reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja jeszcze nie śpię! Dopiero skończyłam sie przygotowywać do pracy na jutro i muszę już zacząć na pojutrze, dlatego siadłam do kompa. Ale najpierw szybciutko na bb ;-):-)

Dziewczęta padam na ryjek ale jestesm z siebie dumna, bo poprasowałam prawie wszystko.

Gratuluję i podziwiam. Ja nawet jeszcze nie poprałam. Właściwie celowo, bo uważam, że mam czas. Prasować nie będę - zatrudnię moją mamę.
Czy na tym zdjęciu to masz ubranka tylko na 62 czy już też na później? Strasznie tego dużo.

tylko na part time czyli piatki soboty wieczor wiec muj powinien sobie poradzic, nie ma innego wyboru
Poradzi sobie. Nie doceniamy tych facetów. Ja wróciłam do pracy - częściowo - jak Ania skończyła 4 miesiące. Pracuję tylko popołudniami od pon. do piątku po 3 - 3,5 godziny. Ania jest wtedy wyłącznie z tatą. Dawał sobie radę. Nawet ją karmił odciągniętym mleczkiem.

jak sie urodzi to pewnie nadrobimy:-D:-D albo :-D nie bo na ogol dostajesz ciuszki w prezencie.

Niestety nie zawsze. Anię rodziłam jako pierwsza w rodzinie i wśród znajomych, więc nigdy nie dostałam od nikogo ciuszków po innym dziecku :-(
Najlepsze jest to, że mam 5 lat starszego brata i wszyscy znajomi są starsi ode mnie i rodziłam mając prawie 27 lat, a i tak byłam pierwsza :rofl2:

reklama
witam kwietnioweczki:-)
ja juz nie spie:dry: wsumie to takiej zlej nocy chyba nie mialam:zawstydzona/y: nie dosc, ze po 2 sie polozylam, to najpierw spac nie moglam, a pozniej cochwila "cos" mnie wybudzalo.. a to siku, skurcze w lydce, nio i synus sie buntowal jak sie na prawym boku polozylam.. pierwszy raz tak mnie pokopal, ze w sekundzie sie przewracalam na druga strone;-)
nio i teraz skutek jest taki, ze glowa mi peka:zawstydzona/y: chyba sie wczesniej zbiore na te badania, bo i tak nie mam co w domu robic, a glodna jestem:zawstydzona/y: mezus wrocil taki zmeczony i zmarzniety z pracy, ze tylko wskoczyl pod koldre to padl, wiec nawet nie mam sie do kogo odezwac..
a stresa to mam takiego, ze wam mowie.. do 15 chyba zwariuje:zawstydzona/y: a pierwsze co wejdziemy do gabinetu, to powiem ginowi, zeby robil mi usg, bo mam dosc martwienia sie, czy wszystko wporzadku:baffled:
nio nic zmykam, bo nawet juz niewiem co mam napisac, taka zakrecona sie czuje:zawstydzona/y: zycze wszystkim cieplutkiego i spokojnego dnia:-) pewnie jeszcze przed wizyta to tu zajrze, bo bym zwariowala chyba;-):tak:

auliya a dziekuje;-) widze, ze ni tylko ja spac nie moge:tak: nio i fakt, ledwo sie zegnalam wczoraj, a juz sie witam:-D hi hi dobrze, ze to nie jeden post pod drugim, bo smiesznie by to wygladalo;-) nio, ale wkoncu maniaczka bb jestem;-) przed lulaniem i po lulaniu pierwsze co to na bb wchodze:tak:

auliya a dziekuje;-) widze, ze ni tylko ja spac nie moge:tak: nio i fakt, ledwo sie zegnalam wczoraj, a juz sie witam:-D hi hi dobrze, ze to nie jeden post pod drugim, bo smiesznie by to wygladalo;-) nio, ale wkoncu maniaczka bb jestem;-) przed lulaniem i po lulaniu pierwsze co to na bb wchodze:tak:
Ja niestety nie mogę tak przed snem bo jak mąż wróci do domu to już mnie nie ma na bb... no chyba że mu się uśnie to wtedy nie jestem w stanie nie poczytać co u nas kwietniówek słychać:D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dzisiaj idę do gp z wynikami z USG i jestem ciekawa co powie... stres mnie na szczęście przed wizytami nie dopada, szkoda tylko, że małego nie będę mogła podejrzeć...

nio a ja dzisiaj juniora napewno zobacze:tak: chodziaz to mnie pociesza;-)
kurcze juz mnie jakies jazdy lapia:dry: mezus przebudzil sie i zobaczyl, ze sie na te badanka zbieram i powiedzial, ze nie ma mozliwosci, zebym mpk jechala, bo po pierwsze zimno, a po drugie wczoraj juz widzial jak beclam pod klatka i woli nie ryzykowac.. nio a ja sie wzruszylam i poplakalam, ze on dla mnie taki dobry:zawstydzona/y: chyba juz mi sie ten stres na glowe rzuca.. normalnie to taka placzliwa przeciez nie jestem:szok::zawstydzona/y:

Ooo, ruch od rana u nas na BB.

Ja też już nie śpię, rodzinka pojechała do pracy i do szkoły to ja laptopka do łóżeczka i pierwsze co to na BB mykam.

Malutka Ty się tak nie stresuj, chociaż wiem że to ciężko bo mam to samo przed wizytą, też zawsze nocka zarwana i nerwówka.

nio a ja dzisiaj juniora napewno zobacze:tak: chodziaz to mnie pociesza;-)
kurcze juz mnie jakies jazdy lapia:dry: mezus przebudzil sie i zobaczyl, ze sie na te badanka zbieram i powiedzial, ze nie ma mozliwosci, zebym mpk jechala, bo po pierwsze zimno, a po drugie wczoraj juz widzial jak beclam pod klatka i woli nie ryzykowac.. nio a ja sie wzruszylam i poplakalam, ze on dla mnie taki dobry:zawstydzona/y: chyba juz mi sie ten stres na glowe rzuca.. normalnie to taka placzliwa przeciez nie jestem:szok::zawstydzona/y:
Jakie słodkie :D Ja póki co podróżuję MPK i chodzę po tym śliskim w nieodśnieżonej (na chodnikach) ZG... Jak bym chciała to bez problemu miała bym dostępne autko ale prawko od tygodnia tylko mam więc nie wiem czy wsiadła bym sama i pojechała na miasto...

Ja nie ryzykuję, nie wychodzę na dwór jak jest ślisko, już raz w poprzedniej ciąży się przewróciłam na szczęście skończyło się tylko na pęknięciu kości łonowej, czego skutki odczuwam do dzisiaj.

Uważajcie dziewczyny bo w naszym stanie z naszymi niemałymi już brzuszkami to naprawdę trzeba ostrożnie się poruszać.

reklama
auliya ja mam prawo jazdy od ponad 6 lat, a teraz jakos sama nie siade za kolko;-) wszedzie mnie mezus wozi jak cos, wiec na mpk jestem zdana tylkow niektorych sytuacjach:tak: niewiem co mnie tak "odrzucilo" od jezdzenia samej teraz.. przedtem zawsze byla "wojna" kto bedzie jechal;-) ale moze to dlatego, ze ja mam ciezko noge do gazu i wole nie ryzykowac;-)

Do góry