reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ostatnia @ byla 28 stycznia ale moje cykle sa nieregularne dlatego nie wiem co myslec,czy to po prostu jakies zachwiania hormonow,czy moze fasolka:)chociaz za bardzo sie nie staralismy w tym miesiacu;)

reklama
najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu

Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)

Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)
Camelia a jak się czujesz Słońce?? :-)

mam nadzieję.

Chociaż dla mnie to nie za bardzo.
Cała prawa strona ciała mi szwankuje.
Mam opuchnięte te zgięcie na nodze na wysokości kolana, stopę i prawa strona w okolicach kobiecych. Jak dotykam skóry to aż piecze, jakbym pokrzywą dotykała. Nie wiem co to może być.
W poniedziałek jak nie przejdzie to muszę iść do lekarza.

mam nadzieje że się unormuje i przejdzie, ale o lekarza to chyba trzeba zachaczyć, może zadzwoń do niego?

Pozdrawiam

reklama
No to super że sie cudnie czujesz. I idź czym prędzej na L4 - odpoczywaj i ciesz się wolnym czasem, sobą i fasolką. :-);-):tak:

Do góry