wiktoria12
Mama i żona :)
Dzięki Bogu, moje juz spią smacznie i niech tak pozostanie do rana![]()
No moje już też a ja sobie oglądam Mjak miłość i smieje sie z Piotrka bo jaki jest zestresowany porodem Kingi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dzięki Bogu, moje juz spią smacznie i niech tak pozostanie do rana![]()

Tylko zebys sie nie zaglodzila kobietoGin skierował mnie do diabetologaStwierdził, żę mam za wysoki cukier po obciążeniu glukozą. Nie chciał mi za dużo mówić bo powiedział, żę w poradni zrobią to lepiej, tylko, że ja będę mogła tam dopiero startować w przyszłym tygodniu
Ale już się skonsultowałam i troszkę uspokoiłam
Mam narazie dietkę
i właśnie odliczam minuty do kolacji, ma być o 21...
Ja bym tak pewnie nie wytrzymala

Bez wzgledu na wszystko trzymam kciuki zeby bylo oki;-)Z internetem mogę sobie poradzić, ale inna kwestia już nie jest taka prosta....
Raczej nie chciałabym pisać o tym na publicznym...
Aż ci zazdroszczę.
Ja dzisiaj segregowałam ciuszki po młodszym synusiu i tak jakoś smutno mi się zrobiło, że te dzieci tak szybko rosną...

.Dziękuję bardzo...Bez wzgledu na wszystko trzymam kciuki zeby bylo oki;-)

A ja mam wszystko inne,wiec naprawde mi sie przydaDowikla, jak ja marzę o takim serwisie kawowo-obiadowym....
Tym bardziej, że ten mój codzienny wykrusza się i z 6 filiżanek zostały 3, nie mówiąc o talerzach...
A te co sobie upatrzylam sa sliczne.Kupuje sie to na sztuki i jest duuuzy wybor,wiec skompletuje sobie na 12 osob;-)No i kolor ktory mi sie spodobal to taki jasniutki seledyn