reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-):-D:-) WIECZOR moje drogie.

Dzien pelen wrazen, bylam na badaniach hormonalnych i poraz pierwszy w zyciu prawie "odjechalam" przy pobraniu krwi, bardzo dziwne i nieprzyjemne uczucie. Na wyniki musze czekac do piatku CIERPLIWOSCI, bedzie trudno.
Kupilismy bilety na wakacje na Majorke, bedzie pieknie!!!!:tak:
A od dwoch dni strasznie mnie mdli rano, wieczorem nie ma regoly i bardzo dziwnie kluje/ciagnie w lonie. Jeszcze pare dni i zobaczymy ;-)

reklama
:-):-D:-) WIECZOR moje drogie.

Dzien pelen wrazen, bylam na badaniach hormonalnych i poraz pierwszy w zyciu prawie "odjechalam" przy pobraniu krwi, bardzo dziwne i nieprzyjemne uczucie. Na wyniki musze czekac do piatku CIERPLIWOSCI, bedzie trudno.
Kupilismy bilety na wakacje na Majorke, bedzie pieknie!!!!:tak:
A od dwoch dni strasznie mnie mdli rano, wieczorem nie ma regoly i bardzo dziwnie kluje/ciagnie w lonie. Jeszcze pare dni i zobaczymy ;-)
Majorka... Uwielbiam ta wyspe, byłam tam juz kilka razy... Polecam wypożyczyć sobie autko i pozwiedzać, wyspa jest piękna i bardzo różnorodna. W tym roku planujemy urlop już w jakieś inne miejsce, ciekawe czy tez będzie nam się tak podobało...

Witam!
Najpierw odpiszę na zaległości:tak::tak:

Andzia s-dziekuje kochanie za wiesci. Wczesniej nie mialam zadnych podejrzen nigduy. Ja robilam to CCP i wyszlo chyba ok, ale robilam go juz po leczeniu silnymi pigulami i po wstrzyknieciu blokady w kolano, nie wiem jakie to moze miec odniesienie. We wtorek ide do lekarza to sie wyjasni...mam nadzieje.
A Ty biedactwo jestes ta tarczyca...masz jakies objawy tej choroby?

Kropeczko - na tarczycę choruję od stycznia 2006 - miałam objawy jak przy niedoczynności, ale żaden lekarz nie chciał mnie wysłać na badania - sama sobie zrobiłam i koazało się, że dobrze, bo wcześnie wykryta to i leczenie szybciej. Na chwilę obecną sprawa wygląda tak, że biorę leki i chyba będę brać do końca życia:-(
choroba utrudnia zajście w ciążę, ale nie uniemożliwia i tego się trzymam:tak:

Co do imprez, to moje zdanie jest takie, że od czasu do czasu gdzieś wyjść trzeba, żeby się odstresować, rozluźnić... A dobrego drinka napić się to sam przyjemność, mój mąż kiedys pracował jako barman więc jest w tym mistrzem:))

Wikula - ja też uważam, że od czasu do czasu nie zaszkodzi - oczywiście jak będzie fasolka to nigdy i nic;-)

Czesc dziewczeta, u mnie nadal brak @, to juz 36 dc, planuje we wtorek testowac... przydadza sie Wasze kciuki ;-)

Olapolap - trzymam kciuki:tak:

hej dziewczyny!

Gie-oska - gratuluję!!!

A ja wrocilam od internisty zadowolona

Super wieści - dobrze, że to nie RZS:-)

hei dziewczynki!
Mam okropnego dola,

Babo - tak mi przykro:-(

Wymoczyłam tyłeczek w wannie z bąbelkami, nabalsamikowałam ciałko pachnącym balsamikiem. Wysuszę moje piękne wkurzające loki, zrobię się na lwicę dzisiaj. Zaraz się wystroję i make-up se walne.
Jak rozkładać nogi to z klasą.

Super tekst - popieram to co napisała Eve - powinnaś pisać teksty do kabaretów:tak:

Witajcie słoneczka zaraz zdaje raport z wizyty w gin;-)

Sylwka - jeszcze raz gratuluję!!!

Jestem już moje kochane słoneczka :-)

Julitko - nie miałyśmy okazji się poznać pisząc, ale pzrykro mi z powodu @ - mam nadzieję, że to jednak przyspieszy leczenie :tak:

Jadźki!!!!
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL

Hanka - gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Misiarw, nie załamuj się! Może w następnym cyklu akurat urosną więcej? Jeden monitoring tak by miał przesądzać o sprawie wzrostu pęcherzyków??? Ostatnio mój gin wysłał mnie do kolegi gina od usg, który zanim jeszcze zrobił mi usg, to już założył, że jak za dwa cykle sama nie zajdę, to trzeba dać clo :confused::confused::confused:? Dopiero potem ogladnal, co u mnie się dzieje, jak duże są pęcherzyki itd. O jakichkolwiek badaniach hormonów ani słowa. Więc ja się pytam, jak można niektórym ginom wierzyć do końca?? Ja mam swoje założenie, bo łapię wszystkich moich ginów za słowo. Skoro staranka od końca pazdziernika, to wcale nie tak długo, więc jeszcze trochę się tak postaram, ufając tylko naturze. Pozdrawiam Cię ciepło!

A teraz moje najnowsze rewelacje:-(

nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało :no:- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(

"pocieszył" mnie, że to może trwać u dorosłych nawet 3 tygodnie:szok:

mam prawie 30 lat i choruję na chorobę wieku dziecięcego:crazy:

Jadźki!!!!
Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
:-)
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
:-)
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

GRATULACJE KOCHANA
wiem co czyjesz ja w tym miesiacutez odktylam ze mialam owulacje, niesamowite uczucie.

Majorka... Uwielbiam ta wyspe, byłam tam juz kilka razy... Polecam wypożyczyć sobie autko i pozwiedzać, wyspa jest piękna i bardzo różnorodna. W tym roku planujemy urlop już w jakieś inne miejsce, ciekawe czy tez będzie nam się tak podobało...

Jade do znajomych ale kiedys tam mieszkalm przez 3 lata BOSKO

Nie jestem w stanie ogarnąć tego co napisałyście. Za duuuużoooooo! Nie wyrabiam czasowo!!
ale:

GRATULACJE dla zafasolkowanych!!!

Kropczko dobrze że twoja nózka juz prawie moze skakać, klaskac i owijac się wokół mężusia, teraz malutkie kropeczki mogą myslec o przyjsciu na świat.

A tak powaznie to BARDZO sie cieszę, ze rokawania sa dobre, pewnie ci ulzyło i tak ma być, my tu o dzidziuśkach mamy myslec a choróbska wstretnw wykopiemy na zawsze.

Ostatnia edycja:
reklama
A teraz moje najnowsze rewelacje:-(

nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało :no:- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(

"pocieszył" mnie, że to może trwać u dorosłych nawet 3 tygodnie:szok:

mam prawie 30 lat i choruję na chorobę wieku dziecięcego:crazy:

zdarza sie niesety, mam nadzieje,ze nie bedziesz w ciazy:-:)zawstydzona/y: bo duzo powiklan, kurde w dziale dla starczek 3mam kciuki zebys nie byla TERAZ w ciazy:sorry2:
i lepiej odczekac po ospie z ciaza 2-3msc;-)

Do góry