reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry Wam i śniegu też!
Justyna nie poznałam Cię wczoraj!!a i gorsetu nie znalazłam!
co do tatu to ja muszę sobie swój poprawić no i chcę nowy!!więc numerek też poproszę

reklama
Czesc dziewczyny!Ale zima!!!Jak sie snieg utrzyma do poludnia to Jule musze wziac na chwile,bo od okna to dzis odejsc nie chiala:-)
Ja sie nie martwie ze spadl snieg...leprze to niz deszcz i wichry:-DMillego dnia dziewczynki

Hi sexy girls :)
Ja dzis mialam usg... Wszystko dobrze..tylko dzidzia wstydliwa nie chciala pokazac czy nadal jest dziewczynka...jest dosyc duza bo wazy 1400 g. Chyba zawodnik sumo rosnie mnie tam... no i polozenie miednicowe - tzn glowka u gory.Ale to sie jeszcze moze zmienic. Tylko przed usg wpadlam na zly pomysl i wzielam ze soba Stasia i meza. Maz byl grzeczny a Stasiu wprost przeciwnie. Nie chcial zachwycac sie dzidzia tylko chcial popracowac na kompie... no a maz mu nie pozwolil i Stasiu ostro protestowal. ech... i w koncu i tak czekali na korytarzu.
hihih jak bym czytala o swoim synku.Moj tez wiercipieta, nie mowiaca i nie chcc sikac na nocnik! A zdrowej dzidzi gratuluje!
oj nie nie, nie wszystkie, choćbym miała być jedyna to ja zostanę bez tatuaża.
Nie jedyna:-)
Czesc dziewczyny!Ale zima!!!Jak sie snieg utrzyma do poludnia to Jule musze wziac na chwile,bo od okna to dzis odejsc nie chiala:-)
Ja sie nie martwie ze spadl snieg...leprze to niz deszcz i wichry:-DMillego dnia dziewczynki

No wlasnie snieg, zasypalo mi antene i cyfra nie chodzi heheh
Milego dniaaaa!

Witam Was mamuśki!!!!! A tu śnieg :szok:, a ja myślałam, że już wiosna idzie... Oj, dziś też bez spacerków, musimy na siebie jeszcze uważać co by się nie rozchorować przed poniedziałkiem ;-), no i już w ogóle...

Olivca, a ja też nie tatuowana i tak zostaje, ale lubię sobie popatrzeć :-p!!! Kasia_irlandka, super, że wszystko jest w porządalu, oby tak dalej!!!!!!! Gastone, fuks jak nic z tym wózkiem :tak:, nieczęsto się zdarza taka okazja... Aga_irlandia, a jak Twoje skany? A tak w ogóle to przyszłe mamusie tak skromnie piszą co u nich - chwalcie się Kobitki :-)!!!! Megan234, jak u Ciebie dzisiaj z humorkiem? Trzymam z Was kciuki żebyście się w końcu jakoś dogadalo Kochani...

A zapomniałam Wam napisać - na sobotniej wizycie, przed szczepionką, pediatra oczywiście Pyzkę ważyła i mierzyła - 6400 kg i 64 cm - takie wielkie i ciężkie to moje dziecię :-D!!!

Udanego dnia, buźka :sorry2:

hello babki
kurczęta!! ale zima po wiośnie nam się trafiła :szok:
wczoraj wieczorem M wracał z piłki - samochód nie chciał skręcić po śniegu na rondzie i wyrypał w pobocze:baffled: właśnie tam stało rescue bo tuż przed nim jeden kierowca zrobił to samo, i go chcieli ratować :-D kierowcy o siedmiu boleści :dry:

wczoraj wieczorkiem nie pisałam bo mecz oglądałam:zawstydzona/y:

Olivca, a ja też nie tatuowana i tak zostaje, ale lubię sobie popatrzeć :-p!!! A zapomniałam Wam napisać - na sobotniej wizycie, przed szczepionką, pediatra oczywiście Pyzkę ważyła i mierzyła - 6400 kg i 64 cm - takie wielkie i ciężkie to moje dziecię :-D!!!
i ja bez tatuu ale chciałabym-chciała tylko nie bardzo jest gdzie ;-)
Pyzka to maleństwo kochane :tak: Bąbel ważył 7kg i miał 65cm jak miał 3 miesiące:nerd::nerd::nerd:

przed chwilka wrocilam z przedszkola malego,ten piekny snieg sie okropnie roztopil:wściekła/y: i wrocilam z mokrymi butami i skarpetami,dobrze ,ze mam blisko:-)
a co do okazyjnych zakupow to ost.udalo mi sie super butki dla mlodego kupic ,nie wiem dlaczego ale sprzedawca oposcil mi 20 euro..na butach cena 40e ja sie dla pewnosci pytam ile a on patrzy na mnie i sie usmiecha mowiac 20...;-)
buziaki!!

juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole

juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole

SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!!!! Oby tak dalej :tak:!!!!!!!!!!

reklama
superanckie wieści :rofl::rofl::rofl:

Do góry