zrobił mi niespodziankę i kupił sokowirówke z blenderem :-D Żeby Zuzi robić soczki i zupki :-):-):-) Oczywiście nie obyło się bez sprawdzenia czy wszystko działa i właśnie popijam świeżutki sok z marchwi z dodatkiem jabłka:-p
Mniiam mniiiam

A teraz czekam na koleżankę fryzjerkę, będzie mi nadładać farbę i podcinać włoski :tak:

Malutka i Aniolek trzymam kciuki by było ok
Witam nową kwietniówkę
I garuluję udanych wizyt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry