reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Tak zgadza się aniołku hihihi troszkę się zakręciłam ... kurczę bo robię tysiąc rzeczy naraz:
- cały czas zaglądam na BB
- przeglądam ceny wózków w sklepach
- robię jakąs głupią tabelke w excelu z tymi cenami i sklepami
- do tego jeszcze tłumaczę sobie niektóre słowka z pol - ang i dalej na hol albo i odwrotnie, bo mam problem z niektórymi nazwami artykułów dzidziusiowych :szok:

Idę kawkę sobie zrobię

reklama
Tak zgadza się aniołku hihihi troszkę się zakręciłam ... kurczę bo robię tysiąc rzeczy naraz:
- cały czas zaglądam na BB
- przeglądam ceny wózków w sklepach
- robię jakąs głupią tabelke w excelu z tymi cenami i sklepami
- do tego jeszcze tłumaczę sobie niektóre słowka z pol - ang i dalej na hol albo i odwrotnie, bo mam problem z niektórymi nazwami artykułów dzidziusiowych :szok:

Idę kawkę sobie zrobię

Podziwiam... cóż za podzielność uwagi:tak:Ja to w tej ciąży mam wrażenie jakby mi sie IQ obniżyło o jakies 50%, nad niczym nie moge sie skupić i wogole wszystko jakoś późno do mnie dociera

oj my kobitki potrafimy milion rzeczy na raz robic hihi

wcinam sezamki i przeglądam allegro w poszukowaniu karuzeli dla córeczki...

a co do rozmiaru piersi...mam je wreszcie! przed ciążą sam,e sutki były hahahaha a teraz mam co w ręke wziąc :-) ciekawe jak bedzie po ciaży...:-)oby tak zostało:-)

Podziwiam... cóż za podzielność uwagi:tak:Ja to w tej ciąży mam wrażenie jakby mi sie IQ obniżyło o jakies 50%, nad niczym nie moge sie skupić i wogole wszystko jakoś późno do mnie dociera

Hi hi mam to samo, dodatkowo jeszcze zapominam o różnych rzeczach albo na zakupach albo inne dośc ważne sprawy. Jakoś wszystko inne zeszło na plan dalszy. Tylko ciąża się liczy.

Hej!
Z moją koncentracją też nie za dobrze. Mam trudności ze zdecydowaniem się, zrozumienie. Wczoraj ścigała mnie policja jak wracałam z konferencji, bo przejechałam na czerwonym :zawstydzona/y:. Na szczęście się zlitował, a groziło od 300 do 600 i 6 pkt karnych. (I to w dobie remontu:-()Pierwszy raz w życiu coś takiego:baffled:. Gonili mnie, bo nie słyszałam koguta, bo słuchałam muzyki, dopiero migacz świetlny mnie ocucił:sorry2:.
Kurdę jakaś piratka jestem, czy co:confused:.
Trzymam kciuki za wizyty.
Gabi - ja też czuję malutką bardzo, bardzo misko, że jak czasem zakotłuje, to się łapię za ...., chyba, żeby nie wypadła:-D.

szwedka piracie drogowy! hihi:-D

mnie dzis boli spojenie łonowe jak wstaje to tez mam uczucie jakby cos miało mi wypasc -i dzis apetyt jak nic mi dogadza...

Szwedka- no nieźle z tą policją, normalnie jak na filmie, hihi, ale dobrze że Cię puścili, chyba zrozumieli że kobieta w ciąży.

No dobra to ja już ubrana i wyprysznicowana teraz spacerek z psami i zmykam bo takie słonko że aż szkoda w domu siedzieć.

apropos karuzel czytalam w gazecie Mam dziecko ze karuzele najlepiej od 4 miesiaca wprowadzic...zadzwonilam az do swojej ginki ktora to podala mi numer do jakiegos specjalisty ktory to powiedzial ze to prawda i najlepiej od 4 miesiaca wprowadzic

Hej!
Z moją koncentracją też nie za dobrze. Mam trudności ze zdecydowaniem się, zrozumienie. Wczoraj ścigała mnie policja jak wracałam z konferencji, bo przejechałam na czerwonym :zawstydzona/y:. Na szczęście się zlitował, a groziło od 300 do 600 i 6 pkt karnych. (I to w dobie remontu:-()Pierwszy raz w życiu coś takiego:baffled:. Gonili mnie, bo nie słyszałam koguta, bo słuchałam muzyki, dopiero migacz świetlny mnie ocucił:sorry2:.
Kurdę jakaś piratka jestem, czy co:confused:.
No no szwedka naprawdę z Ciebie to jakiś pirat drogowy ....humm albo poprostu kobietka w ciąży ( z nami wszystko jest możliwe) :rofl2:

No dobra to ja już ubrana i wyprysznicowana teraz spacerek z psami i zmykam bo takie słonko że aż szkoda w domu siedzieć.
Gosiaczek udanego spacerku!!!! :happy:

reklama
szwedka no to niezle, niema to jak ciezarna łamiaca przepisy, dobrze ze popuscili:tak::-)
u mnie tez z koncentracja nienajlepiej, no poprostu glupia sie czuje.

Madzia ja karuzele mialam od poczatku i teraz tez bede miala, uwielbialam patrzec ja Julka gapila sie na te zabawki i machala łapkami a po pewnym czasie sie smiala do nich, potem jak podrastala to obnizylam zabawki ona łapala rekami zawsze czerwonego krolika i probowala go zjesc:-Dfajnie se tak poprzypominac reakcje dziecka i teraz bede to przechodzila od poczatku juz sie doczekac niemoge(tyle ze w karuzeli ktora maly bedzie mial odpoczatku nieda sie znizac zabawek:-()

Do góry