reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Limerick

Cześć Laseczki!!!!!!! Ech, ja dziś od 4.00 nie śpię :baffled:, wstałam do karmienia i tak jakoś już zasnąć nie mogłam :dry:... Ale nie ma to - tam - to, męża mam dziś w domu, bo przeziębiony jest, więc w każdej chwili mogę się legnąć :sorry2:!!!!!!
Gastone, oj, bo kopniaka zaraz prześle!!!!!! Ty i wyobcowanie - swój "chłop" jesteś i o żadnym wyobcowaniu mowy nie ma!!!!!!! Poza tym Ty też byłaś już na jednym spedzie, nie? Także proszę tu o takich bzdurach nie myśleć i nie opuszczać nas, bo będzie nam smutno bez Ciebie!!!!! Sylwisko22, Ciebie też to się tyczy!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmykam Dziewuszki do Pyzki, miłego piątku życzę i do później ;-)

reklama
Sylwisko uzytkowniczko kochana zapamietam i jak sie zbierze kilka osob to pedem pisze do admina...
Witam dziewczynki:)) co do galerii to ja też bardzo bym chciała mieć dostęp :))więc ładnie się uśmiecham:))) a dzisiaj może któraś zechciała by mnie odwiedzić??bo jestem w domciu uziemiona :(( musze pilnować dzieci kumpelki:(( Nie przeszkadzają mi bo są dość duże ale ruszyć z domku się nie moge:) więc zapraszam na kawcie znudzone panie a pogoda na spacerek dopisuje:)) A Magda co sie z tobą dzieje??jakoś się nie odzywasz może Ty masz ochote do mnie wpaść ze swoimi pocieszkami:))zresztą Aga też mi obiecywała:))A pozatym może te wyobcowane by się ruszyły były by mniej w odosobnieniu a przynajmniej byśmy miały okazje sie poznać:)))DZIEWCZYNY JA NIE CHCE DZISIAJ SIEDZIEĆ SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO DOŁEM TO GROZI!!!!!!

dzien doberek
marta ja dzis nie moge wpasc ale moze w poniedzialek?co ty na to?rano oczywiscie jak dzieciaki beda do szkol wyprawione:)daj znac co ty na to....
wszystkim milego weekendu zycze
aha...kasia ja poprosze w imieniu aine tez dostep do galerii:) gadalam z nia 2 dni temu od 1 marca w dublinie juz beda mieszkac wiec kasia kolezanka forumowa bedzie heheh
dobra zmykam pa
bede pozniej

Czesc dziewczynki:-)
Martusia moze pozniej popoludniu wpadne ale nie obiecuje ;-)bo mam troche roboty a siostra chciala chyba do miasta jechac,a ty nie doluj...swoja droga zarazilas sie odemnie tym dolowaniem?Glowa do gory .Takze dziewczyny milego dnia zycze!

hello
piękny dzionek prawda? będę żyć :-D
krycha kuruj męża, możesz zastosować okład z młodych piersi :cool: :-D
co do dziąsełek to miałam ci napisać, że ja kupiłam gryzaczki, wkładam do lodówki a jak Bąbel bardzo marudzi to smaruję go maścią i on sobie to gryzie
jak mi się uda to wkleję ci fotkę
o jest na dole posta :nerd:

gastone "namawiała, namawiała, namówiła":-D kupiłam parę książek m.in małe trzęsienia ziemii, i już czekają na mnie u mamy :tak:
a Ty jesteś zmotoryzowana? jeśli tak to wsiadaj dziewczyno w auto i wal do mnie , ja całe dnie siedzę sama nie masz aż tak daleko :tak: ( w przyszłym tygodniu bo mam gości)

aga mi też obiecałaś odwiedziny, przypomnę ci się jeszcze
że nie wspomnę innych kobitek, które mi to obiecały:tak:

papatki muszę lecieć bo goście w drodze a ja w polu:baffled:

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 60
czesc dziewczynki!!
pogoda śliczna,a ja mam takiego doła,że wolałam się nie udzielać,żeby fermentu nie siać!!Marcia ja do Ciebie nie wpadne;po pierwsze bo mam mega doła i nie chce Cię nim zarazić,a z tego co piszesz podatna na to jesteś dzisiaj,po drugie nie chce mi się autobusem jechać,a Konrad mnie nie przywiezie,bo.....hmmm mamy bardzo ciężkie dni!!!!!!!
właśnie dlatego ja taka cicha jestem ostatnio!nie wiem co się ze mną dzieje i nawalam poprostu na każdym możliwym kroku!!nie radze sobie z przyziemnymi sprawami,głupio mi się przed Nim przyznać,a pózniej już tyle się tego nawarstwia,że poprostu bańka ze złem pęka i się kłócimy!!w sumie trwa to od ponad tygodnia!non stop coś!pózniej się godzimy:zawstydzona/y:,a na następny dzień jest to samo!!jest do tego stopnia zle,że wycofałam papiery o ślub!!:-:)-:)-(nie wiem co będzie dalej?!pewnie jakoś się ułoży!ehhh

:tak:Madzia nie lam sie... wszystko na bank bedzie dobrze....
tak to juz jest ze sa lepsze i gorsze dni...... na bank sie pogodxzicie i znow wszystko bedzie tak jak bylo.....

Nie chcemy neta z eircoma bo za drogi..... smarta bedziemy zakladac bo i tani i szybki:tak:

reklama
Do góry