reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w niedzielę!!!
Nawet nie próbuje nadrobić zaległości w czytaniu bo bym siedziała do jutra :-D:-D:-D
U mnie wczoraj była ładna pogoda to skorzystałam z okazji. Dzisiaj słoneczko tylko na chwile zajrzało ale tez wzięłam bąka na spacerek do kauflandu. Niby nic nie kupiłam, tylko mleko, pampersy i kilka pierdułek dla siebie na poprawę humoru i tak 200 złoty poszło :szok::szok: ja nie wiem, na zakupy to chyba swojego faceta będę puszczać hihi bym musiała robić listę zakupów ze zdjęciami :-):-):-)
A co do złotych facetów, to mój bardziej jest jak srebro które czernieje :-:)-( nakarmić to jeszcze jeszcze ale przebrać to masakra. No ale wybaczam mu to bo nigdy z małymi dziećmi nie miał do czynienia a i ze swoim mało czasu przebywa żeby nabrać wprawy ;-);-);-)

reklama
Dowikla napraw tego swojego laptopa jak najszybciej, bo jak Ty bez nas wytrzymasz?:-D:-D:-D a my bez Ciebie:tak::tak::tak:zwłaszcza wieczorami
No to laptopik juz jest w naprawie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siadla mi cala pieprzona VISTA.Czas naprawy to do dwoch tygodni(chyba sie zarycze):angry::angry::angry:
Ze ja glupia nie zrobilam sobie kopii zapasowej-gdybym ja miala naprawiliby mi na miejscu w ciagu 2 godz:angry::rofl2::szok:
Teraz to wszystko zalezy od tesciowej
Bo naprawde bez Was nie wytrzymam;-)

A by to szlag trafił ,:crazy::crazy:znowu strzelił nam bojler ,w ten sposób mamy gorącą wodę,której teraz siła rzeczy nie ma ,a przez sufit w łazience nam leci z popękanego baniaka ,K. teraz siedzi na strychu i zdejmuje go ,gwarancja do sierpnia ważna ,mam nadzieję że uznają ,a na razie K. założy ten z domku ,bo diengów na nowy brak:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:,

MADZIULANATASZA
Wspolczuje Wam:no:Ja raz przez ponad pol dnia nie mialam gazu(a mam wszystko na gaz-ogrzewanie i podgrzewanie wody) i myslalam ze sie wsciekne:wściekła/y:
Obyscie jak najszybciej mieli sprawny ten bojler:tak:

A by to szlag trafił ,:crazy::crazy:znowu strzelił nam bojler ,w ten sposób mamy gorącą wodę,której teraz siła rzeczy nie ma ,a przez sufit w łazience nam leci z popękanego baniaka ,K. teraz siedzi na strychu i zdejmuje go ,gwarancja do sierpnia ważna ,mam nadzieję że uznają ,a na razie K. założy ten z domku ,bo diengów na nowy brak:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:,

No to nie wesoło ztym bojlerem dobrze że ma kto z nim robić nam jak by dupną teraz to nie wiem co byśmy robiły jak chłopów nie ma w domu.

Dowikla masz szczęscie że tesciowa ma laptopa.Dwa tygodnie szybko miną i laptopik będzie zpowrotem:tak::tak::-)nic sie nie martw i nie rycz:-D:-D

reklama
Do góry