K
krycha
Gość
Cześć Laseczki!!!!!!! Ech, ja dziś od 4.00 nie śpię
, wstałam do karmienia i tak jakoś już zasnąć nie mogłam
... Ale nie ma to - tam - to, męża mam dziś w domu, bo przeziębiony jest, więc w każdej chwili mogę się legnąć
!!!!!!
Gastone, oj, bo kopniaka zaraz prześle!!!!!! Ty i wyobcowanie - swój "chłop" jesteś i o żadnym wyobcowaniu mowy nie ma!!!!!!! Poza tym Ty też byłaś już na jednym spedzie, nie? Także proszę tu o takich bzdurach nie myśleć i nie opuszczać nas, bo będzie nam smutno bez Ciebie!!!!! Sylwisko22, Ciebie też to się tyczy!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmykam Dziewuszki do Pyzki, miłego piątku życzę i do później ;-)
, wstałam do karmienia i tak jakoś już zasnąć nie mogłam
... Ale nie ma to - tam - to, męża mam dziś w domu, bo przeziębiony jest, więc w każdej chwili mogę się legnąć
!!!!!! Gastone, oj, bo kopniaka zaraz prześle!!!!!! Ty i wyobcowanie - swój "chłop" jesteś i o żadnym wyobcowaniu mowy nie ma!!!!!!! Poza tym Ty też byłaś już na jednym spedzie, nie? Także proszę tu o takich bzdurach nie myśleć i nie opuszczać nas, bo będzie nam smutno bez Ciebie!!!!! Sylwisko22, Ciebie też to się tyczy!!!!!! No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmykam Dziewuszki do Pyzki, miłego piątku życzę i do później ;-)

,a na następny dzień jest to samo!!jest do tego stopnia zle,że wycofałam papiery o ślub!!:-