reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witam nową kwietniówkę, widzę mój rocznik :-)

Spaczyna,o to duży Twój Maluch.życzę,żeby jednak te bakterie nieaktywne były (może paciorkowce?)

z tego co mi się udało rozsyfrować to streptococus cepalactiae (coś tego typu, cholernie ciężko to rozszyfrować, a jak gin powtarzał pare razy to nie zapamiętałam:zawstydzona/y:)

reklama
witajcie!

przez te errory z bazą koło południa nie mogłam się wcześniej przywitać, zdążyłam przeczytać co u Was, ale napisać cokolwiek już nie

i w miedzyczasie nastawiłam zupę na obiad, nie będę pisać jaką bo od tych opisów zawsze mi ślinka leci

witam nową kwietnióweczkę!

życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach

ja sie dopiero witam ale pamietajcie roznice czasowa:-D nie chcem wyjsc na lenia,przy sniadanku was poczytalam co z rana naskrobalyscie:tak:

koga wrozysz mi synka??? no tak sok pomaranczowy ale gdzie do tego przypiac rozka, i wogole duzo slodyczy zaczelam jesc w ciazy. sama juz nie wiem i nawet nie probuje zgadnac:-(

frezja jak juz robisz te pierogi to wez podrzuc troche do mnie:-D

mandarynka co do tego slaska to bede w gliwicach bo stad pochodzi muj facio. a klotnie nie wiem czemu sa powinni sie cieszey ze chociaz jak wrocimy do pl to zamieszkamy w gliwicach a nie u mnie na mazurach. :tak:dlatego walcze o to aby chrzciny byly u mnie i aby dzidzia widziala babcie jak najczesciej.
a propo tego wczoraj kupilam MOJEJ mamie bilet do mnie. :-D#

diaboliczka witaj wsrod kwietniowek

Madzia_Singh ja rowniez mam termin na 26 kwietnia i ma byc dziewuszka, tylko mam nadzieje, ze do tego terminu nigdzie poza obreb mojego brzuszka sie nie wybierze;-):-D
Gabi dziekuje, moj maz stwierdzil, ze to bardziej moj dzien niz olka i stwierdzil, ze ze mnie to dzielna dziewczyna, ciesze sie, ze docenia moj trud wlozony w pojawienie sie na swiecie olka;-):-D
u mnie juz po obiadku byly uszka z czerwonym barszczykiem, normalnie jak wigilia:zawstydzona/y: a olek mial taka radoche, ze szok na zamknietym wstawie mego dwulatka w wirze pracy:-D
witam rowniez nowa mame kwietniowa,

dodzwoniłam się :-), wem że nie ma żadnej rejestracji, czyli pewnie płatnie :-( ale nie mogłam się dowiedziec ile, bo nie do końca wiem na co to skierowanie, chyba się wybiorę w takim razie jutro,
takie głupie, ale to strasznie głupie pytanie dziewczyny mam do was, goliłybyście się znów, bo tak szczerze to nie chce mi się jak diabli, goliłam się wczoraj więc za dwa dni chyba nie zobaczą tam buszu :-D;-)?

i ja się witam z pracy - jeszcze tylko 2 i pół dnia a potem najwyżej trochę pisania w domku

u mnie jak na karuzeli - wczoraj mi szło a dziś beznadziejnie:wściekła/y:

cześć diabliczka:happy:

dziś wpadłam do sklepu po masło tylko, a wyszłam z groszkiem cukrowym i łososiem ... musiałam!:zawstydzona/y::baffled: i cały czas o tym groszku myślę, jak rzucę całe strąki na oliwę i będę je chrupać do makaronu z sosem orzechowym (takim na serku mascarpone) poezja:-p i o tostach z łososiem i cebulką też

sorki:zawstydzona/y:

reklama
Do góry