reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ze mnie też gapcio :rofl2:
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki z okazji 8 m-cy :-D
Gratulki dla Oli z okazji 3 zębalka :-)
Ja juz po wizycie i spacerku. Było fajnie ale krótko i tak na[rewde nie pogadałyśmy bo jak zwykle Jasio właził wszędzie i trzeba było biegać za nim, Laura na rękach u mamy więc tak rozmawiałam z koleżanką między przedpokojem, kuchnią a gościnnym :-p cóż uroki bycia mamą ;-)
Joasiek mam nadzieję, że będzie ta woda :tak:

Chorującym życzę zdrówka :-)

Witajcie wieczorkiem ;-)
Dziękuję za miłe przywitanie ;-)

Joasiek zdrówka!!!!!!!!
Aniknulka cieszę się że spotkanie udane ;-):-)
Lilianko z Ciebie i tak jest laska to możesz sobie zjesc co nieco ;-)
Kasiau ;-):-)

A my z Bartkiem dzsiaj byliśmy na spacerku pierwszy raz w spacerówce, jeszcze nie kupiliśmy nowej, ale zrobiłam ją ze starego wózka ;-) (Kasiau Ty wiesz jaką;-)) Bart zadowolony!!! Ale strasznie ciężko się nią jeździ, pod krawężnik nie mogłam podjechac, już nie wspomnę o śniegu :dry: no ale najważniejsze, że Bart zadowolony :tak:

Niedawno wyszli od nas znajomi, wpadli na kawkę, Ł przez to nie poszedł na trening i mam go w domu hihi- bawi się z Bartem a ja szybko na bb :-)

Zaraz kąpanko Barta, jedzonka, mama prysznic i tasiemiec- czyli poniedziałek :rofl2:

Miłego wieczorku moje drogie!!!:-)

Bry wieczór ;-)

Dziękujemy z Oleńką jeszcze raz za życzonka :tak: miło że pamiętacie :tak:
Aniknulka - woda jest... ale czemu chwilami żółta?? :dry:
Daruunia - wreszcie Bart widzi cały świat w spacerówce ;-) a takie niespodziewane odwiedziny są baaardzo sympatyczne, nie?
Bbakania - pracusiu :-D

A co tu taka cisza znów?? Przecież jeszcze nie ma tasiemca :-p
Moja córeńka już śpi o dziwno, chociaż dziś były trzy drzemki :tak: no i ładnie zjadła mleczka wieczorem :tak: 200ml co jej się rzadko zdarza... Mąż zrobił mi ciepłe piwko z miodem i cytrynką - myślę że postawi mnie na nogi :-D Teraz ogląda X-mena, a ja do Was hop na bb ;-) zaraz do niego dołączę ;-)
Miłego wieczorku kobitki i spokojnej nocki :tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:-)

Marysia juz spi,ostatnio usypia z kaczuszka z kapieli i rogiem od podusi:-)
Ja zapomnialam kupic herbate wiec popijam zielona,mam krem taki alkoholowy moze sie skusze narazie nadrabiam BB:-)

Daruuunia witaj kochana;-)
Brawa dla Olenki ladnie zjadla mlesio:tak:a jesli chodzi o wode to pewnie awaria zima czesto sie zdarza;-)
Bbakania Ty pracusiu:-Dsliczne zdjecie Natalci dodalas-mala dama,hihi
Lilianko jak ja lubie leniwe dni komp i jedzonko,mnam,mniam;-)
Aniknulko fajny mialas dzionek:tak:

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane:-) Podczytywałam Was w miarę możliwości. Weekend miałam trochę pracowity;-). Nie odpiszę wszystkim, ale napewno przeczytam co u Was.

Najlepszego dla wszystkich maluszków.

U nas bez zmian. Kuba marudzi, w nocy kiepsko śpi. Śnieg stopniał. W sobotę zrobiliśmy Kacprowi kulig. Pojechaliśmy na zadupie takie, żeby auta nie jeździły podczepiliśmy sanki do naszej furmany i M woził nas. Zdąrzyliśmy wykorzystać ostatni śnieg bo wczoraj to już padał śnieg z deszczem.Przepraszam że tak bez ładu i skladu ale coś nie mogę się skupić.

kochane ja nadal cieszę się mężusiem w domu a że dodatkowo u nas ferie i śnieg więc korzystamy i integrujemy się rodzinnie na maxa!

w poniedziałek postaram się Was nadrobić a teraz pozdrawiam wszystkie czerwcowe Mamy i ich Dzieciaczki!

Witam wieczorem!
Jasio najedzony, mamusia wykąpana :-) i teraz odpoczywa ;-)
Bbakania ty pracowita mróweczko
1.gif
mając @ jeszcze tak sprzątać chylę czółka :tak:
Agusia ciesze się, że kulig udany
174.gif

Zuzia ciesz się mężulkiem ciesz kochana ;-) przy takiej gromadce wcale się nie dziwię, że nie masz czasu na BB :rofl2:
Marlenko zazdroszczę tego zasypiania Marysi :tak: mój Jasio zasypia najchętniej z cysiem w buzi :rofl2:
Joasiek woda żółta bo pewnie rury przyrdzewiały u mnie jak zakręcą a potem znów puszczą to też przez jakiś czas leci żółta nawet czarna
ale wystarczy, że spuszczę i potem już jest ok :tak:
Darunia współczuję tego wyczynowego spaceru ale siłownię masz już na jakiś czas z głowy :rofl2: najważniejsze, że Bartutek zadowolony

wskocze jeszcze na inne wąteczki i zmykam do łóżeczka kochane spokojnej nocy​
11.gif

reklama
Dziewczyny które mają dostęp do zamkniętego już wiedzą ale do ogólnej wiadomości, żeby może kolejna osoba zanim nas oszuka zastanowiła się czy warto?

Wiadomość od Agusi02 i Magdziary:
Nasza czerwcowa koleżanka edyta1421 ma zablokowany dostęp do wątku zamknietego , gdyż jest/była trollem. O jej ostatecznym zbanowaniu zadecyduje administrator.
Sprawę poruszyły forumowiczki z bb ( czujne koleżanki z innych wątków) po niejasnościach w jej wpisach związanych z ciąża – wielopłodową lub bliźniaczą….Dodamy, że Edyta uczestniczyła też na bb w watku mamy z USA i czerwiec 2009.
Po poruszeniu sprawy i zapytaniu samej Edyty to jak w końcu jest? Edyta dokonała wpisu na swoim blogu na temat przyjazdu do Polski - czyli nagle chciała zniknąć. Zostało sprawdzone , że pisze ona z Polski ale nie teraz tylko już dłuuuugo. Równocześnie na innym forum – wizaz na kilku watkach np:

Pogaduchy "zawsze początkujących" Wizażanek cz. V :) - Strona 53 - Forum Wizaz.pledyta1421 przemieniła się w papryczke czerwoną. Odnalazłyśmy ją tam i napisałyśmy żeby powiedziała o co chodzi? Podburzyła się ale przyznała że jest w Polsce już długo bo rzekomo ma problemy z mężem a lata samolotem jak najęta w ciąży i że koleżanki z wizażu wiedzą ( oczywiście nie wiedziały) . Znów na blogu umieściła wpis o tym, że źle się czuje – ciśnienie jej skoczył…..już domyślałyśmy się z Aga co wymyśli dalej. I tak zrobiła pojawiły się komentarze – niby jej sióstr ( a kiedyś pisała, że na jej slubie było dwóch braci) jada do niej bo ojciec przekazał smutne wieści – kto by o takich rzeczach pisał na blogu. Chyba by rozmawiano przez telefon. Poza tym jest mnóstwo nieścisłości z Edyta( nigdy nam nie pokazała swojego zdjęcia) na nk ma nazwisko bardzo polskie jak na mężatkę Amerykanina. Ma nk ukrytą ale jedna z dziewczyn z wizażu miała ją kontaktach i mówiła że nie było zdjeć z dziecmi ani z mężem…tak więc……………wszystko jasne

Dlatego przez weekend z Agą nie udzielałyśmy się bo śledziłyśmy posty Edyty .

Teraz Edyta zaciera ślady usunęła bloga - zostawiła jeden wpis. A jeszcze wczoraj były komentarze

. i można było jak widać pod komentami rozwijać listę wiadomości dzisiaj już tego nie ma i jej profilu na NK teżnie ma

Do góry