Ale dzisiaj naskrobalyścieJa jestem przerazona, bo wy wszystko juz poprane:-( a mój mężuś dopiero w przyszłym tyg bedzie malował sypialnie i po remoncie musze zrobic miejsce na ciuszki Oliwierka. Aż sie boje zacząć prać bo tyle tego
mam nadzieję, ze do porodu ze wszystkim zdąże
![]()
Widziałam, że termin masz raczej na drugą połowę kwietnia więc chyba nie masz się czym przejmować... ja nie mam jeszcze pieluch i większości ciuszków do prania więc wierz mi u mnie jeszcze większe braki. Zresztą nie posiadam worków próżniowych a po co miało by się wszystko kurzyć - nie ukrywajmy w szuflady też kurz "wchodzi" tylko troszkę mniej...
U mnie się zacznie zapewne w następnym tygodniu czyli dopiero po dniu kobiet bo wtedy już powinny przyjść paczki z allegro :-)
Ależ tego czasu jest malutko uświadomiłam sobie właśnie, że również gdzieś do dnia kobiet najpóźniej powinniśmy zamówić wózek

A teraz coś dla mnie czyli udało mi się wbić na dzisiaj do fryzjera i jeszcze będzie mnie po raz pierwszy ścinał mężczyzna
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uciekam się szykować bo przecież nie pójdę do fryzjera tak po prostu
A co do dobijania do 1000 stron to uważam, że mamy szanse...
Ostatnia edycja: