reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

witam poniedziałkowo i ja!
dziś nastrój u mnie lepszy - to zdecydowanie zasługa przedwiosennej pogody. Nawet... postanowiłam ją wykorzystać i SAMA umyłam swój samochód. Stwierdziłam, że trochę takiej gimnastyki mi się przyda po 2 tygodniach chorobowego zalegania w wyrku. I dobrze mi to zrobiło!

witaj Tomtom! niejednokrotnie zastanawiałam się co z Tobą i nawet zapytywałam się o Ciebie głośno na forum licząc na to, że się odezwiesz i rozwiejesz naszą trwogę o Ciebie! Fajnie, że jesteś znowu z nami!

reklama
Witam w poniedziałek !!
ktory był męczocy jak nie wiem co , ale na reszcie w domku i nawet sie troche wyspalam w drzemce popołudniowej :]

Fela jednym slowem dentysta chcial sie sam wykonczyc ;-) Ja jak dlugo pochodze to tez mam twardy brzuch i troche pobolewa ale jak odpoczne to przechodzi

mnie tez czasme pobolewa i jets tardy , biore sobie nospe i ide spac i juz po kłopocie !

Moje przeziebienie postepuje wyslalam "mezusia" po oscillococinum no i jakies witaminki i cos na gardziol mam nadzieje ze szybko sie wylecze !

Normalnie mam dylemat http://www.allegro.pl/item569130621_ponad_50_szt_pieknych_firmowek_dla_niuni_0_6.html zastanawiam się nad tym zestawikiem, bo tak strasznie mi się podobają te ciuszki ale no i tu schody, bo mój małżonek stwierdził, że po co mi skoro koleżanki mają mi dać. Ale wiem mniej więcej jakie mi dadzą a tu te tuniczki i te sukieneczki są takie świetne. I nie wiem czy się uprzeć i postawić na swoim czy odpuścić. No sraki dostanę chyba zaraz.

Ostatnia edycja:
Asiu - ciuszki ładne i fajowe!! :tak: tylko ciekawe czy cena minimalna jest równie 'ładna'? - no i w sumie jest mało napisane o stanie tych rzeczy czy przypadkiem nie są jakieś pomechacone czy cuuuś?

Normalnie mam dylemat ponad 50 szt PIĘKNYCH FIRMÓWEK dla NIUNI 0-6 !!! (569130621) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się nad tym zestawikiem, bo tak strasznie mi się podobają te ciuszki ale no i tu schody, bo mój małżonek stwierdził, że po co mi skoro koleżanki mają mi dać. Ale wiem mniej więcej jakie mi dadzą a tu te tuniczki i te sukieneczki są takie świetne. I nie wiem czy się uprzeć i postawić na swoim czy odpuścić. No sraki dostanę chyba zaraz.
ciuszki super, ja bym brala duzo ich ,a meza przkeonaj ze w sumie dzieci szybko rosna i brusza ubranka i pare na zapas sie przydadza :]
Asiu - ciuszki ładne i fajowe!! :tak: tylko ciekawe czy cena minimalna jest równie 'ładna'? - no i w sumie jest mało napisane o stanie tych rzeczy czy przypadkiem nie są jakieś pomechacone czy cuuuś?
ale ogolnie ubranka fane

ubranka cudne...tylko czy wykorzystasz je latem?
ja własnie przeglądałam allegro w poszukiwaniu czegoś dla siebie ale nie moge się zdecydować. W sumie narazie mam w czym chodzić, jestem na L4 wiec stroić sie nie musze, zakładać co rusz cos nowego też nie. A cos lżejszeo chyba jeszcze za wczesnie kupować bo skad moge wiedzieć jak bede wyglądac latem? Najbardziej męczy mnie to że mam dwie komunie do zaliczenia i trzeba bedzie założyc coś elegantszego...ale jeszcze mam troche czasu.

Ostatnia edycja:
te sukieneczki i te tuniczki są boskie. A poza tym sporo jest do pół roku i te zdjęcia wydają mi się dość dobre jakościowo. Już widzę w nich moją Hanie, która bryluje w mediach:-):-):-) ale pewnie nie kupię. Z reszta ja nie mam szczęścia do licytacji.

eeee Asiu mówisz że nie masz szczęścia do licytacji bo może za szybko się poddajesz, co??? walcz dzielnie a my będziemy Cię mentalnie wspierać :-D

ja dla naszego Szymka to już tyle rzeczy nakupowałam że... chyba kilka razy dziennie będę musiała go przebierać :baffled: ale nie mogłam się oprzeć kiedyś jak pojechałam na lumpeksową wyprzedaż i był np. śliczny błękitny kombinezonik Disney'a z wielkim wyhaftowanym tygryskiem na przodzie i tyle i to cudo kosztowało.... 6 zł!!! albo... rozpinana bluza polarowa na 6-9 m-cy za 4 zł!!! no... no .... grzechem byłoby nie kupić, prawdaaaaaaaaaaa?

...i co gorsze w tym tygodniu również będzie taka wyprzedaż i chyba też pojadę... hmmmmm?

tylko żeby nie było tak tylko i wyłącznie pięknie to... martwię się. Wy piszecie już o kopniaczkach i tego typu sprawach a ja wciąż tylko jakieś lekkie łaskotania poczuwam a przecież jestem w czołówce??? mój ostatni termin wyliczony z USG to 28 czerwiec się zrobił? i leci mi juz 23 tydzień?! niby jak gin spytał czy czuję ruchy odpowiedziałam mu że kopniaczków NIE - to on tylko się uśmiechnął i powiedział że spokooooooojnie! mam cierpliwie poczekać... ale .. i tak się denerwuję wrrrrrrrrr!

Ostatnia edycja:
Dobrze, że mieszkam na wsi i mamy tylko jeden ciucholand i jest w nim szajs taki, że nawet nie wchodzę. Ale jak bym mieszkała w mieście to już bym nie miała gdzie tego chować. Mam jaką obsesjon na punkcie takich rzeczy i to już od dziecka z tym żyje. Do lalek też zawsze miałam najlepsze-nie chwaląc się. Po prostu uwielbiam małe ciuszki i nic na to nie poradzę:-):-):-):-)

reklama
tia... no właśnie... a mi jakoś ostatnio do wszystkich ciucholandów zrobiło się 'po drodze' i gdziekolwiek bym nie jechała to zawsze do jakiegoś wstępuję 'przy okazji'... a do tej pory jakoś nie było ich na mojej trasie... ot... taka ciekawostka...

Do góry