wikulaa
Fanka BB :)
Może inaczej - okazja znajdzie sie zawszea każda okazja jest dobra zeby się zabawic;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może inaczej - okazja znajdzie sie zawszea każda okazja jest dobra zeby się zabawic;-)
Gosia-witaj na forum!!! Flaszeczka sie nie martw....jak dla mnie i mleko dobre:-)
Napisz cos wiecej o sobie, ile masz latek, jak dlugo sie staracie, jakies badania...?
Aliska
A Ty mam nadzieje jutro uderzasz rano z nowym tesciorem ? Napisz co i jak bo caly dzien juz tu o Tobie myslalam
Jutro kupię "bobo-test" (o ile taki się znajdzie) i we wtorek rano zrobię. Nie wiem, co mam myśleć, więc staram się za bardzo nie wymyślać
Dół brzucha nadal pobolewa, tak falami, dokladnie są to skurcze jak na @, tyle, że jej wciąż nie ma?! Cały dzień jestem dziś znużona, a pod oczami mam charakterystyczne sinawe cienie (takie jak zwykle na @) Mierzę od paru dni temperaturę /tym razem o stałej porze rano, termometrem ze słupkiem, w pochwie) i utrzymuje się 36,9. Nie mogę z tego jednak wyciągać wniosków, bo jak wiesz, moje wcześniejsze praktyki pomiarowe były dość nieścisłe i nawet błędne. No, więc sobie jeszcze czekam, zdrowo żyję i nawet się sobie sama dziwię, że nie nakręcam się za bardzo
Lolitko, dziękuję za wsparcie mentalne!!tak tak, wiem.. wszystkie powyzej zalecenia zostały spełnioneNawet przed badaniem nasienia każą tydzień wstrzemięźliwości, brak alkoholu, żadnych leków i nie wystawiać jajek na działanie ciepła.
ups.. ja nie postawilam, wiec:Witamy serdecznie, tylko tak na krzywy ryj się nie da. Każda nowa musi flaszkę postawić. Takie zbójeckie prawo.
wlasnie wzielam zobaczymy co z tego bedzie..Nektarynko-...ja nie biore ale slyszlaam ze najlepiej nannoc, zeby przespac skuti uboczne...mam andzieje, ze nie bedziesz odczuwala nic nieprzyjemnego, buziaki!
no i sam sobie w papiery nawalił bo ja chciałam robić póki dam radę i jest wszystko oki a teraz mi na tym nie zależy, a po macierzyńskim miałam wrócić do pracy. a teraz do czego i tak mnie zwolni a tak to będzie miał zajęty etat i nie się idiota martwi;-)Jakby był mądry to by nie podskakiwał, żebyś nie wywinęła mu takiego właśnie numeru.
Ale facet bezmózgi zapłaci słono za swoją głupotę.

on należy do typów cwaniaków i że kasa wszystko załatwi to się nie dziwie a ja go mam za przeproszeniem gdzieś, z moim A. tak postanowiliśmy a w tym raczej mi nie przeszkodzi bo już mu powiedziałam, że możemy się spotkać w sądzie pracy i jakoś zaraz zmienił nastawienieMisiarw, to powodzenia u lekarki, żebyś wróciła od niej zadowolona!
Gosia, jesteś już nasza od wczoraj - witaj w klubie
Sylwia22, draństwo na potęgę- teraz taka nagonka na nieludzkich szefów, a on się nie boi???????
![]()
kochanie mam koleżankę, która odeszła od niego z pracy i wszystko widziała, więc mało nafika a zresztą teraz to będzie się czepiał więc można jeszcze zdobyć jakieś dowodySylwia22
No to niezlego tumana masz za szefa. Boze, gdzie takie dinozaury jeszcze zyja ?
Ja bym chlopowi dala popalic - nie teraz, ale po porodzie bo nie ma co dzidzi szkodzic
Masz cos na pismie, albo jakeigos maila od niego coby wskazywalo na mobbing ? Albo masz jakis swiadkow czy cos ? Ja bym od razu sprawe zalozyla i balwanowi zycie utrudnila. Nie mam nerwow na idiotow.
Blokowanie etatow da rade - ale chodzi o bardziej trwala lekcje, coby mu nigdy takie brednie po glowie nie chodzily