reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

moze i nie jestem cudownym dzieckiem ale sorki co ja mam robic z nia przez msc tu??? chcem moja mame a nie obca kobiete ktora na spacery bedzie moje dziecko zabierac do kosciola. wredna jestem wiem ale ja sie nie dam i postawie na swoim a jak im nie pasuje to odrazu pojade na mazury i wogole wnuka/wnuczki nie zobacza do wrzesnia

reklama
oj klucha - wredota z Ciebie:-p a i dziecku na Śląsku zdrowiej by było niż na jakichś tam Mazurach!

moi na mnie taaaaaaaaaki krzyżyk postawili, że swojego pierwszego i jedynego wnuka już ponad rok nie widzieli - znaczy teściowa nie widziała rok, bo teść nie widział jeszcze w ogóle, mimo, że przez pierwsze półtora roku codzinnie niemal bywał u swojej matki, która drzwi w drzwi z nami mieszkała:baffled: - żby była jasność z nudów bywał bo nie pracuje od nastu lat i nie wiadomo co robi - szwenda się i awanturuje ...
za to na wszelkie święta teść mamusi swojej kopa w tyłek dawał - wyjeżdżał sobie w cholerę, a my babcinkę do siebie zabieraliśmy:baffled:

no tak miedzy hutami i kopalniami zdorwiej niz miedzy lasami i jeziorami, no coz niech dziecko zobaczy mazury bo jak wrocimy do pl to "uzgodnilismy" powrot do gliwic . najbardziej mnie wnerwia ze kazda rozmowa musi konczyc sie slubem.:crazy: a kiedy??
mam chec jej powiedziec:wściekła/y: nigdy:wściekła/y:.
ty koga tez widze nie masz za wesolo.

ja bym nie miala do mojej nic gdyby sie nie wpier*****a miedzy wodke a zakaske

generalnie zawsze chodzi o to samo - oni/ one wiedzą lepiej - z tym, że mi nawet to nie przeszkadzało, zakładałam, że teściowie mogą tak mieć - więc nie pyskowałam i generalnie chętnie ich zawsze u nas widziałam i słuchałam nawet ciepliwie, ale robiłam swoje uznając, że moje życie ja decyduję - do głowy mi nie przyszło, że oni od tego szału dostaną - bo to były sprawy np. dotyczące mojego zawodu, albo tego czy do kolegi na ślub pojedziemy w góry czy nie - ale tak już zupełnie na serio .... to myślę, że poprostu mój teść jest chory psychicznie - ma jakąś lekką jednostkę chorobową, a teściowa mu się podporządkowała - niestety takich świrów naoglądałam się w sądach i teść ma wszystkie symptomy ...

Jestem.Oliwier waży już2 kg,Wszystkoz nim wpożądku,nadal glówką w dół.
U mnie za to bakterie w moczu,grzybica zaatakowała,także kupe leków mam.:zawstydzona/y:
Następna wizyta za 2,5 tygodnia.Ide konczyc obiad.

reklama
Do góry