reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko-:crazy:bez takich mi tu! no!...zartuje...
Kochanie ja z kolanem nie mialam wczesniej klopotu, z biodrem i stopa tak, ale nie z kolanem. ...Jednak u mnie w rodzinie stawy i kosci to problem zlozony, bo tata jest po operacji kregoslupa, a mama mialam juz 4 operacje na kregoslup i 2 na kolana, a teraz czeka ja kolejna ...tez na kregoslup - na ledzwiowy...wiec moze ja mam jakies dziedziczne cos co sie po 30stce odezwalo...nie wiem sama...ale boli i puchnie i nie jest fajnie z tym zyc.
Wspolczuje tez twojej mamie, a co dokladnie jej sie stalo?
Bo np moja tesciowa kiedys miala operowane wiezadla w kolanie (jakos zle upadla i sie zerwaly), ale od 14 lat nie narzeka juz na noge, a tyle minelo od operacji-zrobila z tym porzadek i ma spokoj.
u mojej mamy to jest problem z torebka stawową.. wytarła albo pękła.. po prostu smarowania nie ma.. miała kiedys takie drogie zastrzyki i od czasu do czasu jedzi do sanatorium.. no ale niestety pracuje w roznych warunkach bo na targu i niestety zima lato.. nie wybiera.. a to tez ma bardzo duży wpływ..

hei dziewczynki!
Mam okropnego dola,placze i nie moge sie uspokoic:-(
Dostalam odpowiedz od gina bo dostarczylismy sperme mojego i wyszla bardzo zla,on jeszcze nie wie,jak ja mu to powiem?bede pewnie plakac:-(
Mamy skierownie do kliniki ktora sie tym zajmuje,troche daleko od nas i czeka sie na wizyte 4 miesiace:-(
ICSC---teraz bede myslec czy sie uda...zwarjuje..dlatego probujemy 8 miesiecy i nic!!!
tak jak juz pisalam w innym topicu.. wszystko bedzie dobrze.. staram sie wspierać męża.. gorzej będzie jak znów przyjdzie @..

Wymoczyłam tyłeczek w wannie z bąbelkami, nabalsamikowałam ciałko pachnącym balsamikiem. Wysuszę moje piękne wkurzające loki, zrobię się na lwicę dzisiaj. Zaraz się wystroję i make-up se walne.
Jak rozkładać nogi to z klasą.

Głupie baby.:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D
Ja się do Gina tak szykuję a nie na przytulanki.:-D

Lece na macanki:-)

a ja juz sie ludzilam ze dla chłopa sie stroisz.. daj znac jak wrocisz od gina, co Ci powiedzial
dobrze powiedziane....:-D ja juz dawno sie nie stroilam na przytulanki...... az wstyd, trza sie wziąc na siebie....
wiesz tak jak sobie przypomne to ostatnio sie stroiłam na walentynki i to jak juz wyszłam z łazienki po chyba godzinie, to powiedział oczywiście łał.. potem ze się juz zaczal martwić co tak długo , a jeszcze w miedzy czasie zapytał skąd mam to wdzianko? bo pierwszy raz mnie widzi.. szkoda ze jeszcze nie zapytał ile na to wydałam.. dobrze ze to był prezent z wieczoru panienskiego..

reklama
Kropczko dziekju za pamięćjuz jest oki w pracy powolutku wyprostowałam zaległości az mi ulzyło, jest naprawdę oki:-)
Kasiu a jak mdłości i wogóle samopoczucie:happy::sorry2::happy:

Hanka
No to gratuluje tych gigantow. Do dziela

Babo
Po pierwsze nie panikowac. Wiem bo sama przez to przeszlam miesiac temu i sie swoje wyplakalam - ale ja glupia. Wszystko mozna osiagnac - tylko czasem nieco innymi drogami niz kazdy.
Po pierwsze dokladnie musisz rozpoznac co jest nie tak z nasieniem. jaka dokladnie choroba/dolegliwosc. Jak juz iesz co jest - to mozesz zaczac dzialac. Macie w Norwegii darmowe inseminacja i in vitro wiec glowa do gory... Skutecznosc jest duza, proces nie jest az tak dlugi wiec nie ma co panikowac. Zabierasz sie do roboty tak jak ja i na lato zostajemy mamusiami.

Jadźki!!!!
Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
:-)
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no to laska do dzieła..

Spokojna twoja rozczochrana.
Dokonam w nim dzisiaj zniszczenia.
Zrobie mu z penisa śmigło
:-D:-D:-D:-D nie no nie wytrzymam.. padłam na podłoge i nie mogę wstać.. twoje teksty biją wszystkich na głowe.. :-D:-D:-D:-D:-D

Strasznie się cieszę, ze wszystko ok.:-)

ciesze sie kochanar ze tak wszystko sie u ciebie dobrze uklada, teraz ciesz sie spokojnie ciążą:-D
Dzięki kochane:-):-):-)

dolaczam do was, mam juz sliczna coreczke
Witaj:-)

dzidzia ma 8 tygodni, mierzy 2cm i bije takie malutkie serduszko:-) poród przewidziany na 16 października.
Gratuluję :-D:-D

Jestem już moje kochane słoneczka :-) miałam małe problemy...tak mnie bolał brzuch masakra :-:)-:)-(
Moje biedacwto, przytulam mocno.

Kingus-SUUUUPER WIESCI!!!!! A NIE MOWILAM ZE BEDZIE DOBRZE!!! BARDZO SIE CIESZE KOCHANIE, TAK BARDZO ZASLUZYLAS NA TA FASOLECZKE!!!! :-):-D:-) CUDOWNIE!!!
Dzięki :-D Uspokoiłam się trochę ;-)

Jadźki!!!!
Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
To jest szansa na trojaczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wcinam chrupki kukurydziane bo mi bleeeeeeeeeeee

Dzisiaj będzie bardziej profilaktycznie bo po pregnylu pękną do 48h.
Następny termin bzykania ma być za dwa dni w środę. A wtedy sceny dantejskie będą się działy.

Oby na coś te moje męki się przydały i pęcherzyki pękną a z nich wyjdą piękne jajeczka, takie zdrowe które będzie można było zapłodnić. I demon zapłodni.
No kaniec bo się rozmarzyłam.

a muliło mnie cały dzień :baffled:teraz trochę lepiej, ale nie jest to przyjemne. Sama niedługo zobaczysz :-):-):-):-) już niedługo kwiecień....Oj jakbym chciała zeby WAM się udało za pierwszym razem!!!!

Czuje Kasiu, ze wiosna bedzie moja, jak nie kwicień to maj :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A ostatnio mam taką ochote na mojego mezusia, ze,....................... sama sie sobie dziwię szkoda, że teraz nie mozemy podziałać, ale z taka ochotą na przytulanki mogło by zabraknać miejsca w naszym małym domku na łózeczka dziecięce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Olapop-...biedne ziemniaki, czemu one winne:laugh2::rofl2::laugh2:, oj...cos mi sie zdaje, ze:-):-):-) bedzie kolejna marcowa fasoleczka...z taim roztargieniem to na bank bedzie!!! Czekam na jutrzejsze wyniki!

W. Kropeczko! Nie oskarżaj Olapop o katowanie tłuczkiem do mięsa ziemniaczków - to ja, Alisa79, tak nabroiłam :-D:-D:-D Mea culpa!!!! Pękam trochę przed testowaniem jutro, no ale umówiłam się już z Olapop :zawstydzona/y:, więc trzeba robić.

Jak dobrze, że trafiłaś wreszcie na rozumną lekarkę! Wierzę, że tym razem Ci pomoże:tak: Po dłuższej przerwie w "boleniu" kolana, dziś mi się zaczęło nieśmiało odzywać. Ale nie jest tragicznie póki co...;-)

Do góry