reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czesc dziewczyny!Ale zima!!!Jak sie snieg utrzyma do poludnia to Jule musze wziac na chwile,bo od okna to dzis odejsc nie chiala:-)
Ja sie nie martwie ze spadl snieg...leprze to niz deszcz i wichry
Millego dnia dziewczynki
Ja sie nie martwie ze spadl snieg...leprze to niz deszcz i wichry
Millego dnia dziewczynkihihih jak bym czytala o swoim synku.Moj tez wiercipieta, nie mowiaca i nie chcc sikac na nocnik! A zdrowej dzidzi gratuluje!Hi sexy girls
Ja dzis mialam usg... Wszystko dobrze..tylko dzidzia wstydliwa nie chciala pokazac czy nadal jest dziewczynka...jest dosyc duza bo wazy 1400 g. Chyba zawodnik sumo rosnie mnie tam... no i polozenie miednicowe - tzn glowka u gory.Ale to sie jeszcze moze zmienic. Tylko przed usg wpadlam na zly pomysl i wzielam ze soba Stasia i meza. Maz byl grzeczny a Stasiu wprost przeciwnie. Nie chcial zachwycac sie dzidzia tylko chcial popracowac na kompie... no a maz mu nie pozwolil i Stasiu ostro protestowal. ech... i w koncu i tak czekali na korytarzu.
Nie jedyna:-)oj nie nie, nie wszystkie, choćbym miała być jedyna to ja zostanę bez tatuaża.
Czesc dziewczyny!Ale zima!!!Jak sie snieg utrzyma do poludnia to Jule musze wziac na chwile,bo od okna to dzis odejsc nie chiala:-)
Ja sie nie martwie ze spadl snieg...leprze to niz deszcz i wichryMillego dnia dziewczynki
No wlasnie snieg, zasypalo mi antene i cyfra nie chodzi heheh
Milego dniaaaa!
K
krycha
Gość
Witam Was mamuśki!!!!! A tu śnieg
, a ja myślałam, że już wiosna idzie... Oj, dziś też bez spacerków, musimy na siebie jeszcze uważać co by się nie rozchorować przed poniedziałkiem ;-), no i już w ogóle...
Olivca, a ja też nie tatuowana i tak zostaje, ale lubię sobie popatrzeć
!!! Kasia_irlandka, super, że wszystko jest w porządalu, oby tak dalej!!!!!!! Gastone, fuks jak nic z tym wózkiem
, nieczęsto się zdarza taka okazja... Aga_irlandia, a jak Twoje skany? A tak w ogóle to przyszłe mamusie tak skromnie piszą co u nich - chwalcie się Kobitki :-)!!!! Megan234, jak u Ciebie dzisiaj z humorkiem? Trzymam z Was kciuki żebyście się w końcu jakoś dogadalo Kochani...
A zapomniałam Wam napisać - na sobotniej wizycie, przed szczepionką, pediatra oczywiście Pyzkę ważyła i mierzyła - 6400 kg i 64 cm - takie wielkie i ciężkie to moje dziecię
!!!
Udanego dnia, buźka
, a ja myślałam, że już wiosna idzie... Oj, dziś też bez spacerków, musimy na siebie jeszcze uważać co by się nie rozchorować przed poniedziałkiem ;-), no i już w ogóle...Olivca, a ja też nie tatuowana i tak zostaje, ale lubię sobie popatrzeć
!!! Kasia_irlandka, super, że wszystko jest w porządalu, oby tak dalej!!!!!!! Gastone, fuks jak nic z tym wózkiem
, nieczęsto się zdarza taka okazja... Aga_irlandia, a jak Twoje skany? A tak w ogóle to przyszłe mamusie tak skromnie piszą co u nich - chwalcie się Kobitki :-)!!!! Megan234, jak u Ciebie dzisiaj z humorkiem? Trzymam z Was kciuki żebyście się w końcu jakoś dogadalo Kochani... A zapomniałam Wam napisać - na sobotniej wizycie, przed szczepionką, pediatra oczywiście Pyzkę ważyła i mierzyła - 6400 kg i 64 cm - takie wielkie i ciężkie to moje dziecię
!!!Udanego dnia, buźka

hello babki
kurczęta!! ale zima po wiośnie nam się trafiła
wczoraj wieczorem M wracał z piłki - samochód nie chciał skręcić po śniegu na rondzie i wyrypał w pobocze
właśnie tam stało rescue bo tuż przed nim jeden kierowca zrobił to samo, i go chcieli ratować
kierowcy o siedmiu boleści
wczoraj wieczorkiem nie pisałam bo mecz oglądałam
Pyzka to maleństwo kochane
Bąbel ważył 7kg i miał 65cm jak miał 3 miesiące

kurczęta!! ale zima po wiośnie nam się trafiła

wczoraj wieczorem M wracał z piłki - samochód nie chciał skręcić po śniegu na rondzie i wyrypał w pobocze
właśnie tam stało rescue bo tuż przed nim jeden kierowca zrobił to samo, i go chcieli ratować
kierowcy o siedmiu boleści
wczoraj wieczorkiem nie pisałam bo mecz oglądałam

i ja bez tatuu ale chciałabym-chciała tylko nie bardzo jest gdzie ;-)Olivca, a ja też nie tatuowana i tak zostaje, ale lubię sobie popatrzeć!!! A zapomniałam Wam napisać - na sobotniej wizycie, przed szczepionką, pediatra oczywiście Pyzkę ważyła i mierzyła - 6400 kg i 64 cm - takie wielkie i ciężkie to moje dziecię
!!!
Pyzka to maleństwo kochane
Bąbel ważył 7kg i miał 65cm jak miał 3 miesiące

natinke18
Fanka BB :)
przed chwilka wrocilam z przedszkola malego,ten piekny snieg sie okropnie roztopil
i wrocilam z mokrymi butami i skarpetami,dobrze ,ze mam blisko:-)
a co do okazyjnych zakupow to ost.udalo mi sie super butki dla mlodego kupic ,nie wiem dlaczego ale sprzedawca oposcil mi 20 euro..na butach cena 40e ja sie dla pewnosci pytam ile a on patrzy na mnie i sie usmiecha mowiac 20...;-)
buziaki!!
i wrocilam z mokrymi butami i skarpetami,dobrze ,ze mam blisko:-)a co do okazyjnych zakupow to ost.udalo mi sie super butki dla mlodego kupic ,nie wiem dlaczego ale sprzedawca oposcil mi 20 euro..na butach cena 40e ja sie dla pewnosci pytam ile a on patrzy na mnie i sie usmiecha mowiac 20...;-)
buziaki!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole
K
krycha
Gość
juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole
SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!!!! Oby tak dalej
!!!!!!!!!!reklama
superanckie wieścijuz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole