reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Madizkm decyzja nalezy do ciebie i zrobisz jak uwazasz;-)
ja osobiscie nie pakowałabym sie w to:tak:
i opowiadaj co tam uwmas???
a info pewnie dlatego nie dostałas bo ostatnio cie nie było;-)

nie no ja dygacz jestem i własnej kasy nie zainwestuję:no: ale mogę pomagać itp. na pewno będę stałym bywalcem;-)
a u nas trochę zmian w sumie, zapisałam Zosię do przedszkola:rofl2:

reklama
O! to fajnie:tak: a gdzie zapisałas? a jak nauka idzie?
jak nasz znlazłas?
ale pytan:-D:-p

zapisałam do gminnego przedszkola, bo z tymi tarnowskimi ogromne problemy mimo, że mam do nich najliżej i pocztę mamy Tarnów, ale gmina inna

nauka jako tako:confused:

a znalazłam Was przez agunię, zapytałam co się dzieje z noworodkiem a ona dała mi linka:-)

nikiawidziałam Cię kiedyś przez okno z pracy - taka zapracowana byłam;-):-D

reklama
Do góry