reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Czesć kwietnowki.U nas pogoda b.ładna.Mroźno i słonko,ale mnie jakieś chorubsko łamie wiec tylko szybki spacer z psem był i już siedze w domu.Troszke sprzatam,troszke sie obijam ;-)
Co do rozmiaru cyculków to z 75 B mam teraz 90 D a co to bedzie jak mleczko napłynie...:zawstydzona/y:
Ja karuzele tez juz ,mam z misiami hihihi.Pewnie tez powiesze od razu albo po 2 tyg jakoś.
Musze sie wkoncu zebrac i poprac pieluszki i pościel i wybrac sie po reszte potzrbnych rzeczy bo jak tu pakowac torbe jak ja nie mam dla siebie nic.Oprócz podkładów.Spadam zająć sie czymś pożytecznym hihihi:-)

reklama
Oki dziewczynki ja się zbieram do położnej na szczepionkę ( ze wzg. na konflikt krwi mojej i męża) :happy: i tak się zastanawiam gdzie ona mi to poda .... hummm czy to zastrzyk, czy to do połknięcia ...ciekawe :confused:

A więc lecę, tzn. jadę autkiem , ale nie mam za miaru przejeżdzać na czerwonym, bo jak ja biedna po holendersku bym się tutaj wytłumaczyła :szok:
A co do mandatów to wczoraj właśnie przyszedł jeden mojego mężusia na 40 Euro, ale z pażdziernika z radaru... strasznie wolno to tu wszystko działa:confused:

Oki dziewczyny lece jeszcze pozmywać bo właśnie dzwonił mój kochany i mówi że za 40 min będzie w domu, bo szkolenie wcześniej skończył... a ja miałam zamiar taki syf zostawić i posprzątać po położnej....
oki może zdąże chociaż naczynia zmyć,żeby w oczy nie paliły :baffled:

Narka

jesli chodzi o mandaty to tak poltora roku temu, pedzilismy z Julka do lekarza bo miala straszna biegunke, w aucie smierdzialo ciuchy cale osrane bo az z pampersa wyplywalo okna pootwierane, policja nas zatrzymala i 100zł mandatu bo jechalismy 70 w terenie zabudowanym i niechcial sluchac ze z dzieckiem do lekarza i trzymal nas tak na poboczu jeszcze 30min:angry: bynajmniej moglam mala przebrac w aucie ale co za palant mowie dziecko chore ma biegunke i wymiotyje do lekarza jedziemy a on co go to obchodzi, normalnie jak o tym mysle to mnie nosi sk****el jeden:wściekła/y::wściekła/y:

zabilabym,
tu z tego co wiem np jazda szybka na porodowke i policja cie zatrzymuje to tylko mowisz ze nie mozesz sie zatrzymac i wyobraz sobie oni pojada za toba i pod szpitalem ci dadza mandat.

nio i ja wkoncu do domku wrocilam:tak: a szarlotki objadlam sie jak glupia:-D hi hi teraz maly odpoczynek i zbieram sie do prasowania:dry: jakos musi mi natchnieni przyjsc, bo poki co go brak:zawstydzona/y:
co do piractwa drogowego to ja mialam kiedys podobna przygode do szwedki:zawstydzona/y: przejechalam cale rondo na czerwonych swiatlach i mialam pecha, bo na tym rondzie byla tez policja:dry: jechalam ze znajomymi, wiec muzyka na full w aucie zadymione:zawstydzona/y: nio i jakos tak wyszlo, ze nie zauwazylam, ze ta policja akurat mnie chce zatrzymac:szok: jeszcze taka zdziwiona bylam, co oni tak za mna jada i mrygaja kogutem:-D hi hi wkoncu zajechali mi droge i capneli na pobocze:szok: na szczescie obeszlo sie bez mandaciku, ale to chyba dzieki wdziekowi osobistemu;-)a mandacik sie dooosc duzy szykowal+odcholowanie auta na parking policyjny bo dokumentow ze soba nie mialam:dry: kurcze jaki to czlowiek za malolata byl glupiutki:-D hi hi

Dziekuje kochane za mile przyjecie do Waszego grona:)

Co do rozmiaru stanika...ja przed ciaza mialam 75DD a teraz jakies 75 E albo nawet F!!!Mam nadzieje,ze znajde taki do karmienia gdzies:)

aha83 ja tez mam knflikt krwi z mezem ale nie mowiono mi nic o zadnej szczepionce;/ czy to konieczne?

A tak wogole dzieczyny prosze pomozcie mi...jak juz pisalam wczesniej mam nisko polozone lozysko czy ktoras z Was to przerabia?Czy sa jakies do tego przeciwwskazania?Czy dziecku i ciazy to zagraza?Prosze pomozcie:(

No to ja zmykam obiadek robic.

Milego dnia zycze dziewczynki!

ja tez mam konflikt krwi ale powiedziano mi ze to nie jest az tak wazne przy pierwszej ciazy tylko przy kolejnych.
mojemu padlo na leb w tej stolarni chyba mu ktos decha przylozyl, przyjechal na przzerwe i zostwil mazde i wziol zmutowana corsiczke bez taxu, ubespieczenia czy przegladu. no czy to jest normalne??

reklama
normalnie zostawic was na troche to doczytac jest ciezko:szok:
moj biust przed pierwsza ciaza 70b, po porodzie 75e, po 1,5 roku 75c. teraz 75e i ciagle rośnie:szok:, ale pani pocieszyla mnie, ze produkuja biustonosze do karmienia do rozmiaru h, wiec nie mam sie czym martwic:-D wrazie czego na bazarach to mozna takie w rozmiaze prawie namiotu zolnierskiego dostac, wiec nie ma sie co martwic na zapas;-)
u mnie tez sloneczko swieci, a ja czekam na moja sasiadke, ktora jest fryzjerka, wiec i mi sie zaraz humor poprawi:tak:

Do góry