reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam wszystkie brzuchatki.
Gratuluję udanych remontów i życzę jak najszybszego dokończenia pozostałych.
Czy Wy też po glukozie byłyście takie śpiące? Ja normalnie konam jakbym nie spała od bardzo dawna a może to po prostu ciśnienie.

Hej babeczki

Ja dziś zalatana, dopiero teraz mam chwilke by usiąść przy kompie, więc popijając kawke lece was poczytać;-)

acha uwazaj jak jezdzisz1!!
dobre z tym karaluchem
witam babeczki
wlasnie jem sniadanko i podczytalam juz was prawie
rzeczywiscie bb uzaleznia

Uff,doczytałam mniej więcej, bo się tak na te 1000 stron uwzięłyście:rofl2:
stanik do karmienia kupiłam dwa nr większy (znalazłam na allegro 80F:-p),zobaczymy:sorry2:
Grtaki udanych wizyt.
Karuzele to myślę,że w miarę od początku.Taki 2-3 tyg. maluszek się już ładnie zainteresuje.przynajmniej mój M to ok. 4 miesięcy już za bardzo nie chciał na nią patrzeć,najperw była ostra gimnastyka na macie,a potem już pełzanie po chałupie,lizanie podłogi i takie tam.w każdym razie nie leżenie i gapienie się.No,ale on ma wyjątkowego wiercika w dupce:-D
Zabijcie mnie,ale więcje nie pamiętam,co komu napisać:zawstydzona/y:
Na razie.Buziaki.

hejka:rofl2:
doczytałam was od wczoraj o 20 zamknęłam laptop i teraz musiałam nadrobić:-D
Nieźle naskrobałyście:rofl2::rofl2:
co do stanika to mi z 70 B piersi urosły do 75D i już czuje jak rosną jeszcze:-D
Waga od dwóch tygodni stoi w miejscu a nawet schudłam 2 kg ale brzuch powiększył
się i to bardzo do 117 na wysokości pępka z 111 ale i tak Zuzia nie ma miejsca bo widach każdy ruch i przesuniecie.
Ja w poniedziałek idę do lekarza na kontrole tej szyjki i zobaczymy czy jest ok czy nadal leżenie. ale idę do innego ginekologa bo coś ten mój ginekolog to panikuje:szok:
Torbę od poniedziałku pakuje i jakoś jeszcze nie zapakowałam sie...
masakra :rofl2: nie wiem jak sie spakowałam poprzednio do takiej malej ( chociaz pamietam że duzo rzeczy nie miałam i dobrze ze był kiosk na dole to pielegniarka poszła kupic...

Karuzele to myślę,że w miarę od początku.Taki 2-3 tyg. maluszek się już ładnie zainteresuje.przynajmniej mój M to ok. 4 miesięcy już za bardzo nie chciał na nią patrzeć,najperw była ostra gimnastyka na macie,a potem już pełzanie po chałupie,lizanie podłogi i takie tam.w każdym razie nie leżenie i gapienie się.No,ale on ma wyjątkowego wiercika w dupce:-D
Zabijcie mnie,ale więcje nie pamiętam,co komu napisać:zawstydzona/y:
Na razie.Buziaki.

hihihi u mnie tak samo ok 4 mies. dziecko jest juz dosc ciekawskie innych rzeczy niz karuzela:tak:

a ja w brzuchy 113cm:szok:

Ufff to nie taka prosta sprawa doczytać was kochane :tak:, w każdym razie szybko dobijemy do tych 1000 stron bo mega produktywne jesteśmy, nie jeden pracodawca chce mieć tak zaangarzowanych pracowników jak my :-p:-p:-p
Co do staniczka to ja miałam 70b, a teraz 80c więc nie jest źle ;-)

Krazuzelę też dzidzi będę wieszała od początku, a co do pracy mojego K to on BBBAARRRDDZZZOOO często przynosi pracę do domu....

Wczorajsze farbowanie włosków wyszło super, kolorek odświeżony, końcówki podcięte, zrobiłam sobie jeszcze henne i pomalowałam panokcie więc czuje się dopieszczona:-D
Dziś K jedzie na zjazd i wraca dopiero jutro :-( ojj nie lubie zostawać sama...

A dziś w planach sprzątanko, obiadek, spotkanie z koleżankami :-D

reklama
Hej kobietki:-)
U nas taka zima, że nie pamiętam kiedy ostatnio było tyle śniegu i cały czas pada:szok:
Mój K już się tym wkurza, bo pare razy dziennie odśnieża wejście i wjazd do garażu. A mi troszkę smutno, że w tym roku tyle śniegu, bo pewnie za rok jak już z synkiem będzie można pojeździć na sankach to śniegu nie będzie:baffled:
Dzisiaj naleśniki na szybki objadek. Mały od rana strasznie się wierci - uwielbiam to uczucie:-)

Do góry