reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny:-D, wystarczy na jeden dzień odpaść a tu tyle do czytania, że tego nie ogarniam:rofl2::rofl2::rofl2: i połowy już nie pamiętam:crazy:
Anabuba powodzenia w W-wie, mam nadzieję, że wieści będą dobre na wizycie:tak:
Dowikla kuruj się i nie dawaj choróbsku
Mama Helenki to czeka Cię dieta do końca ciąży? ale warto się czasem trochę przemęczyćw imię wyższych celów:tak: będzie dobrze, dasz radę;-)
Patrysia fajne sobie sprawiliście zwierzątko:-):-)
Malinka dużo zdrówka dla dzieciaczków i wogóle całej rodzinki:tak:
Doris witaj na najbardziej uzależniającym watku:-D:-D:-D
Jeszcze coś chciałam napisać ale.....................zapomniałam:-D:-D musicie mi wybaczyć, bo ledwo żyję, wczoraj byłam tak słaba, że nawet się przespałam 2 godzinki w dzień co mi się nigdy nie zdarza:szok: a dzisiaj też ledwo zipię a muszę wyjść z domu, zapisałam sie na angielski i dzisiaj mam pierwsze zajęcia. Jak ja tam wysiedzę 2,5 godz.?????? Normalnie masakra jakaś.:no::no::no: Miłego dnia, zajrzę jak dam radę:baffled:

reklama
Czesc dziewczyny ja dopiero teraz byłam dzisiaj płacic internet i na zakupy kupiłam Martynce butki.I taka byłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak wracałam do domu i myśle sobie że wstąpie po zakupy do sklepu gdzie zawsze robie zakupy bo mam po drodze do domu i dochodze do sklepu a tu sie okazuje że jaes zamknięty bo mają renament:no::angry::angry::angry:musiałam sie wrócic do rynku i tam zrobic zakupy i z ciężkimi torbami do domu:crazy:A tydzien temu pusciłam sobie totka no i myślałam że nic nie ma na tym kuponie miałam go wyżucic ale myśle sobe tak nie zaszkodzi sprawdzie i co sie okazało było na nim 4 złote:szok::-D:-D:-D:-Dnormalnie :szok::szok:Mamo Helenki zdjęcie śliczne

wiktoria12 śliczne buciki :tak:
wiewióreczka83 dobrze, że idziecie do lekarza, tak najlepiej :tak:
agunia-ln dieta na pewno przez miesiąc, apotem zobaczymy, wszystko zależy od wyników. Jakos będę musiała się przyzwyczaić :baffled: No ale może dzięki temu nie będę wyglądała jak wieloryb :rofl2:

Muszę kupić sobie wage kuchenna, bo jestem zielona w miarach kuchannych. wiecie ile to jest 40g ugotowanego ryżu ??:confused::confused:

jednak nigdzie nie poszlam - moj m zrobil przelew z komutera :sorry2:

beata - no to na pol roczku wszystkiego naj
wiktoria - ja wczoraj kupilam mu butki w ccc za 15,50 zl :-D
agunia - no nie idzie od niej wzroku oderwac :-)
wiewioreczka - napisz jak po wizycie :tak:
mama helenki - zdjecie super :tak::-D
joe alex - u nas z pogoda to samo :wściekła/y:
malinka - no to mialas ranek
dowikla jak glowka i gardelko :confused:
anka - daj mi troche tego sloneczka :-D
luna - obowiazkowo sie pochwal ;-)

Jestem. Próbuję czytać, ale za dużo piszecie i nie daję rady :zawstydzona/y: Piotruś śpi, więc korzystam z chwilki wolnego, żeby zajrzeć do was! :-)
Pogoda u nas pod psem - po wczorajszym słoneczku ani śladu, za to coś obrzydliwego siąpi i okropna mgła jest :baffled: Jeszcze nie byliśmy na spacerze i nie wiem czy w ogóle z niego nie zrezygnować dziś. :dry:
Nie wiem czy nie za wcześnie się pochwaliłam tym nocnikowaniem Piotrunia. Jak sadzam go na nocnik to siedzi z 10 min i wstaje, rozkłada rączki pokazując, że nic nie ma i już nie chce usiąść. A jak mu zakładam z powrotem pieluchę to za chwilę jest zasikana. :baffled:

Moje wypily kaszke i chodza i rycza:szok:
WIEWIORECZKO napisz pozniej co mowil lekarz:tak::tak::tak:Moje czasami wypijaly mi po piersi 40ml a czasami wcale
PATRYSIU glowa juz nie boli a gardlo jeszcze pobolewa ale caly czas staram sie pic cos cieplego no i skutkiem teg jest bieganie co chwile do kibelka
WIKTORIA sliczne buciki kupilas Martynce

A ja mam obiad na gazie ,siedze i klikam a do tego jestem oblezona przez dziewczynki:szok::-DAle zaraz wlacze im mini-mini bo poleci niedzwiedz w wielkim niebieskim domu a to jest ich ulubiona bajka:tak:Moze dadza mi spokoj na to 25 minut:-);-)

PATRYSIU
A jaki rozmiar nozki ma Twoj Sewciu:confused:Bo ja patrzylam na buciki w ccc i nie bylo takich malych na moje dziewczynki:baffled:

reklama
Jestem. Próbuję czytać, ale za dużo piszecie i nie daję rady :zawstydzona/y: Piotruś śpi, więc korzystam z chwilki wolnego, żeby zajrzeć do was! :-)
Pogoda u nas pod psem - po wczorajszym słoneczku ani śladu, za to coś obrzydliwego siąpi i okropna mgła jest :baffled: Jeszcze nie byliśmy na spacerze i nie wiem czy w ogóle z niego nie zrezygnować dziś. :dry:
Nie wiem czy nie za wcześnie się pochwaliłam tym nocnikowaniem Piotrunia. Jak sadzam go na nocnik to siedzi z 10 min i wstaje, rozkłada rączki pokazując, że nic nie ma i już nie chce usiąść. A jak mu zakładam z powrotem pieluchę to za chwilę jest zasikana. :baffled:

Piotrus ma jeszcze czas ja Martynke całkowicie oduczyłam pieluchy jak miała ponat 2 lata dokładnie nie pamiętam wiem że w lecie 2008 już nie nosiła i ładnie wołała na nocnik czy muszle teraz kożysta z muszli.Nic sie nie martw na nocnik jeszcze przyjdzie czas:tak:

Do góry