reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
a gdzie pracujesz?
mam uczennicę w bloku na Reymonta, przechodziłaś z Natalką
kasiadoveod września będzie chodzić tak na serio a teraz to wpadamy z odwiedzinami więc ciężko powiedzieć...będzie w grupie z 4 latkami więc trochę się obawiam jak się zaklimattyzuje
agataxk
Fanka BB :)
mam uczennicę w bloku na Reymonta, przechodziłaś z Natalką
kasiadoveod września będzie chodzić tak na serio a teraz to wpadamy z odwiedzinami więc ciężko powiedzieć...będzie w grupie z 4 latkami więc trochę się obawiam jak się zaklimattyzuje
z 4 latkami - to jest najmłodsza grupa?
madzikm
Mamy lutowe'07
z 4 latkami - to jest najmłodsza grupa?
tak, w młodszej sa 2,5, 3,4 latki w starszej 5,6, także trudno jest zrobić zajęcia by były ciekawe dla jednych i drugich, ciekawe jak się to poniom udaje? muszę podejrzeć;-)
a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?
madzikm
Mamy lutowe'07
A to nie ma u Was 3-latków? Powiem Ci ze 2 lata różnicy to sporo :-) I tu nawet nie chodzi o "nieporadzenie sobie" ale o dogadanie się i przebywanie z rówieśnikami ;-)
wiem wiem i tego się boję właśnie

Nie ;-)a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?
agataxk
Fanka BB :)
nie matak, w młodszej sa 2,5, 3,4 latki w starszej 5,6, także trudno jest zrobić zajęcia by były ciekawe dla jednych i drugich, ciekawe jak się to poniom udaje? muszę podejrzeć;-)
a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?
madzikm
Mamy lutowe'07
nie ma
no właśnie...tam jest u starszaków, a u maluchów nie wiem bo był remont, ale nie podoba mi się to

choć ostatnio rozmawiałam kasiadovez tymi paniami z przedszkola Karolinki i one mówią, że mają tv i że jest niezbędny - do filmów edukacyjnych itp.
reklama
no właśnie...tam jest u starszaków, a u maluchów nie ma bo był remont, ale nie podoba mi się to
choć ostatnio rozmawiałam kasiadovez tymi paniami z przedszkola Karolinki i one mówią, że mają tv i że jest niezbędny - do filmów edukacyjnych itp.
Karola mówi ze nie mają. Ja w sali nie widziałam. Może jest w starszych grupach :-) Jak filmy edukacyjne to przecież ok :-) Przecież w szkole tv też jest. Z tego co wiem słuchają bajek z płyt.