reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka dziewczynki :))A ja sie przyszlam pochwalic jesli mozna :))Forum jest mi bliskie bo tu zaczelam swoja historie tylko na 2008r :)) a wiec bylam wczoraj na tym usg . Sorry ze sie wczoraj nie odezwalam ale mialam przeboje, ledwo zdarzylam do lekarza (juz stal przy windzie jak wychodzilam ja z windy hihih) wiec musial poootwierac wsio itp

Ah alez to piekne... i jak cudownie, ze macie to na plycie! Coz to za wspaniala pamiatka!!!! :-D nic tylko pozazdroscic takich przezyc :-) A tak w ogole ile kosztuje taka przyjemnosc?

Czesc dziewczynki!dawno mnie nie bylo,ale nie dlatego,ze zaszlam w ciaze.po prostu nie daje juz sobie rady z sama soba.dzisiaj jednak przychodze do was w laske,pomozcie mi prosze.chodzi o moja owu.otoz zauwazylam,ze gdy przytulamy sie z mezem krotko(tj.1 dzien)przed owu,to na drugi dzien mam straszny bol w podbrzuszu,ze az kazdy jeden krok sprawia mi bol,jakby macica miala mi wypasc na zewnatrz.dodam,ze mam bardzo regularne cykle i dokladnie wiem,kiedy owu,a poza tym moja pani doktor mnie przebadala i jest wszystko w porzadku,moze ktoras z was miala lub ma takie objawy,a moze to jest normalne?pomozcie mi blagam!!!pozdrawiam cieplutko wszystkie staraczki!pa!pa!

Hmmm wiesz ja cos takiego mialam, w listopadzie - dzien po stosunku zaczelo mnie bolec podbrzusze i bolalo do @, a potem juz w kazdym cyklu mnie bolalo... no i zdarzylam sie troche przyzwyczaic, ale przed listopadem mialam takie cykle, ze bolalo dopiero tuz przed @ i troszeczke w trakcie, a w pozostale dni nic a nic nie czulam...
Nie wiem co to moze byc :baffled:

reklama
Monia-Arek - gratulacje!! :-)To super, że tak szybko się Wam udało!

Widać, że faktycznie dobrze działa przerwa od BB, ale z drugiej strony wiele z nas tu jest / zagląda i wielu wsparcie innych dziewczyn bardzo pomaga. To subiektywna sprawa. Czasem naprawdę trudno jest się nie nakręcać, bo przecież pragnienie posiadania dziecka jest WIELKIE i wiążą się z tym potężne emocje, a te zawsze były i będą domeną kobiet!

Wiem Skarbie, że czasem cięzko sie nie nakrecać, bo sama miałam z tym problem, gdy tu wchodziłam, ale to indywidualna sprawa.
W każdym razie wszystkim Wam życzę powodzenia i szukajcie może więcej wsparcia w swoich mężczyznach, z którymi chcecie mieć dzieci. :)

Wiem Skarbie, że czasem cięzko sie nie nakrecać, bo sama miałam z tym problem, gdy tu wchodziłam, ale to indywidualna sprawa.
W każdym razie wszystkim Wam życzę powodzenia i szukajcie może więcej wsparcia w swoich mężczyznach, z którymi chcecie mieć dzieci. :)

Nie żebym była dziś bojowo nastawiona ale myślę że większość z nas będących tutaj ma wsparcie w swoich mężczyznach, wkońcu decydując się na dziecko to deczja nie tylko nasza ale również naszych partnerów.

Nie żebym była dziś bojowo nastawiona ale myślę że większość z nas będących tutaj ma wsparcie w swoich mężczyznach, wkońcu decydując się na dziecko to deczja nie tylko nasza ale również naszych partnerów.

To samo pomyslalam.... :baffled: zreszta nie ma przeciez zlotych rad, ktore rozwiaza kazdy problem zwiazany z zajsciem w ciaze :baffled:

Jak sie za bardzo czegos chce, to sie to trudniej osiaga. Chciec a miec obsesje na punkcie czegos to dwie rozne rzeczy

Mnie sie wydaje, ze my przekraczamy tutaj czasto granice chcenia.....

kochane mam pytanko czy ktora brala clo? mam brac w tym cyklu od jutra ale nie wiem czy o jakiejs konkretnej porze, albo nie uslyszalam o ktorej mam brac albo nie mowil nic doktor,wiec nie wiem, poradzicie mi?

kochane mam pytanko czy ktora brala clo? mam brac w tym cyklu od jutra ale nie wiem czy o jakiejs konkretnej porze, albo nie uslyszalam o ktorej mam brac albo nie mowil nic doktor,wiec nie wiem, poradzicie mi?
ja nie bralam.....chociaz mi zlecil ...tylko ze po co mam brac skoro chlopa i tak nie ma przymnie......a pora chyba raczej nie ma znaczenia

reklama
Do góry