reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:happy::happy::happy::happy:witam wtorkowo:-D
u nas noc do bani ja się położyłam o 24.30 a o 24.40 antek zaczął koncertować a to piciu a to kupa a to sama nie wiem co i tak do 4.30 a jak o 6 zadzwonił tel że mam im dać antybiotyk to byłam nietomna dałAam im i zegarek na 6.55 nastawiłam i dalej lulu póki spią no i jak tel zadzwonił ze adama do szkoły trzeba szykować to ja jeszcze 5 minut................. adam obudził mnie o 7.25 z pytaniem czy on ma wolne bo nie wie???????????:szok::szok::szok: oj był galop!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zdążył:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pogoda u nas ładna ale dzieci muszą siedzieć w domu P właśnie u lekarza zobaczymy o mu powie ????????????
a beata wszystkiego naj naj naj dla maluszka dzisiaj ma 6 m-cy:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
dobra to tak w wielkim skrócie chyba wszystko bede zaglądała do was z doskoku musze jakoś chatkę ogarnąć póki antocha śpi:happy:

reklama
U mnie dzisiaj pochmurno i jeden stopień na plucie :baffled: Ale muszę się ruszyć po jakieś zakupki, no chyba że pojadę autem :rofl2:

Ja też lubię zwierzaczki, w szczególności pieski :tak: Moja mama ma yorka, a Helena go uwielbia, zresztą z wzajemnością. M mnie naciąga na psa, ale powiedziałam, że dopiero jak dzieci podrosną. No ale nie będzie to york raczej, najprędzej Golden retriever - czy jakoś tak :rofl2:

:-D:-D:-D

Witam
Ale sie dzisiaj wyspalam:tak::tak::tak:Ale gardlo i glowa to masakra a do tego ta pogoda brrr.Wiktoria jzu za mna łazi zebym ja ubrala a Klaudia jeszcze sbie spi;-):-)
LUNA
Moje coreczki nosza buciki na 11 cm wiec raczej nie pomoge;-)
MAMA HELENKI
Zdjecie urocze.A piesio przeslodki:tak::-)

Witajcie.

A mi od rana jest słabo i nie bardzo mogę funkcjonować.
Mój M odsypia nockę, Piotruś drzemie, a Tomaszek ogląda jakąś bajkę...

Kompletnie dziś nie kontroluję, co się dzieje wokół mnie...:no:.
Poza tym ta pogoda:baffled:. U nas pada deszczyk i ogólnie jest nieprzyjemnie...:crazy:.

Zaraz sprawdzę, co u was:-D

LUNA
A kupowalas juz kiedys cos na allegro?
Bo ja kupuje od x czasu i jeszcze nigdy sie nie spotkalam z zadnym bublem:tak:
Tam podaja wymiary,dokladne opisy no i zdjecia,wiec wszystko widac bardzo dobrze.W razie gdy jest jakas wada to jest to zawsze zawarte w opisie:-)A w razie watpliwosci zawsze mozna podejsc do sklepu i zobaczyc jak dany towar wyglada na zywo

LUNA
A kupowalas juz kiedys cos na allegro?
Bo ja kupuje od x czasu i jeszcze nigdy sie nie spotkalam z zadnym bublem:tak:
Tam podaja wymiary,dokladne opisy no i zdjecia,wiec wszystko widac bardzo dobrze.W razie gdy jest jakas wada to jest to zawsze zawarte w opisie:-)A w razie watpliwosci zawsze mozna podejsc do sklepu i zobaczyc jak dany towar wyglada na zywo
tak, kupowałam i to nie raz, ale nie chodziło o dziecko, no z wyjątkiem kojca, ale wyglądał na prawdę super. Jak mała się położy wskocze na allegro, bo teraz ledwo udaje mi się ją trzymać z dala od klawiatury.
Dam znać co znalazłam

LUNA
To pochwal sie co ciekawego znalazlas:tak::tak::tak:
A interesuja Cie buciki nowe czy uzywane:confused:Bo naprawde na allegro jest pelno zarowno nowych i uzywanych:tak::tak::tak:
A ja bylam umyc sobie glowe.Male siedzialy na podlodze w lazience,jadly platki i patrzyly sie co ja robie:szok:Zaraz sprobuje zrobic im troche kaszki

Moja wypiła kaszę i śpi :szok::szok::szok:
Nie poszłyśmy na spacer, bo ma stan podgorączkowy, mam nadzieję, że to zęby :baffled:

Jestem głodna, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

reklama
Witam wszystkie mamuśki!
Ja jestem po cięzkiej nocy, od 3 juz na nogach:-(
Daniel całą noc płakał i co chwile był przy piersi. Podałam mu ten Bebilon na noc wypił(po karmieniu z piersi) 40ml i spał 3 godziny, półźniej karmiłam piersią i tez przespał 3 i obudił się o 3 w nocy i w płacz...:szok:
Teraz tez płakał co chwila, dałam mu butle po piersi i zjadł 90ml.
Mamy dziś wizyte u lekarza i zobaczymy co powie:confused:

Do góry