reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mówię nie zazdrościć tylko brać się do roboty:-D chociaż ja jeszcze w grudniu byłam anty drugie dziecko:baffled: i nagle tak sobie liczę że kończy się powoli różnica dwóch lat:szok: więc albo działamy albo zostajemy z jednym:sorry2:

reklama
ROksi super gratuluje serdecznie :-):-):-):-):-):-):-)

nio to teraz bedzie dziewczyna dla mojego Gabriela ??? hehehhe

sandi ja tez nie moglam nic napisac :crazy::crazy::crazy:
dopiero teraz mi sie udalo

caluski dziewczyny
milej nocy :tak:

Witam:tak:
my dzisiaj jedziemy do babci:tak:
mojej córci kupiłam wczoraj plastikowy kubek do picia:tak: jest zachwycona oczywiście na dzień dobry się oblała ale idzie jej co raz lepiej:tak: bidon poszedł to lamusa:baffled:

my mamy dwa takie plastikowe kubki
ale jak chcę żeby miała na dłużej picie albo gdzieś wychodzimy to nadal z bidona jedziemy, ale już prawie w ogóle się oblewa, chyba, że się jakoś zapomni - u babci tylko z normalnej szklanki pija

na szczęście już wie, że taki normalny kubek trzeba ładnie odstawić, a nie walnąć gdzie popadnie bo bym szału dostała :-D ale i tak zawsze się spinam jak widzę jak bierze kubek do ręki i niesie go z kuchni do pokoju by tam się napić :-D

reklama
Do góry