Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a gdzie pracujesz?
mam uczennicę w bloku na Reymonta, przechodziłaś z Natalką
kasiadoveod września będzie chodzić tak na serio a teraz to wpadamy z odwiedzinami więc ciężko powiedzieć...będzie w grupie z 4 latkami więc trochę się obawiam jak się zaklimattyzuje
z 4 latkami - to jest najmłodsza grupa?
A to nie ma u Was 3-latków? Powiem Ci ze 2 lata różnicy to sporo :-) I tu nawet nie chodzi o "nieporadzenie sobie" ale o dogadanie się i przebywanie z rówieśnikami ;-)
ale nie miałam żadnego wyboru odnośnie przedszkola:-(Nie ;-)a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?
nie matak, w młodszej sa 2,5, 3,4 latki w starszej 5,6, także trudno jest zrobić zajęcia by były ciekawe dla jednych i drugich, ciekawe jak się to poniom udaje? muszę podejrzeć;-)
a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?
nie ma

no właśnie...tam jest u starszaków, a u maluchów nie ma bo był remont, ale nie podoba mi się to
choć ostatnio rozmawiałam kasiadovez tymi paniami z przedszkola Karolinki i one mówią, że mają tv i że jest niezbędny - do filmów edukacyjnych itp.