Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem ze to sie tylko tak mowi, pisze a w praktyce nie da sie tak poprostu "odpuscic" i zajac innymi sprawami. Ale jestem przekonana, ze uda sie Tobie bo tak bardzo pragniesz tej dzidzi
Bede przez caly czas trzymac za Ciebie kciuki abys jak najszybciej zostala szczesliwa Mama
:-)

Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...
A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!!![]()