reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana

Za nami kolejna kiepska noc, choć zapowiadała się fajnie, bo mała rzadko się budziła do 2.30, a później wciąż sie wierciła i praktycznie tylko drzemałam, a o 6 juz wstałysmy:dry: dałam ja do łóżeczka to po pół godzinie obudziła sie z płaczem...

Miłego dnia Wam życzę i mam nadzieję więcej popisać, bo na razie maruda wzywa ;-):-D

reklama
Witam U nas noc normalna z jedna pobudka. na dworze koszmar. Mgla taka ze swiata nie widac. ja dzisiaj jade z Wojtkiem do laryngologa jestem ciekawa co powie
Mata ty to maz nocne przejscia z Dobusia Moglaby dziewczyna juz odpuscic.

Witajcie!

Mata- qrcze ale ja Ci współczuje, a niby mówią że pierwsze 3 miesiące najgorsze a tu Dobrusia już taka duża panna i jesZcze w nocy się wierci, mam nadzieje że niedługo już poukłada się wszystko i będzie spała całą noc bez wiercenia- życzę Ci tego kochana!!!

Magdalenkakol współczuje pogody :dry: no i trzymam kciuki za wizytę u laryngologa!

U nas nocka ok, tylko Bart zmienił swoje przyzwyczajenie poranne i nie wstajue już o 8 tylko o 6:30 :dry: ale już się przyzwyczaiłam ;-)
Boszeee ostatnio jak była moja siostra to pojechałyśmy we trójkę razem ze szwagirkę do tego klubu fitness i tam pogadałam z osobistą trenerką która pokazywała mi różne cwiczenia i do dzisiaj mam takie zakwasy, że szok!!!! A jeszcze aerobik dzisiaj :sorry2: a co ma powiedziec moja siostra czy szwagierka jak one w ogóle nie cwiczyły :rofl2: masakra :sorry2:;-)

Bart właśnie jest w łóżeczku, cos zasnąc nie może... Ł jeszcze wyleguje się w łóżku, oooo Bart na brzuchu, a ja myślałam, że już zasypia a on się bawi ;-) No nic lecę do niego a pozniej musze sie ogarnac ;-)

Miłego dnia!

Witajcie z ranka :tak:

Ja już na nogach bo wyspana jestem i odpuściłam sobie drzemkę z Olunią po śniadanku ;-) Trochę to dziwne, bo znów musiałam do niej wstawać kilka razy w nocy... ale funkcjonuję :tak: (hehehe oczywiście kawkę już popijam ;-)) Generalnie czuję się lepiej, ale dla pewności wezmę jeszcze ze dwa dni tabletki, żeby cosik nie wróciło :tak: Planów na dziś nie mamy... tylko w domku siedzenie - mąż zabronił jeszcze wychodzić na spacer i moje słoneczko znów nigdzie nie wyjdzie trzeci dzień :-( No cóż mówi się trudno... lepiej żeby mama szybko na nogi stanęła niż wylądowała w łóżku na kilka dni, nie? :-) I obiadek mi z wczoraj został ;-) więc pozostaje mi tylko jakieś małe porządeczki w domku zrobić :tak:
Miłego i słonecznego dnia Kobietki :tak:

Mata - dużo sił Kochana, jesteś na nogach 24h na dobę, życzę żebyś się wreszcie wyspała.... a jak praca? da się pisać przy Twojej marudce?

Witam z rana:-)

Marysia juz sie bawi,a ja z kawka na BB,zycze wszystkim milego dnia

Wszystkiego najlepszego dla Bruna z okazji 8mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Dobry
U nas nocka super !!! Nadusia spała 10 h bez przerwy :-) ....
Moj m dzisiaj pojechał do Bielska, w drodze powrotnej ma wjechac do Ikea i ma mi kupic nowe zasłony:tak:...
Zaraz biore sie za porzadeczki, pozniej musze wyskoczyc i kupic tort M bo dzisiaj ma uodzinki.
Do później...

Joasiek no to fanie, że juz sie lepiej czujesz. Jeden czy dwa dni w domku dobrze Ci zrobią, a potem będziesz miała siły nadrobic zaległości spacerowe ;-)

Daruunia Ty to chyba jestes sado-macho z tymi ćwiczeniami ;-):-D ćwiczysz w domu, do tego aerobik i jeszcze dodatkowo fitness :szok: no i przy Twojej kondycji masz zakwasy, jej mnie to by chyba po takim wycisku samo oddychanie bolało :-D:-D:-D

Maruda z wielkimi pretensjami usnęła... Ja nie wiem o co jej chodzi... zęby na razie odpuściły, bo nawet podwyższonej temperatury nie ma. Ostatnio co tak marudziła, to czwórki wyłaziły jej chyba z kości czy jakos tak ;-) teraz widać tylko takie przeźroczyste plamki na dole ale nic się już nie zmienia.

no i wstała po 30 minutowej drzemce :dry: ledwo zdążyłam do pieca dołożyc i w spokoju drugą kawke wypić :sorry2:

praca stoi w miejscu, bo po kapaniu małej padam na twarz i kładę sie do łóżka już koło 21, ale spac nie mogę... osatnio pisałam na dłuższej drzemce, ale od kilku dni mała śpi max. 3 razy po 40-45 min. więc nie ma mowy o dłuższej chwili spokoju, zeby zebrac mysli.

oj chyba mam za swoje, że od małego byłam na każde zawołanie, nosiłam na rękach, lulałam... ciekawe ile jeszcze błędów popełnię :zawstydzona/y:

na areobic chyba jednak nie pójdę, bo jak pomyslę, że do niewyspania i zmęczenia dojdzie zmęczenie po ćwiczeniach, to chyba całkiem padnę... na razie będę ćwiczyć w domku...

witajcie

U nas nocka tez super, mała spała bez przerwy od 19:30 do 6:30:tak:Kilka razy marudziła, ale uspokajała się sama i szła dalej spac:tak:

Mata... współczuje kochana:-( skad Ty bierzesz na to wzzystko siły. Ja przez 7 miesiecy walczyłam, wstawałam co chwile do małej, ale juz wymiękałam...:zawstydzona/y: zycze duuuuzo siły! I oby było juz tylko lepiej!!!

Najlepsze zyczonka dla Bruna z okazji 8 miesiecy
I Moć zyczen dla męża Lilinanki:tak:

My dzis wybywamy, zaraz jak mała wstanie jedziemy do Oli i Adasia, a wieczorem P. po nas przyjezdza i jedziemy do brata...:tak:

Miłego dnia mamusie!

reklama
Witajcie!
U nas nocka w miarę :dry: jakoś funkcjonuję ale nie liczyłam ile razy wstawałam z pewnością kilka :tak: Jestem już po kawie Jasio po kaszce i teraz czekam na jego 1 drzemkę ale jakoś się nie spieszy do spania :-p a na dodatek gardło mnie boli :crazy:
Wszystkiego najlepszego dla Bruna :-D
Mata współczuję nocy mam nadzieję, że chociaż w dzień mała da Ci odpocząć ;-)
Darunia współczuję zakwasów ale znając Ciebie - mróweczkę - szybko przejdzie :-)
Asiowo miłego spotkania z Olą i Adasiem ucałuj maluszka od cioteczek z BB :-)
Lilianko wszystkiego naj dla m z okazji urodzin :-D

miłego dnia kochane :-)

Do góry