reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Ale dzisiaj naskrobalyście:tak::tak: Ja jestem przerazona, bo wy wszystko juz poprane:-( a mój mężuś dopiero w przyszłym tyg bedzie malował sypialnie i po remoncie musze zrobic miejsce na ciuszki Oliwierka. Aż sie boje zacząć prać bo tyle tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, ze do porodu ze wszystkim zdąże:tak:

Widziałam, że termin masz raczej na drugą połowę kwietnia więc chyba nie masz się czym przejmować... ja nie mam jeszcze pieluch i większości ciuszków do prania więc wierz mi u mnie jeszcze większe braki. Zresztą nie posiadam worków próżniowych a po co miało by się wszystko kurzyć - nie ukrywajmy w szuflady też kurz "wchodzi" tylko troszkę mniej...
U mnie się zacznie zapewne w następnym tygodniu czyli dopiero po dniu kobiet bo wtedy już powinny przyjść paczki z allegro :-)
Ależ tego czasu jest malutko uświadomiłam sobie właśnie, że również gdzieś do dnia kobiet najpóźniej powinniśmy zamówić wózek:szok:

A teraz coś dla mnie czyli udało mi się wbić na dzisiaj do fryzjera i jeszcze będzie mnie po raz pierwszy ścinał mężczyzna :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uciekam się szykować bo przecież nie pójdę do fryzjera tak po prostu :D Ciekawe co M. powie bo zamierzam się porządnie skrócić jak się da to jakoś nie symetrycznie tak mi się jakoś marzy.

A co do dobijania do 1000 stron to uważam, że mamy szanse...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kwietnióweczki

A teraz coś dla mnie czyli udało mi się wbić na dzisiaj do fryzjera i jeszcze będzie mnie po raz pierwszy ścinał mężczyzna :D

Ja tam wolę do mężczyzn fryzjerów chodzić, są po prostu konkretniejsi, lepsi, i jakoś tak od razu wiedzą jak ciąć, przynajmniej ja na takich trafiam :tak:

Remontów współczuję, ale za to jaki efekt potem ;-)do pozazdroszczenia :-)

Hej i ja się witam dzisiaj nawet wyspana.

Wciągnęłam już wczorajszego pączusia i teraz czas na inkę.

Osa to widzę że mamy podobną tą cukrzycę, u mnie też tylko kontrola glukometrem i delikatna dietka.

Współczuję tym co jeszcze coś remontują, niedawno to przeżywałam bez ciąży i pamiętam jaki był syf.

Hej dziewczynki!!!
Ja jak tylko wstalam zrobilam sniadanie M. i sobie i siadlam przy kompie zeby zobaczyc co na bb:) Chociaz jestem nowa to juz mnie do Was ciagnie i musialam sprawdzic co slychac:) Juz po sniadaniu...teraz musze oproznic zmywarke i pozmywac pare rzeczy a pozniej zamowimy wozek!Juz doczekac sie nie moge jak przyjdzie! Moj M. pewnie bedzie sie na mnie wkurzal znowu dzisiaj,ze caly czas siedze a powinnam lezec przez to lozysko;/ No to sie zbieram zrobic troche porzadku:)

Witam wszystkie panie :-)
To jest paranoja... pies wskoczył do łóżka i położył się za moimi plecami i co chwile łapkami mnie odpycha żebym się przesunęła... teraz to wygląda tak że ja leżę na brzegu a ona zajmuje całe łóżko:-p
My właściwie po remoncie już od jakichś 3 miesięcy. Zostało nam tylko pomalować pokój Marcelka i nakleić naklejki. Chcemy mu zrobić w stylu safari :tak:
Idę coś pożreć bo synuś się dopomina :-)

reklama
Czesc Ciężarówki :)
ależ mnie wczorajsze pączki i faworki zmęczyły, zasnęłam o 21 i obudziłam się rano o 9:szok: Normalnie rekord jakiś, co prawda w nocy parę pobudek było ale to i tak niezły wynik :)
Ja spałam a Wy oczywiście nieustannie produkowałyście posty... czy ja kiedyś będę na bieżąco? :)

Jestem już po śniadanku, kolejna partia ciuszków już w pralce i zaraz robie kawkę i zabieram sie za pączusie i faworki wczorajsze... a mam ich jeszcze sporo :)

Współczuje remontów, ja już mam to za sobą na szczescie ale zawsze na koniec jest fajnie, bo tak swieżutko i jakby w nowym miejscu. Powodzenia!

Co do fryzjerów facetów, to ja uwielbiam szczególnie gejów, od jakiś 2 lat tylko do nich chodze, a w zasadzie mam jednego i bardzo lubię spędzać u niego czas. Robi wszystko z takim zaangażowaniem i pasją, więc moje włoski zawsze są dopieszczone :)

Miłego dnia babeczki

Do góry