gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie z BB nie uciekam za fajnie tu,no i moze w koncu te czary-mary Maggie podzialaja i na mnie
![]()
ja tęż na te czary liczę - bo lekarze casem nie potrafią nic sensownego wyczarować ;-);-)
będziesz tu miała wsparcie a na pewno możliwość podzielenia się doświadczeniami z innymi staraczkami...Witam Was wszystkie. Nigdy nie zaglądałam na takie fora bo uważałam, że nie bede potrzebowala az tu jak sie okazalo potrzebuje i to bardzo.
Otóż razem z moim mezem zaczelismy starac sie o dzidzie. No i myslalam ze to nic prostszego ale niestety latwo nie jest. Juz myslalam ze sie udalo (spozniala mi sie@ 2 dni) i dzis rano przyszla ta wstreciucha
. Ale miałam nadzieje ze zalapalam bo w piatek pojawilo sie cos brazowego na bieliznie a potem przez sobote (robilam test i wyszedl negatywny ) , niedziele i poniedzialek nic az do dzis rano. Wielka szkoda bo bardzo bym chciala zeby i u mnie fasolka sie pojawila
![]()
no to już szybciutko dawaj wyniki bety jak tylko ją zrobisz... to już 3. test jak pamiętam, który robisz??Dzisiaj zrobiłam Pre test i tez jest kreskeczka , lece na Bete bo nie mogę nadal uwierzyćale dopiero popołudniu bo dzisiaj mam jeszcze wywiad ( taka praca dziennikarza
buziaki :****
![]()
to tak jak ja ... od czterech miesięcy co miesiąc dopada mnie jakieś przeziębienie - oczywiście nic nie chcę brać bo a nóż jestem w ciąży i zaszkodzę dzidzi i tak ciągle iedoleczona chodzę sobie i łapię infekcje - aktualnie doleczam zatoki. A tak nawiasem mówiąc najgorzej się czułam w czasie staranek - gorączka i katar do pasa.. I jak tu w takim stanie zrobić się na bóstwo jak Hanka...Martuśka dwie krechy są jak nic gratulacje
:-)
A ja znowu jestem chorai kolejny cykl do niczego
![]()