reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
własnie manja powinna już dawno sie odezwac...
a co do witaminy hihihi sex fajnie
a co do witaminy hihihi sex fajnie

didi
zawsze mozna smska napisac do Malutkiej w koncu mamy numerki
szczesliwa
ja po czasie wysłałam swój numer wiec pewnie na liscie uzupełnionej mnie nie ma, a kto ma numer? niech napisze żeby wiedziec co sie dzieje...
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio i jestem
dzieki dziewczyny, ze sie o mnie martwilyscie
kochane wszystkie jestescie;-)
jesli chodzi o wizyte to sama niewiem co myslec
lekarz pomierzyl mlodego z kazdej strony i stwierdzil, ze cialka troszke nabral przez te 3 tyg.. jednak ma podejrzenie hipotrofi asymetrycznej i dostalam skierowanie na konsultacje do poradni patologii ciazy
wszystkie pomiary oprocz brzuszka odpowiadaja obecnemu tygodniowi ciazy.. wiec to mnie troszke pocieszylo, bo jeszcze 3 tyg temu wszystkie pomiary byly opoznione o 2 tyg.. nio i z przeplywami przez lozysko cos jest nie tak i wlasnie w tej poradni maja to sprawdzic.. nio nic jeszcze troszke musze sie postresowac
mam nadzieje, ze szybko uda mi sie dostac na ta konsultacje i ze nic zlego tam nie wyjdzie.. lekarz nam powiedzial, ze oni musza mnie przebadac i wtedy postanowia co dalej.. czy musze zostac pod ich opieka, czy moge chodzic na wizyty dalej do niego..
jesli chodzi o bialko w moczu to nie mam go az tyle, zeby bylo to cos bardzo niepokojacego.. dostalam jakies tabletki i zobaczymy jak to bedzie..
nio i co jeszcze.. aha.. chcielismy sie dzisiaj dopytac o porod i wogule i okazalo sie, ze moj gin ma urlop do konca kwietnia w szpitalu w ktorym zamierzalam rodzic
nio i teraz niewiem co to wogule bedzie i troche sie zaczelam bac.. powiedzial nam tylko tyle, ze przyjmuje w innym szpitalu, ale tylko w czwartki.. wsumie na razie na temat porodu nic nie moglismy ustalic, nio bo niewiadomo co powiedza na tej patologii, nio i kardiolog mnie czeka.. moze byc tak, ze bede skazana na cc, wiec moze wtedy by sie dalo z nim na ten czwartek umowic.. glupia juz jestem dzisiaj i ta niewiedza mnie dobija

zamiast juz miec coraz mniej spraw na glowie to wszystko mi sie zwala i boje sie, ze sama sie poglubie
kurcze nawet dzisiaj pokrecilam godz wizyty
bylam pewna, ze mamy na 14.45 a okazalo sie, ze to na 14.15 mielismy, ale na szczescie przyjal nas bez problemu i nikt nam nic nie powiedzial..
kurcze taka zakrecona jestem, ze juz nie pamietam co chcialam jeszcze napisac.. hmm.. a nio i serduszko mlodemu bije ksiazkowo(140).. poki co to nic mi juz do glowy nie wpada, ale pewnie jeszcze dzisiaj tu zajrze nie raz;-)

jesli chodzi o wizyte to sama niewiem co myslec

jesli chodzi o bialko w moczu to nie mam go az tyle, zeby bylo to cos bardzo niepokojacego.. dostalam jakies tabletki i zobaczymy jak to bedzie..
nio i co jeszcze.. aha.. chcielismy sie dzisiaj dopytac o porod i wogule i okazalo sie, ze moj gin ma urlop do konca kwietnia w szpitalu w ktorym zamierzalam rodzic

kurcze taka zakrecona jestem, ze juz nie pamietam co chcialam jeszcze napisac.. hmm.. a nio i serduszko mlodemu bije ksiazkowo(140).. poki co to nic mi juz do glowy nie wpada, ale pewnie jeszcze dzisiaj tu zajrze nie raz;-)
aniolek20k
dobrze ze sie kochana odezwałas, glowa do gory wszystko bedzie dobrze, niemartw sie bo nerwy w niczym niepomoga, my tu wszystkie kciuki trzymamy wiec napewno wszystko bedzie dobrze

famme
Początkująca(y)
malutka trzymam kciuka za twojego maluszka. dobrze chociaż że rośnie i różnica sie zmniejsza, to chyba dobra wiadomość.
reklama
Aga19790109
Maltuka ja też trzymam kciuki za Twoje Dziecko.
Nie było mnie tutaj 11 dni i zanim to jutro ogarnę to poprostu szok
. Niestety moja nieobecność związana była z pobytem na Polnej w Poznaniu, gdzie pojechałąm ze skurczami
. Lekarzom udało się to opanować, ale jestem na fenotyrolu 16x 1/2 tabl- co półtora godziny tabletka
Do tego doszło ostre zapalenie jelit związane z wcześniej przyjmowanymi antybiotykami i przez 6 dni wyłam z bólu, lekarze nie wiedzieli co mi jest, ale dzięki bogu w piątek zapadła diagnoza i dziś wypisano mnie do domku z zaleceniem brania leków- w sumie 40 szt na dobę

Pozdrawiam!!!!!!!!
Nie było mnie tutaj 11 dni i zanim to jutro ogarnę to poprostu szok

Do tego doszło ostre zapalenie jelit związane z wcześniej przyjmowanymi antybiotykami i przez 6 dni wyłam z bólu, lekarze nie wiedzieli co mi jest, ale dzięki bogu w piątek zapadła diagnoza i dziś wypisano mnie do domku z zaleceniem brania leków- w sumie 40 szt na dobę

Pozdrawiam!!!!!!!!
Podziel się: