reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

hej trzoszke was poczytalam:-)
Myfa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Madzik 100lat dla meza!!!
Tez mi sie chce plackow po wegiersku ale jakos nie mam sioly trzec ziemniakow,ale moz e na dniach zrobie.

Miroslawa kurde taki pyszny obiad robisz ze i mnie sie zachcialo.
tez mialam dzis rosol robic ale mam jeszcze pulpety wiec rosol bedzie jutro.

Dwie rozpakowane,ktora nastepna???

My dzis jedziemy na 15 z Szymkiem do przychodni,wczoraj miala byc u nas pielegniarka ale rzekomo nie mogla sie dodzwonic do mnie i do meza i nie przyjechala i my musimy jechac.

reklama
Kurcze , dzis maz ma szkolenie i wroci dopiero po 16 wiec musze niestety sie skulac z 4 pietra i pojsc po synka do szkoly.A najgorszy bedzie powrot i wdrapywanie sie po schodach:-( jak ja to lubie!

Tak Was dzisiaj podczytuje ale jakos nie mam weny zeby cos konkretnego pisac... to chyba po tej "okropnej" nocy:szok:
Co do obiadu to jakos mi sie nie chce robic.. nawet nie mam zadnego pomyslu
Miotlica wiec uciskaj ten paluszek ;-) moze cos w tym jest:-)
Myfa sto lat z okazji urodzinek! :happy2:
Tanu ja dwa dni temu tez sie zastanawialam gdzie Ola .. i juz myslalam ze moze na porodowce;-) ale niestety pomylilam sie :-D bo wczoraj juz byla hehe

Hoho, widzę, że dziś urodzinowo:-) no to wszystkie najlepszego jubilatom!!:tak:

A bóle głowy to też się mogą pojawiać niestety od kręgosłupa:-( A mamy je wszystkie nieźle przeciążone, śpimy w dziwnych pozycjach, jakieś uciski się robią i ból głowy gotowy.Ale jeszcze tylko troszeczkę!!:tak:

A ja się pochwalę, że ja już dziś po 3xS:-D Schody były, sprzątanko było (odkurzanie, scieranie kurzy i mycie podłóg) i nawet seksik... choć z tym ostatnim to tak nie do końca, bo niby się dało, ael ból nie do wytrzymania:no::-(takie dziwne bardzo mocne kłucie czułam i mąż stwierdził, że krzywdy to on mi robił nie będzie. No i nie wiem, co to mogło być:baffled: Może to nadzerka, bo wiem, ze sie mi zrobila w czasie ciązy. Jutro mam wizyte u ginka, to zapytam.

madzik , ale masz energii:-) kurcze , podziwiam! Ja to patrze zeby zrobic cos szybkiego i bez wysilku , zeby nie stac przy garach ,bo nie mam ostatnio sily i cierpliwosci.

Volcan tak normalnie to jaq już w ciązy danwo przy garach nie stał ale dziś się wysiliłam na utrodziny męża:-D nie myśl że tak zawsze jest:-D nie dałabym już rady ale dziś jakoś mam energię:tak:

Monik mi tez nadżerka się zrobiła w ciąży:-( a wcześniej nie miałam:szok: to normalne?? ehhh

No wąłśnie coś Oli nie widac;-) ciekawe ciekawe...
Coraz więcej dziewczyn już zbliża się do terminu, hmm ciekawe czy pełnia przyniesie skutek.

Dobra a u mnie tort przygotowany-mrozi się w lodówce a ja do sklepu usze uderzyć po jakąs wołowinke:baffled:

Witam:-)
Noc byla calkiem niezla ..ale coz za poranek-dziewczyny czuje sie tak jakby mnie ktos skopal:baffled:,stawy bola i kosci,to napewno od wagi bo mam 14 kg na plusie juz.
Jak ja dam rade wytrzymac jeszcze 3 tygodnie?
Myfa wszystkiego dobrego:-)
Madzik to samo dla Twego meza:-)
Zaraz usne normalnie...

Volcan tak normalnie to jaq już w ciązy danwo przy garach nie stał ale dziś się wysiliłam na utrodziny męża:-D nie myśl że tak zawsze jest:-D nie dałabym już rady ale dziś jakoś mam energię:tak:

Monik mi tez nadżerka się zrobiła w ciąży:-( a wcześniej nie miałam:szok: to normalne?? ehhh

No wąłśnie coś Oli nie widac;-) ciekawe ciekawe...
Coraz więcej dziewczyn już zbliża się do terminu, hmm ciekawe czy pełnia przyniesie skutek.

Dobra a u mnie tort przygotowany-mrozi się w lodówce a ja do sklepu usze uderzyć po jakąs wołowinke:baffled:

Madzik, mi lekarz mówił, ze to bardzo częste w ciąży, wszystko przez zmiany hormonalne. Kazał się nie przejmować (cytologię miałam robioną i wyszła ok) i mówił, że niekiedy znika sama z siebie w okresie połogu, no a niekiedy trzeba się nią zająć później. Pozstaje mieć nadzieję, że zniknie sama z siebie:tak:

reklama
dziewczyny...czy od was tez sie boja mezowie telefon odbierac...moj za kazdym razem mysli ze rodze:):)

Hehe, Tanu, właśnie dziś o to męża pytałam. A on zdumiony, że niby czego ma się bać. No to ja, że przecież mogę dzwonić, bo się poród zaczął. A on: "Aaa. No tak. Jakoś o tym nie pomyślałem." No rozwalił mnie całkowicie:-D On już się tak przyzwyczaił, że ja z brzuchem jestem, że chyba do niego nie dociera, że to może być w każdej chwili teraz:-D

Do góry