reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Haniu - rozumiem, że w tym cyklu na razie nie masz owu a po clo się pojawi:sorry2:?

Jutro idę do gina na 20:00 na usg zobaczymy czy pojawiły się pęcherzyki. W tym cyklu brałam 3 dziennie clo, napierdzielały mnie cholernie jajniki. Ale robię sobie test owulacyjny i na razie ujemne wyniki. Zobaczymy - na pewno wyjaśni się wszystko w ciągu kilku dni. A jek nie to idę pod skalpel, niech mnie kroją.

Juz za pozno. W jemu tylko elektrowstrzasy moglyby pomoc :-D

To wrzuć mu toster do kąpieli z pianką.

A może on marudzi dlatego, że nie jest wciąż wykorzystywany:-D:-D:-D

Ta, on woli grac na kompie niz sie przytulac:zawstydzona/y: Pewnie gdybym wyszla z domu i nigdy nie wrocila, nawet by nie zauwazyl, hihihi. Musze do niego emailowac z dolu, zeby przyszedl zapalic papierocha...

Jutro idę do gina na 20:00 na usg zobaczymy czy pojawiły się pęcherzyki. W tym cyklu brałam 3 dziennie clo, napierdzielały mnie cholernie jajniki. Ale robię sobie test owulacyjny i na razie ujemne wyniki. Zobaczymy - na pewno wyjaśni się wszystko w ciągu kilku dni. A jek nie to idę pod skalpel, niech mnie kroją.
.

Trzymam kciuki. Moze obejdzie sie bez krojenia. A test owulacyjny nie daje pewnosci braku owulki chyba.

To wrzuć mu toster do kąpieli z pianką.

To by bylo dobre wyjscie z sytuacji ale kasy za ubezpieczenie nie dostane :-D

Julitka uer ar ju?

Ta, on woli grac na kompie niz sie przytulac:zawstydzona/y: Pewnie gdybym wyszla z domu i nigdy nie wrocila, nawet by nie zauwazyl, hihihi. Musze do niego emailowac z dolu, zeby przyszedl zapalic papierocha...
Trzymam kciuki. Moze obejdzie sie bez krojenia. A test owulacyjny nie daje pewnosci braku owulki chyba.
To by bylo dobre wyjscie z sytuacji ale kasy za ubezpieczenie nie dostane :-D

Julitka uer ar ju?

Rozpierdzielasz mi serducho czasami ale przyznam myślisz praktycznie - mój nie ma ubezpieczenia a zus daje marne grosze. Nie opyla mi się.
Widzę, że też pociągasz papierochy!!!!!!! Ja cały czas rzucam.

Jutro się okaże. Nie nastawiam się bo zeszłym razem brałam 2 dziennie i były 2 pęcherzyki ale nawet 2 dni nie pożyły i poszły się je....ać.

To pełen luz, dostałaś clo bardziej profilaktycznie na wszelki wypadek albo wspomagacz. Ja mam owulację uzależnioną od clo.
Przed owu daj facetowi spokój na tydzień przed niech kumuluje.
w sumie raczej profilaktycznie aby byla owulka na pewno.. wlasnie teraz chce go jeszcze wykorzystac dzis i moze jutro potem abstynencja do przyszlej niedzieli +-, bo owulka po clo ma byc miedzy 11 a 15 dc.. wszystko sie wyjasni..

w sumie raczej profilaktycznie aby byla owulka na pewno.. wlasnie teraz chce go jeszcze wykorzystac dzis i moze jutro potem abstynencja do przyszlej niedzieli +-, bo owulka po clo ma byc miedzy 11 a 15 dc.. wszystko sie wyjasni..

Nawet przed badaniem nasienia każą tydzień wstrzemięźliwości, brak alkoholu, żadnych leków i nie wystawiać jajek na działanie ciepła.

reklama
Rozpierdzielasz mi serducho czasami ale przyznam myślisz praktycznie - mój nie ma ubezpieczenia a zus daje marne grosze. Nie opyla mi się.
Widzę, że też pociągasz papierochy!!!!!!! Ja cały czas rzucam.

Jutro się okaże. Nie nastawiam się bo zeszłym razem brałam 2 dziennie i były 2 pęcherzyki ale nawet 2 dni nie pożyły i poszły się je....ać.

Bez złośliwości :) polecam TABEX ja rzuciłam bez problemów po 18 latach palenia 25 papierochow dziennie :szok:

Do góry