reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Misiarw, to powodzenia u lekarki, żebyś wróciła od niej zadowolona!:blink:

Gosia:), jesteś już nasza od wczoraj - witaj w klubie :laugh2:

Sylwia22, draństwo na potęgę:crazy::growl: - teraz taka nagonka na nieludzkich szefów, a on się nie boi??????? :szok:

Dzięki, ale jestem zdenerwowana:zawstydzona/y:chciałabym wreszcie wiedzieć na czym stoję, bo czuję że tracę cenny czas

reklama
Hej dziewczynki!

wpadłam zyczyc miłego dnia!
Olapolap - trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, a przypomnij jak długie masz cykle?

Oj ja tak narzekałam ze nie mam mdłości i że to coś złego a teraz jest mi meeeeeeeega niedobrze:-:)-:)-(

witajcie poniedziałkowo! :-D
a u mnie się takie jaja porobiły, że normalnie koszmar. powiedziałam mojemu szefowi, że jestem w ciąży a on na to, że daje mi dwutygodniowe wypowiedzenia. myślałam, że go uduszę. ale byłam u pewnie kobiety bardzo miła powiedziała mi, że jak mnie teraz zwolni to będzie miał problemy bo kobiety w ciąży są chronione prawem. ja mu to powiedziałam to ten sku........yn ( przepraszam za słowo) mi odp, żebym nie była tak mądra i go nie straszyła bo po porodzie mnie zwolni. teraz mnie na każdym kroku tępi. ale już wymyśliłam z moim A. że popracuje do końca marca a potem idę na chorobowe i wtedy mi naskoczy bo chce żeby mi nie przekroczyło 6 m-cy bo potem ZUS na komisję wzywa. a po macierzyńskim też go wykiwam bo pójdę na wychowawczy i zablokuje mu etat. to się chłop zdziwi:angry:
aaaaa..... jak ja bym takich doooopkow za jajca powywieszala!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tak ze spraw formalnych to masz umowe o prace na czas nieokreślony??? przy takiej umowie to i na wychowawczym bedziesz chroniona - ma wejsc chyba takie prawo!!! moze juz weszlo nie pamietam!
ja co jakis czas pezeboąkuje przy szefowej w luznych rozmowach a to o imionach dla dzieci a to cos innego na ten temat ale widze ze udaje ze nie rozumuie o co mi chodzi! wiec jestem ciekawa jak to bedzie a ze szefowa ma juz chyba w tym roky 76 lat to nie mam pojecia jak to bedzie wygladalo!
witajcie dziewczyny, jestem tu od wczoraj i jestem w szoku jak dużo was tu jest a razem zawsze raźniej:happy::happy::happy: też oczywiście się staramy z K o dzidzię i jak na razie po 4 cyklach na clo i duphastonie nic z tego. W tym miesiącu postanowiłam odpocząć od leków i zobaczymy. Choć czas goni nie chcę cały czas się faszerować bo też nie najlepiej znosiłam, żwłaszcza clo...
Ale tu się dzieje - niesamowite:-):-):-) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona... Buziaki dla wszystkich
:-D Witaj !!!! i zycze szybkiego zafasolkowania! :tak:
A ja chyba dziś muszę jakiegoś drineczka sobie zapodać bo dwie kawy już wypiłam i dalej mam wrażenie jakbym nic w nocy nie spała... bardzo dziwnie się czuję. Jeszcze dodatkowy magnez wypiję to może coś pomoże.
uprzedzam ze magnez obniza cisnienie i uspokaja wiec po nim sie bardzo dobrze spi!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
ups.. ja nie postawilam, wiec:
finlandia_vodka_gr.jpg

moze by?
no nareszcie sie zrechabilitowalas! :-D:rofl2: wybaczam spiznienie! :-D
Czesc dziewczeta, u mnie nadal brak @, to juz 36 dc, planuje we wtorek testowac... przydadza sie Wasze kciuki ;-)
cos czuje ze marzec nam sie ladnie zacznie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Hej dziewczynki!
Oj ja tak narzekałam ze nie mam mdłości i że to coś złego a teraz jest mi meeeeeeeega niedobrze:-:)-:)-(
oj bjedaczku nasz maly! wspolczuje bo ja strasznie nie lubie takiego stanu! :sorry2: a stosujesz cosik na te mdlosci! dziewczyny polecaly np przed wstaniem z luzeczka zjesc cos chociaz suchara! albo cherbatke z imbirem ....hmmm.. cos tam jeszcze bylo ale zapomnialam! :dry:

oj bjedaczku nasz maly! wspolczuje bo ja strasznie nie lubie takiego stanu! :sorry2: a stosujesz cosik na te mdlosci! dziewczyny polecaly np przed wstaniem z luzeczka zjesc cos chociaz suchara! albo cherbatke z imbirem ....hmmm.. cos tam jeszcze bylo ale zapomnialam! :dry:

popijam herbatke miętową. Trochę pomaga. Do tego mam wyczulony węch i to dodatkowo potęguje mdłości...ale sama zobaczysz niedługo jak to wygląda.:-):-):-)

popijam herbatke miętową. Trochę pomaga. Do tego mam wyczulony węch i to dodatkowo potęguje mdłości...ale sama zobaczysz niedługo jak to wygląda.:-):-):-)
brrr..... nawet tak nie mow tzn w tym sensie! :baffled: ja sie tego panicznie boje! nie cierpie miec nudnosci a jak mam juz haft krzyzykowy strzelic to sie dusze! :baffled::baffled::baffled: ostatnio pytalam sie mamy to mowila ze nie miala tak zle troszke pomulilo i tyle wiec mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie! :sorry2:

brrr..... nawet tak nie mow tzn w tym sensie! :baffled: ja sie tego panicznie boje! nie cierpie miec nudnosci a jak mam juz haft krzyzykowy strzelic to sie dusze! :baffled::baffled::baffled: ostatnio pytalam sie mamy to mowila ze nie miala tak zle troszke pomulilo i tyle wiec mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie! :sorry2:

Troche pomulić to pewnie musi każdą, tylko inensywność nudności u każdej jest inna. U niektórych są wymioty a u innych nie.
ja nie wymiotuje, mam nadzieje ze nie zaczne...ale cholera wie...niedawno nie miałam nudności... Oj jakie to nieprzyjemne, skoncentrowac na pracy jest sie ciężko....:baffled:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!pisalam na tym watku jakis czas temu...niestety zaczelyscie tyle pisac ze nie dalam rady nadrobic hehe...otoz mialam dzis dostac @ ale nie dostalam zrobilam test i mam dwie kreseczki w prawdzie jedna bladziutka ale jest hehe...bardzo sie ciesze:)tylko jak narazie nie mam zadnych objawowo ciazy..ani cyce nie urosly,nawet brzuch mniej boli niz przy zwyklej @...:)
pozdrawiam was wszystkie

reklama
hej dziewczyny!pisalam na tym watku jakis czas temu...niestety zaczelyscie tyle pisac ze nie dalam rady nadrobic hehe...otoz mialam dzis dostac @ ale nie dostalam zrobilam test i mam dwie kreseczki w prawdzie jedna bladziutka ale jest hehe...bardzo sie ciesze:)tylko jak narazie nie mam zadnych objawowo ciazy..ani cyce nie urosly,nawet brzuch mniej boli niz przy zwyklej @...:)
pozdrawiam was wszystkie

Gratuluję równiez na tym wątku!!!!

na objawy jeszcze za wcześnie poczekaj dwa tygodnie i się zacznie;-);-) żartuję - u każdej jest inaczej. Z resztą sama wiesz jak to jest bo to juz twoja druga ciąża.

Do góry