reklama
betty231980
Początkująca w BB
Witam wszystkie brzuchatki.
Gratuluję udanych remontów i życzę jak najszybszego dokończenia pozostałych.
Czy Wy też po glukozie byłyście takie śpiące? Ja normalnie konam jakbym nie spała od bardzo dawna a może to po prostu ciśnienie.
Gratuluję udanych remontów i życzę jak najszybszego dokończenia pozostałych.
Czy Wy też po glukozie byłyście takie śpiące? Ja normalnie konam jakbym nie spała od bardzo dawna a może to po prostu ciśnienie.
Uff,doczytałam mniej więcej, bo się tak na te 1000 stron uwzięłyście
stanik do karmienia kupiłam dwa nr większy (znalazłam na allegro 80F
),zobaczymy
Grtaki udanych wizyt.
Karuzele to myślę,że w miarę od początku.Taki 2-3 tyg. maluszek się już ładnie zainteresuje.przynajmniej mój M to ok. 4 miesięcy już za bardzo nie chciał na nią patrzeć,najperw była ostra gimnastyka na macie,a potem już pełzanie po chałupie,lizanie podłogi i takie tam.w każdym razie nie leżenie i gapienie się.No,ale on ma wyjątkowego wiercika w dupce
Zabijcie mnie,ale więcje nie pamiętam,co komu napisać
Na razie.Buziaki.

stanik do karmienia kupiłam dwa nr większy (znalazłam na allegro 80F

Grtaki udanych wizyt.
Karuzele to myślę,że w miarę od początku.Taki 2-3 tyg. maluszek się już ładnie zainteresuje.przynajmniej mój M to ok. 4 miesięcy już za bardzo nie chciał na nią patrzeć,najperw była ostra gimnastyka na macie,a potem już pełzanie po chałupie,lizanie podłogi i takie tam.w każdym razie nie leżenie i gapienie się.No,ale on ma wyjątkowego wiercika w dupce

Na razie.Buziaki.
hejka
doczytałam was od wczoraj o 20 zamknęłam laptop i teraz musiałam nadrobić
Nieźle naskrobałyście

co do stanika to mi z 70 B piersi urosły do 75D i już czuje jak rosną jeszcze
Waga od dwóch tygodni stoi w miejscu a nawet schudłam 2 kg ale brzuch powiększył
się i to bardzo do 117 na wysokości pępka z 111 ale i tak Zuzia nie ma miejsca bo widach każdy ruch i przesuniecie.
Ja w poniedziałek idę do lekarza na kontrole tej szyjki i zobaczymy czy jest ok czy nadal leżenie. ale idę do innego ginekologa bo coś ten mój ginekolog to panikuje
Torbę od poniedziałku pakuje i jakoś jeszcze nie zapakowałam sie...
masakra
nie wiem jak sie spakowałam poprzednio do takiej malej ( chociaz pamietam że duzo rzeczy nie miałam i dobrze ze był kiosk na dole to pielegniarka poszła kupic...

doczytałam was od wczoraj o 20 zamknęłam laptop i teraz musiałam nadrobić

Nieźle naskrobałyście

co do stanika to mi z 70 B piersi urosły do 75D i już czuje jak rosną jeszcze

Waga od dwóch tygodni stoi w miejscu a nawet schudłam 2 kg ale brzuch powiększył
się i to bardzo do 117 na wysokości pępka z 111 ale i tak Zuzia nie ma miejsca bo widach każdy ruch i przesuniecie.
Ja w poniedziałek idę do lekarza na kontrole tej szyjki i zobaczymy czy jest ok czy nadal leżenie. ale idę do innego ginekologa bo coś ten mój ginekolog to panikuje

Torbę od poniedziałku pakuje i jakoś jeszcze nie zapakowałam sie...
masakra

aniolek20k
Fanka BB :)
Na razie.Buziaki.
hihihi u mnie tak samo ok 4 mies. dziecko jest juz dosc ciekawskie innych rzeczy niz karuzela

a ja w brzuchy 113cm

Ufff to nie taka prosta sprawa doczytać was kochane
, w każdym razie szybko dobijemy do tych 1000 stron bo mega produktywne jesteśmy, nie jeden pracodawca chce mieć tak zaangarzowanych pracowników jak my 

Co do staniczka to ja miałam 70b, a teraz 80c więc nie jest źle ;-)
Krazuzelę też dzidzi będę wieszała od początku, a co do pracy mojego K to on BBBAARRRDDZZZOOO często przynosi pracę do domu....
Wczorajsze farbowanie włosków wyszło super, kolorek odświeżony, końcówki podcięte, zrobiłam sobie jeszcze henne i pomalowałam panokcie więc czuje się dopieszczona
Dziś K jedzie na zjazd i wraca dopiero jutro :-( ojj nie lubie zostawać sama...
A dziś w planach sprzątanko, obiadek, spotkanie z koleżankami

Co do staniczka to ja miałam 70b, a teraz 80c więc nie jest źle ;-)
Krazuzelę też dzidzi będę wieszała od początku, a co do pracy mojego K to on BBBAARRRDDZZZOOO często przynosi pracę do domu....
Wczorajsze farbowanie włosków wyszło super, kolorek odświeżony, końcówki podcięte, zrobiłam sobie jeszcze henne i pomalowałam panokcie więc czuje się dopieszczona

Dziś K jedzie na zjazd i wraca dopiero jutro :-( ojj nie lubie zostawać sama...
A dziś w planach sprzątanko, obiadek, spotkanie z koleżankami

reklama
sylvii
Fanka BB :)
Hej kobietki:-)
U nas taka zima, że nie pamiętam kiedy ostatnio było tyle śniegu i cały czas pada
Mój K już się tym wkurza, bo pare razy dziennie odśnieża wejście i wjazd do garażu. A mi troszkę smutno, że w tym roku tyle śniegu, bo pewnie za rok jak już z synkiem będzie można pojeździć na sankach to śniegu nie będzie
Dzisiaj naleśniki na szybki objadek. Mały od rana strasznie się wierci - uwielbiam to uczucie:-)
U nas taka zima, że nie pamiętam kiedy ostatnio było tyle śniegu i cały czas pada

Mój K już się tym wkurza, bo pare razy dziennie odśnieża wejście i wjazd do garażu. A mi troszkę smutno, że w tym roku tyle śniegu, bo pewnie za rok jak już z synkiem będzie można pojeździć na sankach to śniegu nie będzie

Dzisiaj naleśniki na szybki objadek. Mały od rana strasznie się wierci - uwielbiam to uczucie:-)
Podziel się: