reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam

no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam

GRATULACJE !!! Na pewno lekarz potwierdzi tę niesamowitą nowinę :tak::-D
Na pewno nie masz teraz do tego głowy ale możesz mi napisac czy masz jakieś szczególne objawy, które dały Ci do myślenia :rofl2:
Pozdrowionka :-p

Gratuluje Camelia jeszcze raz z całego serducha:happy:
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia
staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada:-D

Dominika88 u mnie pierwsze co wydało mi się wskazywać na ciąże poza bolącymi piersiami (które i tak bola zawsze przed okresem) to była taka przebarwiona kreska pionowa biegnąca od spojenia łonowego do pępka. Nie miałam jej wcześniej. A teraz mam dwie kreseczki na teście. Czy któraś z was tez miała takie przebarwienie?
..nie zauważyłam tej kreseczki i nadal nie widze, też jej wypatrywałam, ale jak się pojawi zaraz dam znać, a na razie tylko piersi bolą i się powiększają :-):-)

acha mówiłam to już ale powtórze: nie róbcie testów za wcześnie dopiero po terminie miesiączki ja zrobiłam bete w 23 dc przy 29 dniowych cyklach i wyszła <0,100 ja byłam znowu załamana a W CIĄŻY JESTEM!!!
POZDRAWIAM ŻYCZĘ FASOLEK BEDE WAM DAWAC ZNAC CO SIĘ DZIEJE ZE MNĄ..

Tak w ogole to nie chce sie nakrecac ale piersi zrobily sie nabrzmiale i bola jak dotykam po bokach :tak:
Sluz mam dosc gesty, mleczny ale wydaje mi sie taki blyszczacy... No i mam uczucie wilgoci w majtkach...
Moze to dobry znak ??? ;-) Albo i zapowiedz zblizajacego sie @ ...
Pozyjemy, zobaczymy, chcialam sie tylko o tym z Wami podzielic :rofl2::-p

Tak w ogole to nie chce sie nakrecac ale piersi zrobily sie nabrzmiale i bola jak dotykam po bokach :tak:
Sluz mam dosc gesty, mleczny ale wydaje mi sie taki blyszczacy... No i mam uczucie wilgoci w majtkach...
Moze to dobry znak ??? ;-) Albo i zapowiedz zblizajacego sie @ ...
Pozyjemy, zobaczymy, chcialam sie tylko o tym z Wami podzielic :rofl2::-p
Jak już pisałam wcześniej na pewno z tej mąki będzie chleb:-) Jeśli tylko będziesz coś więcej wiedziała to szybciutko biegnij do komputera się z nami podzielić radością:happy:
W sumie takie szukanie u siebie objawów jest nawet fajne... gdyby tylko ta zołza nie przychodziła w końcu... Ale ja jej ostatnio tak nagadałam, że na jej miejscu bałabym się mi na oczy pokazać:-p:rofl2:

reklama
staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada:-D

Camelia, bardzo ci dziękuję... Nastawiło mnie to optymistycznie:)
Jeśli jeszcze mogłabyś mi odpowiedzieć, czy w jakiś sposób wspomagałaś wię w trakcie starań (chodzi o specyfiki jakieś, hormonki, badania itp) czy po prostu dzidziuś sobie sam wybrał termin i już. Wczoraj właśnie tłumaczyłam mężowi, że Junior sobie czeka, bo nie odpowiada mu miesiąc w jakim miałby się urodzić:-)

Do góry