Mama Helenki
i Aniki :D
właśnie zmierzyłam małej temperaturę, bo coś niewyraźna jest, ma stan podgorączkowy
Ciekawa jestem co się z tego wykluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nie potrafiłąbym juz chyba na innych nic robic tak sie przyzwyczaiłam
no to będę mieć dziś przekichany dzień 
na to!!Ale oprócz temp sa jakieś objawy???? kaszle itp?czy nic
Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżnona to!!

Wiecie co, chyba jakiś kiepski dzień dziś mam. Siedzę przed tym kompem, piję 3 kawę i nic nie mogę wymyślić! Za oknem pochmurno i chlapa, a w domku tak pusto bez Piotrusia. :-(
Patrzę z rozrzewnieniem na zabawki i odliczam godziny do jej powrotu
No ale nic na to nie poradzę