Kaprycha
Fanka BB :)
Dominika ja to wogule niemam sluzu ale moja siostra miala go bardzo duzo a ponato miala miesioczke az do piotego miesioca ciozy.pozdrawiam pa.BOC DOBREJ MYSLI UDA SIE.
Hmm, interesujacy styl pisania

Pozdro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dominika ja to wogule niemam sluzu ale moja siostra miala go bardzo duzo a ponato miala miesioczke az do piotego miesioca ciozy.pozdrawiam pa.BOC DOBREJ MYSLI UDA SIE.

no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam
:-)
no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam

staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopadaGratuluje Camelia jeszcze raz z całego serducha![]()
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia

..nie zauważyłam tej kreseczki i nadal nie widze, też jej wypatrywałam, ale jak się pojawi zaraz dam znać, a na razie tylko piersi bolą i się powiększają :-):-)Dominika88 u mnie pierwsze co wydało mi się wskazywać na ciąże poza bolącymi piersiami (które i tak bola zawsze przed okresem) to była taka przebarwiona kreska pionowa biegnąca od spojenia łonowego do pępka. Nie miałam jej wcześniej. A teraz mam dwie kreseczki na teście. Czy któraś z was tez miała takie przebarwienie?
staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada
hehe, fajnie ci sie ten termin trafilGratuluję Ci serdecznie !!!

Jak już pisałam wcześniej na pewno z tej mąki będzie chleb:-) Jeśli tylko będziesz coś więcej wiedziała to szybciutko biegnij do komputera się z nami podzielić radościąTak w ogole to nie chce sie nakrecac ale piersi zrobily sie nabrzmiale i bola jak dotykam po bokach
Sluz mam dosc gesty, mleczny ale wydaje mi sie taki blyszczacy... No i mam uczucie wilgoci w majtkach...
Moze to dobry znak ??? ;-) Albo i zapowiedz zblizajacego sie @ ...
Pozyjemy, zobaczymy, chcialam sie tylko o tym z Wami podzielic![]()

staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada![]()