joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Konkurs (wklejam bo wiem że niektóre mamy udział biorą
)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Mata - ja jestem zdesperowana, bo za kilka miesięcy chce jakoś przyzwoicie i szczupło w sukni ślubnej wyglądać... nawet myślałam o głodówce, ale to bez sensu bo później tylko efekt jojo
Bbakania - jem słodycze okazyjnie, nie jem już nic po 18 i co? i lipa, waga nawet nie drgnie, a wręcz idzie w górę
rano jem śniadanko (dość obfite), potem podjadam owoce i jogurty, a na końcu obiad...
)Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Mata - ja jestem zdesperowana, bo za kilka miesięcy chce jakoś przyzwoicie i szczupło w sukni ślubnej wyglądać... nawet myślałam o głodówce, ale to bez sensu bo później tylko efekt jojo

Bbakania - jem słodycze okazyjnie, nie jem już nic po 18 i co? i lipa, waga nawet nie drgnie, a wręcz idzie w górę
rano jem śniadanko (dość obfite), potem podjadam owoce i jogurty, a na końcu obiad...
Ostatnia edycja:
a o słodyczach nie wspomnę - mogłabym siedziec i jesc czekoladę itd itp...
wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd, ja mam ok 6 kg nadwagi, ale jak na razie nie widze szans. Codziennie sobie mówię - OD Jutra
ale cena jest powalająca- w tamtym roku laska nam wyceniła okno z balkonem na ok 3 tys złotych - mamy normalne rolety a ja chce cos jasnego w oknach bo teraz mam sliwkowe z tafty zasłony ( są bardzo ladne ) ale pomyslałam, sobie, ze troszkę na wiosnę - lato rozjaśnie w salonie...

nawet razowego
oj podejrzewam, że po tych imieninach mamy, wszystko w biegu, złapałam jakieś świństwo a jedna osoba przyszła przeziębiona więc w powietrzu krążyło
I szlag trafił moje starania ale od marca idę na aerobik
już nie mam pomysłu co zrobić, żeby schudnąc... nie słodzę, ograniczyłam słodycze do minimum, ostatni posiłek jem o 18 juz od kilku ładnych miesięcy i nic