• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

Reniferku..myślę że to czas najwyższy. Fakt. dobrze jest przeglądnąć liste i umieścić tam tylko te dziewczyny które się tu udzielają. Reszta zawsze może dołączyc jak z Nami dłużej popisze:-):tak::tak:
proponuję przenieść watek ze zdjęciami brzuszkowymi no i może jeszcze z USG
Co wy na to??

Jestem za, ja bym wstawila zdjecie i brzuszka i usg ale jakos sie wstydze..ze tak wszystcy moga patrzec, a to dla meni bardzo osobiste takie..

reklama
Witam dziewczyny we wtorek:-) ja mam dziś takie zamieszanie w pracy, że dopiero teraz wcinam bułeczkę i zaraz kiwi, bo już tak się uzależniłam, że codziennie muszę je jeść:-p czuję się dziś rewelacyjnie choć pogoda za oknem taka trochę nieciekawa, choć już jets bardziej wiosennie:-D

Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystki wizyty i USG:-D

Indygo powiem Ci, że jak byłam na USG teraz u mojego nowego ginka i zrobił mi dowcipne to prawie nic nie czułam i oczywiście nic nie bolało;-)

Jarzębinka gratuluję zdania egzaminu na prawko:-) powiem Ci, że ja egzamin zdałam w 2003 roku, a potem prawie wcale nie jeździłam, bo nie chciałam się prosić o auto taty, bo to jego oczko w głowie, więc dopiero Narzeczonek użyczył mi swojej bryczki i tak zaś zaczęłam jeździć jakiś rok temu:-) teraz już mam swoje autko (tzn. teoretycznie jest nasze, ale w sumie ja nim jeżdżę cały czas, bo musimy mieć dwa) i powiem Ci, że to strasznie ułatwia życie:-D ale czasem też troszkę rozleniwia:-p

-inka powiem szczerze, że póki nie ma Narzeczonka to wole jeździć do pracy, bo tutaj chociaż sobie z kimś pogadam i mam jakieś zajęcie:-) a ileż można w domu siedzieć:-p przynajmniej ja uważam, że jeszcze się w domku nasiedzę z Maleństwem:-D no, ale jak już wróci Narzeczonek to zobaczymy jak to będzie:-p

Zofcia ja już pomału zaczynam używać oliwki dla dzieci, narazie taka może być chyba:-D koleżanki, które już mają dzieci, albo są w zaawansowanej ciąży mówią, że nie ma reguły, a im wcześniej się zacznie smarować tym lepiej:-D

Ja też jestem za:-) wątkiem zamkniętym

no to ja po usg ;)
moja 70-80 % córeczka ma 6 cm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jest zdrowiutka jak kaczuszka, ładnie rośnie; krwiak sie wchłonął, a mała wraz ze swoim pęcherzykiem przylepiła sie do ścian macicy już w całości!!!!
zero stresu
termin mi gin przesunął na 12-09-09 ;)

aaaaaaaaaale sie ciesze!!!

no to ja po usg ;)
moja 70-80 % córeczka ma 6 cm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jest zdrowiutka jak kaczuszka, ładnie rośnie; krwiak sie wchłonął, a mała wraz ze swoim pęcherzykiem przylepiła sie do ścian macicy już w całości!!!!
zero stresu
termin mi gin przesunął na 12-09-09 ;)

aaaaaaaaaale sie ciesze!!!
jejku
córunia...ale fajnie
Wyobrażam sobie teraz Twój błogi stan.
OGROMNE GRATULACJE:tak::tak::tak: CHYBA CZEKACIE NA CÓRĘ, PRAWDA???:-):-)

Ojej ja się nie mogę doczekać a USG dopiero 03.04:-(:-(:-(ale za to już to połówkowe:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry