reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

witam ja wlasnie wrocilam z poczty, slizgawica i zamiec na dworze a najgorsze ze temp. chyba w + bo cieplo wiec taka chlapa bedzie ze szok.
Julka siedziala z moim bratem i oczywiscie nawet niezauwazyla ze mnie niebylo, teraz kreci sie i marudzi ze katar ma, na obiadek robie rosolek bo mala zobaczyla w szafce makaron i stwierdzila ze wode z makaronem chce jesc:-D
jedna porcje rosolku mam dzis na wynos bo moj 11letni braciszek tez chory a rodzice w pracy a Pawel prosto od nas poszedl robic silownie u kumpla, wiec jeszcze jedno chore dziecko do nakarmienia, mezus wroci z pracy bedzie musial zaniesc obiad szwagrowi:-D
1000 stron spokojnie osiagniemy i to barrrrdzo szybko.
co do rozmiarow stanika to zaczynalam od 80d choc przed samym weselem wbilam sie w75c teraz 90e, po porodzie jeszcze podrosnie to niewiem w co sie zmieszcze:zawstydzona/y:
moja Julka ostatio olala sobie wolanie siku a tak ładnie wolala, ale wiem ze to moja wina bo w na dwor w te mrozy ubieralam jej pampercha:zawstydzona/y: ale postraszylam ja ze do przedszkola niepojdzie bo oszczancow niebiora i niebedzie chodzila bawic sie z dziecmi, wiec sie zmobilizowala i jak sie wysika zaze bic sobie brawo i mowi "widzis duza jestem, pojde do dzieci do pseskola":-D

ide cos zjesc bo glodna i zrobic sobie kawki:tak::-)
milego dnia

reklama
Wracając do staników i ich rozmiarów to u mnie obecnie zrobiło się z D -DD, pod biustem obwód ten sam 75 ale ten DD to kupiłam z myślą o karmieniu na początku no i teraz nie wiem co zrobię jak będzie za mały bo większych nie widziałam.

U mnie dziś ładne słonko świeci, chyba zaraz wybiorę się gdzieś na zakupki no i może pojadę do jakiegoś sklepu po naklejki na ścianę do Juniorka kącika, wkurza mnie że taka łysa i goła ta ściana.

u mnie tez obwod bod biustem niewiele sie zmienil zato miseczki masakrycznei, smieje sie z mezem ze mleczarnie otworze po porodzie:-D

gosiaczek zazdroszcze sloneczka tu za oknem idac tylko jak sypie snieg:-(

Siemaneczko Lasiunie:-)

uciekam się szykować bo przecież nie pójdę do fryzjera tak po prostu :D Ciekawe co M. powie bo zamierzam się porządnie skrócić jak się da to jakoś nie symetrycznie tak mi się jakoś marzy.

A co do dobijania do 1000 stron to uważam, że mamy szanse...
moze byc ciekawie z taka asymetria, powiem Ci szczerze, tez tak mialam i zaczynam marzyc o tej samej fryzurce...jak znajde zdjecie to wkleje na zamkniety;-) Kusi mnie zeby sie chlasnac krocej, ale teraz moge sobie od biedy spiac wlosy i mi nie wisza na twarzy..zreszta kreca mi sie jak dzikie od czasu jak jestem ciezarowka, wiec zeby to jakos wygladalo, musialabym codziennie prostowac.. jak sie obetniesz wrzucaj zdjecia;-)
Hej dziewczynki!!!
Ja jak tylko wstalam zrobilam sniadanie M. i sobie i siadlam przy kompie zeby zobaczyc co na bb:) Chociaz jestem nowa to juz mnie do Was ciagnie i musialam sprawdzic co slychac:) Juz po sniadaniu...teraz musze oproznic zmywarke i pozmywac pare rzeczy a pozniej zamowimy wozek!Juz doczekac sie nie moge jak przyjdzie! Moj M. pewnie bedzie sie na mnie wkurzal znowu dzisiaj,ze caly czas siedze a powinnam lezec przez to lozysko;/ No to sie zbieram zrobic troche porzadku:)
Madziu moj wstyd i hanba, bo sie nie przywitalam....wiec witaj wsrod szczesliwych kwietnioweczek:-) A i uwazaj - BB uzaleznia;-)
Mnie dzisiaj czeka wycieczka przez sniegi i lody do Katowic, M wykorzystuje mnie do zalatwienia swoich spraw sluzbowych;-) moze kopsne sie do Ikei poogladac komody, a pozniej M dostanie tylko karteczke, ktora komode chcemy:-) przy okazji wszamam klopsiki - i obiad bedzie zalatwiony:-)
Widze, ze 1000 dzisiaj trzasnie. Zostawie Was na pare godzin, a juz bedzie 10 stron do nadrobienia:-):-) ciekawe, czy ktorekolwiek forum jest takie plodne:-):-):-):-)

Lasiunie ciesze sie z udanych wizyt!!!!!!!
Buzka na lepszy dzien!!!:-):-)

Ps. Dlaczego mezczyzna jest jak karaluch?
Bo peta sie po kuchni i trudno sie go pozbyc;-)

dzien dobry kwietnioweczki:-)
ja dzisiaj wyspana o dziwo;-) udalo mi sie przespac cala noc, bez przerwy na siku nawet:szok: zaraz jedziemy z mezusiem do tesciowej po szarlotke, bo juz za nami dzwonila, czy czasem o tym nie zapomnielismy:-D hi hi
oj dziewczynki wspolczuje wam tych wszystkich remontow.. u mnie na szczescie koniec:tak:choc wsumie jeszcze przedpokoj by pasowalo odnowic:zawstydzona/y:
AsiekZ nio to ciekawie masz z tym psem:-D hi hi choc wsumie ja mam podobnie, tylko x3:dry: rano sie budzimy i wszystkie 3 nasze psice z nami na lozku spia.. jedna sunia jest nawet taka, ze jej sie ostatnio uwidzialo spanie pod koldra:szok:
nio nic dziewczynki, zmykam, bo mezus mnie goni, ze do tesciowej mamy jechac.. zajrze pewnie jak wrocimy;-)
zycze milego dnia wszystkim:-)

zreszta kreca mi sie jak dzikie od czasu jak jestem ciezarowka, wiec zeby to jakos wygladalo, musialabym codziennie prostowac..

Ps. Dlaczego mezczyzna jest jak karaluch?
Bo peta sie po kuchni i trudno sie go pozbyc;-)

oj ja tak mialam w pierwszej ciazy niedosc ze i tak zawsze byly troche krecone to w ciazy wygladalam jak pudel wiec codzien prostownica i lakier zeby jakos wygladac, jak urodzilam uspokoily sie zato teraz znowu biegam z prostownica zwlaszcza teraz jak wilgotno na dworze wychodze z domu z prostymi wlosami a wracam z pokreconymi:-D

dobre z tym karaluchem:-D

kurcze zakręcona jestem jak dzidowski bicz..... ale nie ważne, chciałam tylko powiedzieć , że ilość postów na Kwiecien 2009 zbliża się do 10 000 :)

reklama
Do góry