Sliczny brzuszek!!!!!!ja tez chciec taki!
kciuki zacisnietej wiec daj znac po usg!!!!
![]()
Tez sie doczekasz :-) ja czekalam naprawde dlugo, Wika ma 5,5 roczku a chcialam by byla roznica 2-3 latka wiec...a bedzie 6, w tym 3 lata ciezkich, burzliwych i nerwowych czasem staran, ilez to przeplakanych malp, testow negatywnych calej masy objawow ktore okazaly sie urojone bo przychodzila @ a jak zaszlam objawow nie bylo w sumie :-) ilez to rozmow, kombinacji, liczenia, moj kalendarz to bylo od cyklu do cyklu, od @ do owu a potem do @ zwariowac szlo i mierzenie tempek, sluzy, testy owu i na luz wrzucane i wyjazdy w gory, nad morze co roku na wczasy i wielkie G.....az w koncu nastapil piekny cud i mimo ze przez te 3 lata wyobrazalam sobie moment zrobienia testu i ujrzenia II kresek ten moment przegapilam bo zaciazylam w momencie gdy sie nie spodziewalam, gdy nie liczylam gdy nie bylo przytulanek gdzie byl stres i mysl tylko o pracy a test byl pierwszym w zyciu i jedynym testem zrobionym DLA JAJ bo lezal a mi sie nudzilo i to w dodatku 5/6 dni przed @ wiec nawet nie czekalam 3 min bo od razu zalozylam ze bedzie I bo co moze byc i chcialam wyrzucic i wtedy ujrzalam cien II kreski i zaczela sie jazda na maxa ktora trwa do dzis :-)