wiktoria12
Mama i żona :)
Dzięki Bogu, moje juz spią smacznie i niech tak pozostanie do rana
No moje już też a ja sobie oglądam Mjak miłość i smieje sie z Piotrka bo jaki jest zestresowany porodem Kingi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dzięki Bogu, moje juz spią smacznie i niech tak pozostanie do rana

Tylko zebys sie nie zaglodzila kobietoGin skierował mnie do diabetologaStwierdził, żę mam za wysoki cukier po obciążeniu glukozą. Nie chciał mi za dużo mówić bo powiedział, żę w poradni zrobią to lepiej, tylko, że ja będę mogła tam dopiero startować w przyszłym tygodniu
Ale już się skonsultowałam i troszkę uspokoiłam
Mam narazie dietkę
i właśnie odliczam minuty do kolacji, ma być o 21...
 Ja bym tak pewnie nie wytrzymala
Ja bym tak pewnie nie wytrzymala

Bez wzgledu na wszystko trzymam kciuki zeby bylo oki;-)Z internetem mogę sobie poradzić, ale inna kwestia już nie jest taka prosta....
Raczej nie chciałabym pisać o tym na publicznym...
Aż ci zazdroszczę.
Ja dzisiaj segregowałam ciuszki po młodszym synusiu i tak jakoś smutno mi się zrobiło, że te dzieci tak szybko rosną...

.
.Dziękuję bardzo...Bez wzgledu na wszystko trzymam kciuki zeby bylo oki;-)

A ja mam wszystko inne,wiec naprawde mi sie przydaDowikla, jak ja marzę o takim serwisie kawowo-obiadowym....
Tym bardziej, że ten mój codzienny wykrusza się i z 6 filiżanek zostały 3, nie mówiąc o talerzach...
 A te co sobie upatrzylam sa sliczne.Kupuje sie to na sztuki i jest duuuzy wybor,wiec skompletuje sobie na 12 osob;-)No i kolor ktory mi sie spodobal to taki jasniutki seledyn
A te co sobie upatrzylam sa sliczne.Kupuje sie to na sztuki i jest duuuzy wybor,wiec skompletuje sobie na 12 osob;-)No i kolor ktory mi sie spodobal to taki jasniutki seledyn