reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a ja do was zaglądam - czytam i niedługo coś więcej skrobne

jak na razie cierpię na deficyt czasu - dobijają mnie te zajęcia w szkole - kiedyś gotowałam, sprzątałam itp w weekend - teraz muszę bardziej w tygodniu - w kilka razy wracam po 19 - 20 - wtedy kiedy mam z Mirekm ćwiczenia

ogólnie jest fajnie - Mirek od 16.02 chodzi do żłobka - bardzo mu się podoba - ponoć wszystko zjada ( jako jedno z dzieci - no cóz w domu jest bardziej wybredny), jest grzeczny - ale szaleje tak, ze panie muszą mu bluzki zmieniać bo są mokre :rofl2:
w pracy - hmmm - średnio - czuć na karku widmo zwolnień -a le moze jakoś się przetrwa
szkoła - moja - fajna - ale czasami niektóre wykłądy nudne- odwykłąm od siedzenia po 8 godzin w łąwce
córka - oj - tu jest bolączka - ostatnio jej ulubioną oceną jest "1" - chyba przechodzi jakiś bunt nastolatkowy

reklama
To ja też wyglądam z ukrycia:tak: Dziewczyny fajnie, że wróciłyście ponownie na forum-brakowało mi Waszego pisania;-) U nas lipa-Basia chora, kaszle jak szalona, więc czasu brakuje... Poza tym praca, w weekendy studia, więc trochę mam na głowie:sorry2: Ale jak będziecie pisać to i ja coś skrobnę:blink:

Miauczus-gratuluję fasolki:tak:
Nonek-śliczna córeczka:-)
Kadia-oby szybko kość się zrosła Klaudii:happy:
Pusia-ale wielki chłopczyk z Kacperka:szok::tak:
Anielap-a jak Twoja Zuzka?:confused::-)
Agnes-witaj:tak:

Dzieki za komplementa w imieniu Majerany:-).
Te wszystkie nasze pociechy sa sliczne.
Pusia powala mnie zdjecie w avatarze, super minka:-) Ja na spotkanie jak najbardziej chetna jestem.

Bella to Ty sie zabieraj do galopu:-p.

Bsz, jak mi sie nic nie chce....niech mnie ktos kopnie na rozped:happy:.

Dziewczyny, macie konto na nk?

Ja mam konto na NK :)) jak chcesz to podam Ci na prv imie i naziwsko żebys mogła mnie znaleźć :tak:

Witam wszystkie mamusie z Wrocławia. Mam na imię Agnieszka i tez jestem z Wrocławia.Moja córeczka Oliwia ma już 17 mies.Mam nadzieję że będę mogła tu do Was zagladać :-)

Witamy :tak:

Ale fajnie!!!

Chyba nam na nowo się forum rozhula...

Strasznie się cieszę.​

:tak::tak:ja też :))

To ja też wyglądam z ukrycia:tak: Dziewczyny fajnie, że wróciłyście ponownie na forum-brakowało mi Waszego pisania;-) U nas lipa-Basia chora, kaszle jak szalona, więc czasu brakuje... Poza tym praca, w weekendy studia, więc trochę mam na głowie:sorry2: Ale jak będziecie pisać to i ja coś skrobnę:blink:

Miauczus-gratuluję fasolki:tak:
Nonek-śliczna córeczka:-)
Kadia-oby szybko kość się zrosła Klaudii:happy:
Pusia-ale wielki chłopczyk z Kacperka:szok::tak:
Anielap-a jak Twoja Zuzka?:confused::-)
Agnes-witaj:tak:

Hmmmm normalnie ja się tylko odezwałam na BB a widze wszystkie "dawne bywalczynie" wyszły z ukrycia ;-) hihi ale fajowo .

Kasiu zdrówka dla Basi :tak:

Witam wieczorowo.
Dostałam dzis swój pierwszy mandat i 4 punkty. Chyba muszę to oblać;-)
U nas po staremu. Jestem jeszcze z Zuzką w domu. Do pracy wracam od listopada. A Zu do żłobka, tylko czeka nas przprowadzka i nie wiem gdzie ją mam zapisać:sorry2:

Bella w czym się doktoryzujesz? No i kopniaka mobilizującego Ci daję.​

Nonek poprawy zdrówka dla Marianny. Ale śliczna dziewczynka... Czy ona ma blond włoski i brązowe oczka? Co do NK przyślij mi jakieś namiary na PW a z przyjemnością Cię znajdę. Z tego co pamiętam łączy nas szkoła Czamary;-)​

Agnes witaj. Już Cię tu kiedyś widziałam;-) To przez Ciebie wciągnęłam się na Yeppas. Ale pozytywnie, bo wygrałam nagrodę:tak:

Gosiek ale masz urwanie d*** . Przy dwójce dzieci, szkoła, praca. Podziwiam:tak: i wielki szacun:tak: A Mirek to tak na serio z tym żłobkiem? No nie mogę uwierzyć że jakieś dziecko lubi żłobek.​

Kasiu witaj, witaj. Jak praca w szkole? Czy nadal tam pracujesz? Dla Basi zdróweczka, żeby się bidulka nie męczyła.​

Czułam tak coś, że wszystkie podczytują ale żadna nie pisze... Może jeszcze Aneta się odezwie, strasznie jestem ciekawa co u niej. Na NK widziałam że chłopaki pięknie rosną.​

Pozdrawiam wszystkie Was gorąco.​

Kasiu i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Nie pamiętam której:zawstydzona/y: Ale zdrówka dla Was i miłości dozgonnej. Buziaki.​

Witam wieczorową porą :-D
ja juz mam luzik,Oliwcia wykapana,kolację zjadła i smacznie już sobie spi.Mój M ogląda mecz-jego pasja,żadnego nie przepuści-na moje nieszczęście niestety :tak:

anielap tak kiedys tu zaglądałam ale jakoś mało żescie pisały a teraz powracam :-D
Juz dawno nie byłam na Yeppas.A w jakiej kategorii wygrałaś i jaką nagrodę zgarnęłaś????? szczęściara :tak::tak::tak:
Mi sie jeszcze nie udało nic tam wygrać ale będę musiała tam zajrzeć wolnej chwili

troche minie czasu zanim połapie sie tu u Was,nie znam nicków i w ogóle, ale mam nadzieję że szybko sie połapię i będę często zaglądać :-)

Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Agnes co to jest ten Yeppas?

Moje dziecie dalej jakies niewyrazne cholerka, poszla dzis spac prawie w locie, co rzadko sie jej zdarza.

A z tym ozywieniem tu na wroclawiankach to mysle, ze idzie wiosa i wszystko sie budzi do zycia, nasz watek tez:-). Juz czuje wiosne!

reklama
Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Agnes co to jest ten Yeppas?

Moje dziecie dalej jakies niewyrazne cholerka, poszla dzis spac prawie w locie, co rzadko sie jej zdarza.

A z tym ozywieniem tu na wroclawiankach to mysle, ze idzie wiosa i wszystko sie budzi do zycia, nasz watek tez:-). Juz czuje wiosne!

:) ja też czuje wiosne tzn bardzo chciała bym ją czuć :))). A tak w ogóle to mam Cie już na NK :)))) Fajna z Was Rodzinka a córeczki śliczne :tak:

Do góry