Ufff nadrobilam te 15 stron, przebrnelam...teraz szybko na kilka postow odpisze...sorki ze nie na kazdy ale tego tyle ze sie normalnie nie da:-)
kochane mam pytanko czy ktora brala clo? mam brac w tym cyklu od jutra ale nie wiem czy o jakiejs konkretnej porze, albo nie uslyszalam o ktorej mam brac albo nie mowil nic doktor,wiec nie wiem, poradzicie mi?
Nektarynko-...ja nie biore ale slyszlaam ze najlepiej nannoc, zeby przespac skuti uboczne...mam andzieje, ze nie bedziesz odczuwala nic nieprzyjemnego, buziaki!
Kropeczko - czy Ty miałaś wcześniej podejrzenie tej choroby - pytam, bo reumatoidalne zapalenie stawów to choroba autoimmunologiczna, tzn. że organizm produkuje przeciwciała, które niszczą te stawy. Ja mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, tzw chorobę Hashimoto i mój organizm produkuje przeciwciała przeciw tarczycy:-( Może warto zapytać lekarza o badanie na te przeciwciała (spójrz do neta, jak się one dokładnie nazywają - ja znalazłam, że w RZS robi się anty-CCP)
Andzia s-dziekuje kochanie za wiesci. Wczesniej nie mialam zadnych podejrzen nigduy. Ja robilam to CCP i wyszlo chyba ok, ale robilam go juz po leczeniu silnymi pigulami i po wstrzyknieciu blokady w kolano, nie wiem jakie to moze miec odniesienie. We wtorek ide do lekarza to sie wyjasni...mam nadzieje.
A Ty biedactwo jestes ta tarczyca...masz jakies objawy tej choroby?
Witam kochane
Ile ja się nasłuchałam wczoraj to aż mnie tyłek rozbolał od siedzenia. Kampania przygotowana perfekcyjnie, gdyby Tusk miał taką byłby prezydentem.
Wszystko pięknie, górnolotne hasła, wizje szczęśliwości i ogólnie od wczoraj czeka mnie idylla w życiu.
.
Hanka-normalnie pampersa musze zakladac jak Cie czytam...rozwalasz mnie humorem-super!
Mam nadzieje, ze z mezem ci sie wsio pouklada szybko i bedziesz pania sytuacji!
Sisi gratuluje ciotkowania!!! Super wiesci!
Ale Tobie to sie organizm calkiem poplatal...co sie dziej? moze powinnas isc do ginka, co?
A ten co z choinki się urwał. Każdy facet podświadomie marzy żeby być wykorzystanym. Pogrzeb mu w tej bani może ta opcja mu się zablokowała.
No znowu...nie wyrobie!!!

:-)
Jutro idę do gina na 20:00 na usg zobaczymy czy pojawiły się pęcherzyki. W tym cyklu brałam 3 dziennie clo, napierdzielały mnie cholernie jajniki. Ale robię sobie test owulacyjny i na razie ujemne wyniki. Zobaczymy - na pewno wyjaśni się wszystko w ciągu kilku dni. A jek nie to idę pod skalpel, niech mnie kroją.
.
W takim razie trzymamy kciuki za wizyte i napisz koniecznie po... ale wydaje mi sie zeskoro bralas leki i czulas bol to cosik sie wyklulo i teraz tylko chlopa za rogi i do dziela!
A w ogóle gdzie jest CZOSNEK???????
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE?????
A czemu Julitka to czosnek??? cos przegapilam...?
Hej laski;-)
Wróciłsm dziś do szarej rzeczywistości...... jestem juz w domu i miejsca znalezc niemoge....tak mi smutno ze musialam wracac...
Marzenix -nie smutaj sie...masz nas na codzien a rodzinka szybko cie odwiedzi...do kwietnia juz niedlugo!
Pozdrawiam serdecznie kochanie!
witajcie dziewczyny, jestem tu od wczoraj i jestem w szoku jak dużo was tu jest a razem zawsze raźniej

też oczywiście się staramy z K o dzidzię i jak na razie po 4 cyklach na clo i duphastonie nic z tego. W tym miesiącu postanowiłam odpocząć od leków i zobaczymy. Choć czas goni nie chcę cały czas się faszerować bo też nie najlepiej znosiłam, żwłaszcza clo...
Ale tu się dzieje - niesamowite:-):-):-) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona... Buziaki dla wszystkich
Gosia-witaj na forum!!! Flaszeczka sie nie martw....jak dla mnie i mleko dobre:-)
Napisz cos wiecej o sobie, ile masz latek, jak dlugo sie staracie, jakies badania...?
a u mnie się takie jaja porobiły, że normalnie koszmar. powiedziałam mojemu szefowi, że jestem w ciąży a on na to, że daje mi dwutygodniowe wypowiedzenia. myślałam, że go uduszę. ale byłam u pewnie kobiety bardzo miła powiedziała mi, że jak mnie teraz zwolni to będzie miał problemy bo kobiety w ciąży są chronione prawem. ja mu to powiedziałam to ten sku........yn ( przepraszam za słowo) mi odp, żebym nie była tak mądra i go nie straszyła bo po porodzie mnie zwolni. teraz mnie na każdym kroku tępi. ale już wymyśliłam z moim A. że popracuje do końca marca a potem idę na chorobowe i wtedy mi naskoczy bo chce żeby mi nie przekroczyło 6 m-cy bo potem ZUS na komisję wzywa. a po macierzyńskim też go wykiwam bo pójdę na wychowawczy i zablokuje mu etat. to się chłop zdziwi
Sylwak-ten balwan to wogole jakis nie z tej ziemi...pacan jeden!!! az mi podniosl adrenaline!
Kroptusiu-fantastyczny opis wizyty u ginka! Kochanie-bardzo mocno ci gratulue i ciesze sie ze z fasolka wszystko ok...czytajac znowu wycisnelas mi lzy...szczescia... masz dar do opisywania w taki sposob aby wzruszyc do lez!
buzaiki!
MoniaArek-GRATULUJE kochanie bardzo mocno!!! Dbaj o siebie i maluszka i podeslij jakies swieze fluidki...przydaja sie ostatnio!!!
Lilu-a ty gdzie sie podziewasz kochanie?
Elizabeth??? odezwij sie!
Kingus-jak mdlosci?
A i nie opamietam, ale ktoras z nowozafasolkowanych ma przeziebienie-kochanie--pisalas ze pijesz herbatke z malinami...slyszlaam ze to nie jest najlepsze w ciazy bo maliny powoduja wczesne skurcze....ale nie wiem czy dotyczy to tez I trymestru czy dopiero potem -blizej rozwiazania trzeba uwazac na maliny. Moze dziewczyny cos wiecej na ten temat wiedza...?
Wracaj do zdrowka!!!
Tikanisku-buziaki!